Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui

de reisnaor_2006 in Pui, 5 Feb 2015 | 4445 vizualizari

 

Este prima data cand incerc gnocchi si sunt foarte buni si mai ales in combinatia cu tocanita de pui.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr gnocchi cu cartofi
  • 1 pui (pulpe, aripioare, piept)
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 50 gr de unt ptr gnocchi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui:

Intr-o cratita  am pus 2 lg de ulei si am calit pe rand ceapa si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat puiul taiat si spalat si 2 cani de apa si am lasat sa fiarba. Cand puiul a fiert am adaugat ciupercile si am mai lasat 5 minute pe foc, saram si piperam dupa gust.

Separat intr-o tigaie punem untul la topit si prajim 5-10 minute pana cand capata o culoare galben-aurie gnocchi cu cartofi.

Ii servim alaturi de tocanita de pui.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

gnocchi cu cartofi se intorc cu grija mereu de pe o parte pe alta la prajit ca sa nu se rupa .

2

pot fi serviti cu varza acra sau la felurile de mancare cu carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu pui in sos rosu