Friptura de prepelita

de Panacris in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2013 | 7970 vizualizari

 

O carne super usoara fara colesterol! S-au consumat asa de repede ca abia am reusit sa surprind cateva instantanee.

 

INGREDIENTE

  • prepelite 6 bucati ( cca. 1000 g),
  • portocale,
  • mere,
  • prosciutto feliat cca. 12 bucati,
  • ulei de masline 50 ml,
  • vin alb demisec 50 ml,
  • sare iodata 1 lingurita,
  • piper proaspat macinat 1 g,
  • cimbru 1 lingurita.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de prepelita:

Se amesteca, sarea, piperul, cimbrul, vinul si uleiul de masline. Cu acest amestec se maseaza bine prepelitele, apoi se umplu cu felii de portocale si mere, se invelesc in prosciuto, se leaga bine cu ata, rezistenta la copt, si se  pun la copt, in  cuptorul preincins, cca. 50 de minute la foc mediu, acoperit. Se consuma rece sau cald, ca atare sau cu garnitura preferata;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]