Friptura aromata de pui

de Toamna07 in Pui, 3 Oct 2012 | 4731 vizualizari

 

Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate .

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 linguri de mustar cu hrean
  • cimbru
  • boia de ardei iute afumata
  • 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata de pui:

Cum procedam:

Spalam carnea,o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore. O asezam apoi intr-o tava,turnam uleiul si vinul,presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.

Dupa ce carnea s-a rumenit frumos,scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

04.10.2012, 10:43

cat de bine arata!

Toamna07 1

04.10.2012, 17:05

Multumiri !

RuxyRux 1

06.10.2012, 12:44

Mustar cu hrean? Mmmmm ce deliciu culinar! Un rasfat bineee rumenit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas cu carne de pui