Fenicul in sos de rosii

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 22 Ian 2013 | 5418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc fenicul
  • 200 gr bulion rosii
  • ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fenicul in sos de rosii:

Fenicul se curata  si se taie in patru.Se pune la fiert in apa cu sare pentru 10 minute.

Separat intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata marunt.Cind aceasta s-a calit adaugam feniculul scurs de apa.Lasam sa se caleasca citeva minute dupa care adaugam bulionul.

Potrivim de sare si piper.

Lasam la foc mic pina ce sosul scade .

La urma presaram patrunjel tocat.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fenicul in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de branza cu sos de rosii