Friptura de fazan cu legume si cus-cus

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2012 | 4958 vizualizari

 

Aceasta friptura a fost facuta cu ocazia unei zile extrem de importante in familia noastra. Cantitatile au fost asadar, destul de mari... de aceea nu voi trece gramajele... una ptr ca nu le stiu exact, alta ptr ca nu ar fi relevant.. Singura "masura" pe care o stiu este numarul fazanilor, si anume - 6.

 

INGREDIENTE

  • pulpa si piept de fazan
  • ceapa
  • ardei gras verde
  • ardei capia
  • rosii
  • sare
  • piper
  • paste cus-cus
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de fazan cu legume si cus-cus:

Ceapa am taiat-o julien, ardeii – bastonase, si le-am pus la calit in putin ulei. Cand legumele s-au inmuiat am adaugat bucatile de carne, si am acoperit cu apa.

Am lasat sa fiarba cca 1 ora, apoi am adaugat rosiile tocate si am mai lasat cca 30 minute, la foc mic. Carnea de fazan trebuie sa fie bine fiarta.

Am servit alaturi de paste cus-cus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de fazan cu legume si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

dobrezaira 1

04.10.2012, 13:18

si mie imi place fazanul

RuxyRux 1

04.10.2012, 17:47

Cred ca e grozava! Niciodata nu am mancat asa ceva!

mamaieelena 1

05.10.2012, 22:19

mmmm bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de fazan