Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui

de reisnaor_2006 in Pui, 5 Feb 2015 | 4781 vizualizari

 

Este prima data cand incerc gnocchi si sunt foarte buni si mai ales in combinatia cu tocanita de pui.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr gnocchi cu cartofi
  • 1 pui (pulpe, aripioare, piept)
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 50 gr de unt ptr gnocchi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui:

Intr-o cratita  am pus 2 lg de ulei si am calit pe rand ceapa si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat puiul taiat si spalat si 2 cani de apa si am lasat sa fiarba. Cand puiul a fiert am adaugat ciupercile si am mai lasat 5 minute pe foc, saram si piperam dupa gust.

Separat intr-o tigaie punem untul la topit si prajim 5-10 minute pana cand capata o culoare galben-aurie gnocchi cu cartofi.

Ii servim alaturi de tocanita de pui.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

gnocchi cu cartofi se intorc cu grija mereu de pe o parte pe alta la prajit ca sa nu se rupa .

2

pot fi serviti cu varza acra sau la felurile de mancare cu carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu piept de pui