A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Floare impletita cu nuca

Postat de: diana_k in Prajituri

Drojdia o dizolvam in laptele cadut. Faina o cernem intr-un lighenus si facem o groapa in mijloc, turnam laptele cu drojdia, punem zaharul, ouale, sarea o punem intr-un colt pentru a nu ajunge in...Citeste continuarea

Ficat de vițel cu ciuperci și cimbru

Postat de: elucubratiiculinare in Vita

Ficatul se taie fâșii și se pun în apă rece cu o linguriță de sare pentru 30 minute - să iasă sângele. Se scoate din apă și se lasă la zvântat. Ceapa tăiată...Citeste continuarea

Ficatei cu cartofi

Postat de: alina_paula in Ficat

Ficateii se spala si se pun la fiert cu apa, cat sa-i acopere,sare, piper, boia , usturoi tocat si putin ulei. Separat se pregatesc cartofii, se curata de coaja, se taie in cuburi  si se...Citeste continuarea

Foietaj cu ananas

Postat de: alina_paula in Dulciuri

Daca aluatul este congelat se decongeleaza. Rondelele de ananas se pun pe servetele ca sa se absoarba tot siropul.Foietajul se taie in patrate egale putin mai mari decat rondelele de ananas, in...Citeste continuarea

Friptura de fazan cu legume si cus-cus

Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri cu carne

Ceapa am taiat-o julien, ardeii – bastonase, si le-am pus la calit in putin ulei. Cand legumele s-au inmuiat am adaugat bucatile de carne, si am acoperit cu apa. Am lasat sa fiarba cca 1...Citeste continuarea

Friptura aromata de pui

Postat de: Toamna07 in Pui

Cum procedam: Spalam carnea,o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore. O asezam apoi intr-o tava,turnam uleiul si vinul,presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor...Citeste continuarea

Fish Pie (placinta cu peste)

Postat de: AndreeaLipo in Peste

Se curata cartofii, se taie si se fierb timp de 20 de minute in apa cu putina sare. Intre timp, intr-o tigaie punem cele 2 linguri de ulei de masline la incins si adaugam mixul de peste,...Citeste continuarea

Ficatei in sos

Postat de: AnyCostescu in Ficat

ficateii se spala si se pun in lapte 30 minute intre timp curatam ceapa,o tocam si o calim in ulei pana se inmoaie, taiem gusa si o punem in cratita cu ceapa, punem si sucul de rosii si o...Citeste continuarea

Fursecuri cu faina de orz

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Batem albusurile  si galbenusurile cu inlocuitorul de zahar. 2. Adaugam uleiul, smantana si zaharu brun. 3. Incorporam faina de grau si cea de orz amestecate cu praful de copt....Citeste continuarea

Fasole verde cu rosii

Postat de: lilik in Mancaruri de legume

Rupem coditele la fasole si daca sunt pastai mari le rupem bucati,apoi le spalam. Rosiile le decojim si le taiem cubulete. Curatam usturoiul si il punem intr-o cratita cu putin ulei de...Citeste continuarea

Friptură şi păstăi de fasole la...

Postat de: sisterskitchen in Porc

1.Fierbeţi fasolea timp de 15 minute, până se fragezeste. Scurgeţi bine apa, asezonaţi cu sare şi piper, apoi puneţi-o într-un bol, cu o lingură de ulei de măsline. 2.Carnea...Citeste continuarea

Fursecuri cu unt de arahide aromat

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Aluat: Mixam bine untul cu zaharul, apoi adaugam ouale, pe rand, esenta si untul de arahide. Separat amestecam faina si bicarbonatul de sodiu, apoi le punem peste amestecul cu unt de arahide....Citeste continuarea

Fursecuri cu Oreo

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Asezam hartie de copt tava destul de incapatoare, oricum nu putem coace decat vreo 7-8 bucati pe tura. Mixam bine untul cu zaharul pana devine cremos, apoi adaugam ouale, pe rand, apoi esenta....Citeste continuarea

Friptura de porc cu legume si...

Postat de: merisor67 in Porc

Am pregatit intai un amestec din condimente putin ulei, sare si usturoi. Usturoiul l-am pisat si l-am frecat cu ulei ca la mujdei, apoi am adaugat condimentele si putina apa. Carnea am feliat-o...Citeste continuarea

Foietaj cu ricotta

Postat de: caroline in Dulciuri

Intr-un bol amestecam bine ricotta cu zaharul. Gustam, iar in cazul in care mai trebuie zahar mai adaugam. Depinde de gustul fiecaruia. Foaia de aluat o intindem si taiem dreptunghiuri. Punem...Citeste continuarea

File de cod in aluat

Postat de: corina241 in Peste

Am pregatit aluatul:faina am pus-o intr-un lighenus de plastic,unde am facut un cuib si am presarat sarea apoi am pus oul amestecat.Laptele caldut impreuna cu drojdia le-am turnat in faina si am...Citeste continuarea

Flori din foietaj cu mixt de legume...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Legumele le-am curatat si tocat marunt si le-am inabusit putin in apa cu ulei, apoi am pus ciupercile scurse bine si tocate marunt, carnea tocata, am asezonat cu condimente si sare si am lasat pe...Citeste continuarea

Fasole galbena pastai cu ciuperci...

Postat de: simona119 in Aperitive / Garnituri

Se calesc intai ciupercile in putin ulei. Le scoatem din tigaie si calim apoi pastaile adaugand si usturoiul. Cand sunt gata, adaugam ciupercile si le mai tinem pe foc cateva minute pentru ca...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu mazare

Postat de: RoXx in Ficat

Ceapa se taie marunt,morcovul se da pe razatoare.Intr-o cratita se pun 2-3 linguri de ulei si se pune ceapa la calit cu putina sare deasupra.Dupa 2 minute se adauga si morcovul ras si se pun 2...Citeste continuarea

Ficat de porc cu ceapa caramelizata

Postat de: dena in Ficat

Ficatul de porc se spala si se taie felii. Se pipereaza dupa gust. Se pune pe gratar sau in tigaia unsa cu putin ulei (eu am facut in Hot Pan). Cand sunt apropape gata se sareaza dupa gust....Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: margot12 in Mancaruri de post

Fasolea se alege, se spala si se pune la inmuiat cateva ore sau peste noapte. Se pune fasolea la fiert in apa clocotita, se lasa sa fiarba in cateva clocote si se schimba apa cu alta curata tot...Citeste continuarea

Friganele

Postat de: scortisoara in Prajituri

Batem ouale ca pentru omleta, adaugam zaharul si laptele si amestecam bine de tot.  Punem pe foc o tigaie si dupa ce se incalzeste turnam uleiul si asteptam pana se incalzeste si el. In...Citeste continuarea

Fried brinjal-Vinete calite (reteta...

Postat de: Mihaela11_jo in Mancaruri de legume

Vinetele se spala , se taie in rondele subtiri si se usuca folosind un prosop de bucatarie. Se adauga putina apa la boia,sare  si curcuma, numai cat sa se obtina o pasta groasa, cu care se...Citeste continuarea

Fursecuri rapide cu unt

Postat de: scortisoara in Prajituri

Faina o cernem si apoi o amestecam cu zaharul si vanilia. Adaugam galbenusurile, apa si untul taiat cuburi si framantam la rece un aluat. Se da 30 de minute in frigider. Dupa ce trece timpul...Citeste continuarea

Fusilli cu pesmet

Postat de: MotanLaOale in Fusilli

Pesmetul se rumeneste cu 3 linguri ulei pana devine auriu si se lasa la racit. Cand este rece se amesteca cu zaharul si scortisoara. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj....Citeste continuarea

Fusilli cu ardei gras

Postat de: caroline in Paste

pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj separat se pune ulei intr-o tigaie. cind s-a incins punem ardeii taiati julien si adaugam sare si piper. lasam sa se caleasca putin si...Citeste continuarea

Farfale cu pui, ciuperci si castraveti

Postat de: panacris in Farfalle

Carnea de pui se taie fasii si se prajeste usor in ulei de masline. Ciupercile se curata, se taie felii si se adauga la carne, lasandu-se la prajit la foc mediu cca. 10  minute, neacoperit....Citeste continuarea

Fasole galbena pastai cu smantana

Postat de: adela1981 in Mancaruri de legume

Se curata fasolea si se spala foarte bine, apoi se rup de cca 4 cm . Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Morcovul se curata si se taie rondele, iar ardeiul in cuburi mai mici. Calim...Citeste continuarea

Friptura de porc cu sos de curry

Postat de: margot12 in Porc

Carnea se spala, se taie cuburi (mai mari), se sareaza si se pune la prajit. Se perpeleste pana cand prinde putina culoare. Ceapa se toaca marunt si se pune peste carne la calit impreuna cu...Citeste continuarea

Fursecuri cu fulgi de ovăz și...

Postat de: elucubratiiculinare in Dulciuri

Curmalele se toacă mărunt. Nuca se macină. Amestecăm untul (de la temperatura camerei) cu zahărul. Adăugăm ouăle, unul câte unul, amestecând bine după fiecare. Într-un...Citeste continuarea

Ficatei de pui la cuptor pe pat de...

Postat de: scortisoara in Ficat

Se spala mai intai ficateii si se curata. Se scurg apoi bine de apa si se amesteca cu condimentele si usturoiul (se pot lasa putin acoperiti cu folie in frigider ,dar asta doar daca aveti timp)...Citeste continuarea

Fresh de pepene galben

Postat de: adela1981 in Bauturi

Este foarte simplu, toate ingredientele se pun intr-un blender ( foarte puternic ) si se mixeaza,  la inceput la o viteza mica , apoi la viteza mare. Se toarna in pahare si se serveste,...Citeste continuarea

Friptura de miel cu rosii la cuptor

Postat de: Sim0naWorld in Oaie

Carnea de miel am condimentat-o cu sare, cimbru si piperul boabe. Am pus carnea intr-o tava stropita putin cu ulei, apoi am adaugat rosiile tocate marunt, cateii de usturoiul taiati bucati...Citeste continuarea

File de pangasius cu portocala si...

Postat de: gurita_ta2005 in Pangasius

Condimentam fiecare bucata pe o parte si pe alta, stropim cu ulei de masline, adaugam usturoiul pisat si stropim cu jumatate de portocala si dam la rece 2 ore. Punem bucatiile de peste in tigaia...Citeste continuarea

Foietaj cu pireu de pere

Postat de: bahna_violeta in Dulciuri

Punem perele la fiert ,dupa ce au fiert le curatam de pielita si de cotor. Le punem la blendar cu 3 lg zahar.T aiem foaia de aluan in patratele, umplem fiecare patratel cu pireul de pere si...Citeste continuarea

Ficat de curcan cu mamaliguta

Postat de: cristeena20 in Ficat

Portionam ficatul de curcan  si il tinem in sare, piper, si putin vin alb (se poate face marinata si cu lapte) - intr-o cratita se toaca marunt o ceapa mare si se caleste cu ulei de...Citeste continuarea

Friptura cu leustean verde

Postat de: Zamfira in Pui

Spalam carnea, condimentam si-l asezam intr-o tava pe hartie de copt. Stropim carnea cu ulei de masline si asezam leusteanul tocat marunt. Timp de coacere: 60 minute De aceasta data, am...Citeste continuarea

Fluturasi cu nuca si gem

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Mixam spuma ouale impreuna cu zaharul. Incorporam untul taiat cubulete, smantana si mixam in continuare. Adaugam praful de copt, coaja de lamaie rasa si zaharul vanilat. La urma incorporam faina...Citeste continuarea

Faguri cu finetti

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Batem ouale in care punem praful de sare. Adaugam zaharul si mixam pana ce se topeste.  Stingem amoniacul cu laptele dupa care il adaugam peste oua impreuna cu uleiul, zaharul vanilat si...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu legume

Postat de: adela1981 in Ficat

Ficatei se curata si se spala. Usturoiul,  ceapa  si ceapa verde se curata si se  toaca marunt. Ardeiul  se spala , se taie in doua , se scot samburii si se taie fasii. Intr-o...Citeste continuarea

Ficat de pui cu sos de rosii si unt

Postat de: bahna_violeta in Ficat

Punem untul la topit cu o ligura de ulei de masline, pentru a nu se arde untul, punem ceapa la prajit cu rosiile spalate si taiate cubulete mici. In acest timp spalam bine ficatul in 3-4 ape....Citeste continuarea

Frigarui din somon

Postat de: RuxyRux in Somon

Condimentele se macina si din ele vom folosi o lingurita si jumatate si se amesteca cu zeama de lamaie si usturoiul zdrobit. Se lasa pestele o ora in condimente la rece. Se scoate somonul de...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu cartofi si rosii

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de legume

Intr-un ceaun punem cartofii taiati cubulete si fasolea congelata, adaugam putina apa. Ceapa, usturoiul si morcovul se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc, se pun intr-o tigaie cu ulei de...Citeste continuarea

Frigarui de pui mediteraneene

Postat de: RuxyRux in Pui

Se spala pieptul de pui se scurge de apa intr-un prosop de hartie, se taie fasii si apoi bucati pentru frigarui. La blender se pun verdeturile si se toaca, se adauga uleiul de masline, zeama de...Citeste continuarea

Ficat de pui fiert in lapte

Postat de: gurita_ta2005 in Ficat

Se pun intr-o tigaie ficatei de pui curatati si spalati si se acopera cu lapte,se lasa la foc mic sa fiarba.Cand au ramas fara zeama se stropesc cu ulei de masline,ii condimentam cu...Citeste continuarea

Farfale cu sos de ton si smantana

Postat de: Sim0naWorld in Farfalle

Intr-un wok am pus tonul cu ulei cu tot, apoi am adaugat usturoiul taiat bucati, praful de ardei usturat si zeama de lamaie. Am amestecat bine si am lasat cateva minute, pana ce a scazut...Citeste continuarea

Fideua cu fructe de mare

Postat de: Sylvia in Fructe de mare

Preparare : intr-un vas mai mare ( eu am folosit vasul de wok ) se pune la incins uleiul, ardeiul rosu si ardeiul iute taiat marunt si putina sare mare. Dupa ce s-au calit putin se adauga pastele....Citeste continuarea

Fundite aromate

Postat de: Alinutza80 in Dulciuri

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pun ouale, sarea, bicarbonatul stins cu otet. Zaharul si zaharul vanilat se topeste in laptele caldut, apoi se pune putin cate putin  peste faina si...Citeste continuarea

Fructe conservate pentru iarna

Postat de: timea in Conserve

Caise: - spalam bine fructele, le lasam sa se scurga de apa apoi taiem fructele in doua si scoatem samburii - asezam fructele in punga si punem la congelator Visine: - spalam bine...Citeste continuarea

Frigarui de vitel

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea de vitel se taie cuburi , se amesteca  cu  condimente , ulei si otet balsamic . Se da la rece macar 2 ore . Lasati si tepusele pentru frigarui  la infoiat in apa [ astfel...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]