Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare - Reteta savuroasa

de Rocsi in Porc, 16 Iul 2025 | 341 vizualizari

 

Imi place foarte mult sa gatesc acest muschiulet de porc, pentru ca iese fraged si nu mi se pare deloc o carne grea, din contra si merge perfect in foarte multe retete. Aveam unul pregatit sa il fac cu un sos alb, dar cand am deschis frigiderul si am vazut punga cu gnocchi, am zis ca si acestia trebuie folositi, pentru ca tot ceea ce cumpar folosesc, nu las nimic sa expire, nu arunc, nu fac risipa, urasc risipa. Asa ca am pregatit aceasta mancare super delicioasa, iar gnocchi fierti in acest preparat i-au dat o cremozitate, au legat un sos fain si bun. A iesit un preparat mult prea bun, perfect pentru pranz sau cina. 
Pentru acest Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare - Reteta savuroasa, sunt necesare ingredientele urmatoare: muschi de porc, ceapa, ardei, mazare, rosii, gnocchi.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare - Reteta savuroasa
  • 1 muschiulet de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei kapia mare
  • 1 cutie mica mazare (240 gr)
  • 1 cutie rosii decojite
  • 3 linguri sos de kapia de casa
  • 500 gr gnocchi cu rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura legume uscate
  • 1 lingura ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare - Reteta savuroasa:

Cum se prepara acest Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare - Reteta savuroasa

Spalati muschiuletul, il stergeti cu servetele, il taiati felii grosute. Ceapa curata o tocati marunt. Ardeiul kapia, curatat de cotor si seminte, il taiati cuburi.

Intr-o cratita incingeti uleiul. Punetii feliile de carne, le sotati pe ambele parti. Adaugati ceapa si ardeiul kapia, presarati sare, piper si legumele uscate. Sotati 3-4 minute la foc potrivit, adaugati mazarea scursa de lichid, apoi turnati un litru, un litru si 200 ml de apa calda sau supa.

Puneti un capac, fierbeti la foc potrivti 25-30 de minute. Mai amestecati din cand in cand.

Rosiile descojite le tocati marunt. Dupa ce au trecut cele 25 de minute, adaugati rosiile tocate, sosul de kapia si gnocchi. Amestecati, gustati daca mai trebuie condimente. Lasati sa fiarba circa 10 minute (eu am preferat sa fie bine fierti gnocchi, ca asa imi plac), mai amestecati sa nu se prinda de oala. Cand este gata mancarea, o luati de pe foc. Tocati putin patrunjel verde, il presarati deasupra, apoi serviti.

Încearcă și Supa crema de mazăre, fină și gustoasă sau rețeta de Mazăre cu carne de rață.
Îți recomandăm și rețeta de Mazăre cu ochiuri de ou și cârnați

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare - Reteta savuroasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare noua cu coaste