Frittura di pesce (friptura de peste )

de Micutza Luana in Fructe de mare, 19 Mar 2013 | 4952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr creveti
  • 60 gr calamari
  • 50 gr midii
  • 1 caracatita mica
  • 50 gr ulei
  • salata si rosii pentru decor
  • o lamaie
  • 50 gr faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittura di pesce (friptura de peste ):

Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittura di pesce (friptura de peste )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]