Foietaj din aluat cu gem de caise

de Tabita _ in Dulciuri, 10 Mar 2013 | 7787 vizualizari

 

Un desert rapid si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 50 g gem de caise (cateva linguri)
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj din aluat cu gem de caise:

Se scoate aluatul din frigider si se lasa la temperatura camerei minim 30 de minute. 

Se incinge cuptorul la 190°.

Se taie in patrate, se pune cate o lingurita de gem in fiecare patrat si se unesc colturile la mijloc.

Punem foietajul in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptor pentru 15 minute, pana capata o culoare aurie.

Scoatem tava din cuptor si pudram cu zaharul pudra cat e  inca fierbinte.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui gemul de caise cu orice gem aveti prin casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj din aluat cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Tabita _ 1

11.03.2013, 13:45

Diana

Rocsi 1

11.03.2013, 14:32

Servesc si eu!

Tabita _ 1

11.03.2013, 15:15

Te rog, Rocsi. Poti sa le iei pe toate.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigonele cu gem de gutui din foietaj