A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fusilli cu carnati

Postat de: mihasara in Fusilli

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp pregatim sosul. Curatam legumele, ceapa si ardeiul le tocam fin iar morcovul il dam pe razatoare. Intr-o tigaie punem 2...Citeste continuarea

Farfalle cu carne tocata si sos de...

Postat de: mihasara in Farfalle

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele, dupa care le punem la calit intr-o tigaie incapatoare. Le lasam 3-4 minute dupa care adaugam carnea...Citeste continuarea

Fettuccine cu sos pesto si salata

Postat de: simona72 in Paste

Pastele le punem in apa cu sare la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgem de apa si le amestecam cu sosul pesto. Pt salata: legumele le spalam sub jet de apa si le taiem felii,...Citeste continuarea

Fasole frecata cu carnati

Postat de: Dea_Dea in Porc

Fasolea se pune la fiert cu apa, mie mi-a luat 2 ore jumate pana a fiert :). Cand s-a fiert  se strecoara de apa si se mixeaza bine, se condimenteaza cu sare si piper. Sosul: se pun...Citeste continuarea

File de somon la cuptor cu legume

Postat de: Constelatialeu in Somon

Pentru inceput am spalat fileurile ,apoi le-am condimentat bine si i-am pus intr-un castron,un fileu,o felie de lamaie,iar fileu,lamaie pana terminat fileurile si le-am lasat 2 ore la frigider.In...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu usturoi

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri de post

Alegem fasolea de ceea ce nu trebuie (pietricele, coji, stricaciuni etc), o spalam si o punem la hidratat intr-un vas cu apa, de seara, pana dimineata. O spalam din nou si o punem la fiert in...Citeste continuarea

Ficat de pui cu sos de iaurt

Postat de: Dea_Dea in Ficat

Ficatul de pui se spala bine si se pune in apa la fiert 20-30 min. Cand este fiert se scurge apa de pe el , se adauga iaurtul si sarea si se mai lasa la foc 5-10 min. Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Punem faina, ovazul, zaharul, zaharul pudra si praful de copt intr-un bol. Intr-o farfurie batem oul cu esenta de vanilie si il punem in bol, peste restul de ingrediente si amestecam...Citeste continuarea

File de pui invelit in kaiser

Postat de: oana_d in Pui

Pieptul de pui l-am portionat ca pe niste snitele mici, am batut carnea si am dat-o prin amestecul de rozmarin, paprika si sare. Dupa aceea, am feliat bucata de kaiser pe lungimea ei, apoi am...Citeste continuarea

Fasole boabe in stil toscan

Postat de: medioto59 in Mancaruri de post

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece (de obicei eu o tin de seara pana dimineata) Se pune la fiert, se spumeaza si se schimba apa de doua ori, dupa care punem fasolea in oala si adaugam apa...Citeste continuarea

Friptura de cocos cu angeli cherry

Postat de: Dea_Dea in Pui

Se spala bine cocosul, se transeaza, se da pielea jos si se pune la fiert in apa, cam 1 ora. Apoi se scoate si se pune intr-o tava, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoiul taiat bucati....Citeste continuarea

Foi de napolitana cu nuca si caramel

Postat de: timea in Prajituri

Intr-un vas cu fundul mai gros punem zaharul la caramelizat  pana devine auriu. Amestecam din cand in cand sa nu se arda. Turnam peste zaharul caramelizat apa (atentie foarte mare la aburi...Citeste continuarea

Flori de primavara

Postat de: Dea_Dea in Mancare copii

Urda am decupat-o cu decupator in forma de floare,castravete la frunze, petale si codita , si ardeiul tot la petale Citeste continuarea

Ficat de porc neinecacios cu sos

Postat de: TAB1TA in Ficat

Se portioneaza ficatul de porc, de preferat bucatele mai mici ca sa se patrunda si sa se faca mai repede. Se pun bucatile de ficat in lapte si se lasa minim 30 de minute. Se pune uleiul la...Citeste continuarea

Floricica

Postat de: Dea_Dea in Mancare copii

Oule de prepelita se pun in forma de briosa (eu am avut forma de floare), se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor, vreo 10-15 minute la foc potrivit. Scoatem ouale din forma si...Citeste continuarea

Frigarui de curcan cu miere si mustar

Postat de: Sidy in Curcan

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Taiem apoi carnea in bucatele mici de 2,5 cm si o punem intr-un bol. Presaram amestecul de condimente peste pulpele de curcan, adaugam sosul de soia...Citeste continuarea

Flori de ciocolata

Postat de: TAB1TA in Prajituri

Incingem cuptorul la 160-170°C. Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga zaharul, laptele si uleiul si se amesteca bine cu o spatula. Se bat ouale, se adauga in compozitie si se...Citeste continuarea

Fursecuri rapide pentru ceai

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Prajituri

1. Se amesteca bine untul cu zaharul brun pana se obtine o crema si se topeste untul. 2. Se adauga faina cernuta, sarea si oul si se continua omogenizarea. 3. Se pun si condimentele:...Citeste continuarea

Friptura de porc cu carnati si...

Postat de: Corina33 in Porc

Se spala si se portioneaza carnea pentru friptura de porc , cam cat o palma, se impaneaza cu cateii de usturoi si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se taie si carnatii in bucati...Citeste continuarea

File de pangasius la cuptor, reteta...

Postat de: Bia27 in Pangasius

Cum se prepara File de pangasius la cuptor, reteta simpla si gustoasa preparata la cuptor: Incepem prin a curata pestele de grasime, il spalam cu apa rece, apoi il punem pe un servet de...Citeste continuarea

Fasolica pastai cu maioneza

Postat de: ralu_ca in Salate

Mai intai lasam la scurs foarte bine fideluta, dupa care adaugam usturoiu tocat , maioneza si marar tocat. La orice petrecere e foarte apreciata. Pofta buna! Citeste continuarea

Foietaj cu branza si rosii

Postat de: getix in Aperitive / Garnituri

Se taie aluatul de foietaj in doua parti egale . Pe primul blat se aseaza feliile de branza condimentate cu piper. Peste branza se pun feliile de rosii, 1-2 linguri ulei de masline si busuioc....Citeste continuarea

Frittura di pesce (friptura de peste )

Postat de: Luana in Fructe de mare

Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie . Citeste continuarea

Fructe cu iaurt

Postat de: CookieMonster in Dulciuri

Dupa o masa copioasa in familie ne-am dat seama ca ne trebui ceva usor si nu foarte dulce asa ca am facut ceva rapid cu cateva fructe. 1. Marul si para se spala bine, mandarina se curata si...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: ianculubita in Mancaruri de post

Fasolea curatata, spalata, o punem de seara la umflat; a doua zi aruncam apa si o punem la fiert cu apa rece si capac; cand boabele incep sa pocneasca, scurgem fasolea, o spalam cu apa rece, o...Citeste continuarea

File de pangasius cu fasole

Postat de: Mirela_Tilvescu in Pangasius

Intr-o cratita se caleste ceapa impreuna cu ardeiul.Spre sfarsit se adauga patrunjelul, sarea,piperul si se stinge cu vinul alb. Intr-o alta cratita se fierbe fasolea peste care se...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: ella87 in Mancaruri de post

Punem fasolea sa stea in apa pt vreo 2/3 ore. Taiem ceapa si o calim cu o lingura bulion o dam deoparte. Punem fasolea la fiert dupa primul clocot o scurgem de apa si punem alta apa, in aceasta...Citeste continuarea

Fursecuri cu unt si cocos

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Intr-un bol mixam untul (de la tamperatura camerei) cu zaharul pudra pana devine o crema, apoi adaugam galbenusurile. Incorporam faina, praful de copt, nuca de cocos, sarea si amestecam bine....Citeste continuarea

Fundite, minciunele sau uscatele

Postat de: dalina2007 in Dulciuri

Se cerne faina intr-un bol si se adauga un praf de sare. Se adauga untul si se amesteca pana se obtine un aluat nisipos. Intr-un castronel se amesteca ouale, zaharul si laptele. Acest...Citeste continuarea

Friptura marinata

Postat de: Bia27 in Porc

Taiem cotletul in felii medii.Ungem fiecare felie cu ulei dupa care le presaram cu rozmarin ,cimbru,sare,piper si boia de ardei dulce.Le asezam intr-o tigaie inalta(in cazul meu) sau o oala in...Citeste continuarea

Fasole cu carnati

Postat de: Monica1997 in Mancaruri cu carne

Se pune la fiert fasolea impreuna cu o ceapa, cu morcovul, telina si pastarnacul. Dupa ce aceasta a fiert, se pune la calit restul de ceapa impreuna cu carnatii si kaizerul tocati potrivit, se...Citeste continuarea

Fursecuri umplute cu stafide si...

Postat de: Ela68 in Prajituri

Pentru umplutura se amesteca in blender toate ingredientele  pana se omogenizeaza si devin o pasta. Pentru obtinerea aluatului se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca. Se...Citeste continuarea

Friptura de porc la cuptor

Postat de: aalliinnaa07 in Mancaruri cu carne

Carnea de porc o taiem felii groase cam de un deget si fiecare felie o crestam pe margini de jur imprejur, apoi o asezam intr-o tava pentru cuptor. Curatam cateii de usturoi, ii pisam si apoi...Citeste continuarea

Fleica la tava

Postat de: delia64 in Porc

Spalam fleica si o taiem felii potrivite  , curatam usturoiul si il pisam . Condimentam feliile de carne cu sare , piper , boia  si usturoi. Asezam feliile de carne intr-un vas...Citeste continuarea

Fusilli tricolore cu surimi

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Fusilli

Punem apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca adaugam putina sare si fusilli. Le lasam sa fiarba cat timp este indicat pe pachet (aproximativ 8-9 minute). Decongelam surimi si ii taiem...Citeste continuarea

Foietaj din aluat cu gem de caise

Postat de: TAB1TA in Dulciuri

Se scoate aluatul din frigider si se lasa la temperatura camerei minim 30 de minute.  Se incinge cuptorul la 190°. Se taie in patrate, se pune cate o lingurita de gem in fiecare...Citeste continuarea

Ficatei prajiti cu piure de cartofi

Postat de: marianascarlat in Ficat

Intai am curatat cartofii, i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert in apa rece. Ficatei i-am spalat si i-am uscat in prosoape de hartie apoi i-am pus la prajit in uleiul putin incins. Dupa ce...Citeste continuarea

Friptura de porc cu legume la cuptor

Postat de: TAB1TA in Porc

Am incins cuptorul la 220 ° C. Am curatat si taiat legumele cubulete. Am facut cateva crestaturi in carne si am frecat-o cu sare, piper, amestec de condimente, cimbru si usturoi...Citeste continuarea

Friptură de vită cu garnitură de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Friptura de vita se acoperă cu piper, oregano și busuioc. Se introduc bucățile de friptura de vita în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pe raftul superior, pentru 2...Citeste continuarea

Friptura din piept de pui cu...

Postat de: Doinavar in Pui

Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de masline se...Citeste continuarea

Focaccia cu masline

Postat de: vishinel in Piine

Intr-un bol incapator amestecam faina cernuta in prealabil cu pliculetul de drojdie. Facem in centru o mica gropita in care vom turna apa amestecata cu zaharul si sarea. Punem 1 lingura ulei...Citeste continuarea

Ficatei in sos de rozmarin

Postat de: vishinel in Ficat

Eu am lasat ficateii in lapte in jur de 1 ora. Daca vreti puteti sari peste acest pas mai ales ca parerile sunt impartite si mai nou nu ar ajuta la nimic acest lucru. Intr-o tigaie topim...Citeste continuarea

Fasole gigantica

Postat de: doralinda72 in Mancaruri de post

Lasam fasolea peste noapte intr-un vas cu apa sa se inmoaie. A doua zi, le clatim si le fierbem cca 30 min in oala sub presiune, daca nu aveti, lasati la fiert pana se fierbe pe jumatate. Intre...Citeste continuarea

Friptura in vin

Postat de: stefydeea in Porc

Se ia bucata de carne se spala, se sareaza, se pipereaza, se maseaza cu putin ulei si o impanam cu cativa catei de usturoi. Cartofii se curata si se taie acordeon ,se sareaza,se pipereaza, ii...Citeste continuarea

Friptura de porc cu praz si ardei copt

Postat de: aliliana in Porc

Carnea de porc de spala, se portioneaza. Se condimenteaza cu sare, piper cimbru, usturoi taiat feliute.  Se pune intr-o tava la cuptor impreuna cu 200 ml vin alb. Se acopera cu folie de...Citeste continuarea

Foietaj cu carne

Postat de: timea in Aperitive / Garnituri

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat. Curatam si spalam legumele si le taiem bucati mai mici. Carnea o spalam si o taiem cubulete. Dam carnea impreuna cu slanina si legumele prin masina...Citeste continuarea

Friptură de porc cu măsline

Postat de: madi_marin in Porc

Se prepară un sos din ulei, oţet balsamic, muştar, condimente , usturoi ras, măsline feliate şi puţină apă. Feliile de carne se marinează în acest sos pentru 10 minute, apoi se...Citeste continuarea

Fasole batuta ( mai pe arabeşte)

Postat de: Mihaela11_jo in Mancaruri de post

Fasolea se lasa la inmuiat in apa rece 3-4 ore. Se spala si se pune la fiert; dupa ce da in 2-3 clocote se arunca apa si se mai repeta o data operatiunea. Apoi se pun boabele de fasole la...Citeste continuarea

Fursecuri colorate

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Galbenusurile le mixam cu zaharul pana compozitia devine ca o crema. Adaugam untul si untura si mixam pana se omogenizeaza. Faina o amestecam cu sarea si zaharul vanilat, adaugam peste...Citeste continuarea

Fursecuri cu visine

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Galbenusurile le amestecam cu zaharul si untura pana compozitia devine omogena. Adaugam coaja de lamaie, praful de sare, faina amestecata cu praful de copt si framantam un aluat omogen si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]