Fenicul in sos de rosii

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 22 Ian 2013 | 4718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc fenicul
  • 200 gr bulion rosii
  • ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fenicul in sos de rosii:

Fenicul se curata  si se taie in patru.Se pune la fiert in apa cu sare pentru 10 minute.

Separat intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata marunt.Cind aceasta s-a calit adaugam feniculul scurs de apa.Lasam sa se caleasca citeva minute dupa care adaugam bulionul.

Potrivim de sare si piper.

Lasam la foc mic pina ce sosul scade .

La urma presaram patrunjel tocat.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fenicul in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de branza cu sos de rosii