Friptura de prepelita

de Panacris in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2013 | 7986 vizualizari

 

O carne super usoara fara colesterol! S-au consumat asa de repede ca abia am reusit sa surprind cateva instantanee.

 

INGREDIENTE

  • prepelite 6 bucati ( cca. 1000 g),
  • portocale,
  • mere,
  • prosciutto feliat cca. 12 bucati,
  • ulei de masline 50 ml,
  • vin alb demisec 50 ml,
  • sare iodata 1 lingurita,
  • piper proaspat macinat 1 g,
  • cimbru 1 lingurita.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de prepelita:

Se amesteca, sarea, piperul, cimbrul, vinul si uleiul de masline. Cu acest amestec se maseaza bine prepelitele, apoi se umplu cu felii de portocale si mere, se invelesc in prosciuto, se leaga bine cu ata, rezistenta la copt, si se  pun la copt, in  cuptorul preincins, cca. 50 de minute la foc mediu, acoperit. Se consuma rece sau cald, ca atare sau cu garnitura preferata;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]