Farfalle cu ton si maioneza de casa
Postat de: mihaelam90 in FarfalleSe pun pastele la fiert conform timpului indicat cu putin ulei, sare si un strop de ulei de peste din conserva. Adaugam uleiul de peste pentru a da pastelor un plus de gust. Separat preparam...Citeste continuarea
Fursecuri inimioara
Postat de: pusikmea in DulciuriMixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine spuma, dupa care adaugam oul si mixam pana se omogenizeaza compozitia. Amestecam faina cu praful de copt, sarea si semintele de...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca si zahar tos
Postat de: Valclaudia in DulciuriUntul (margarina), se amesteca cu: 2 oua, praf de copt, un praf de sare, 3 linguri pasta de macese, nuca macinata, zahar si smantana. Adaugam faina proaspat cernuta si obtinem un aluat elastic din...Citeste continuarea
Farfalle cu sos ragu
Postat de: madi_marin in FarfallePentru sos : se toacă ceapa şi usturoiul, iar morcovul se rade fin. Se călesc în ulei, apoi se adaugă carnea şi puţină apă (sau supă de carne nesărată) şi se lasă să fiarbă...Citeste continuarea
Farfalle cu bacon si mazare
Postat de: Luana in FarfalleApa se pune la fiert cu putina sare. Cand da in clocot se pun pastele si se fierb al dente. Cand sunt aproape gata se adauga si mazarea . Intr-o sita se scot si se lasa la scurs de apa....Citeste continuarea
File de Novac pe pat de citrice cu...
Postat de: panacris in PesteCitricele se spală se curăță și se feliază. Merele se spală și li se scoate cotorul cu un aparat sepcial, ca apoi să fie feliate ca și citricile. Morcovii se curăță și se taie...Citeste continuarea
Foietaj trandafir
Postat de: ione21 in Aperitive / GarnituriSe lasă foietajul la dezgheţat şi se topeşte margarina; Salamul cu şuncă se feliază subţire şi se taie fiecare bucată în două; Se taie foietajul bucăţi subţiri, se unge...Citeste continuarea
Fasole cu cârnați de casă
Postat de: georgiaskitchen in Mancaruri cu carnePuneți fasolea în apă rece, cu o seară înainte de a o prepara. Dimineața o scurgeți de apa în care a stat și o puneți într-o oală în care aveți apă...Citeste continuarea
Fresh mixt
Postat de: AlexandraOrdean in BauturiFructele se curata, se spala bine. Se taie in bucati potrivite si se pun in blender. Se mixeaza aproximativ 5 minute. Se toarna in pahare si se serveste proaspat. Citeste continuarea
Fursecuri cu ovaz
Postat de: Criss in DulciuriIntr-un bol se adauga untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si se spumeaza cu mixerul. Se adauga apoi oul si se bate cu mixerul inca aproximativ 1 minut. Se adauga faina amestecata cu...Citeste continuarea
Fasole cu costita si smantana
Postat de: gaby_d in Mancaruri de legumeSimplu, simplu de tot! Intr-o tigaie incinsa pune costita taiata fasii subtirele. Sau...cum vrei tu, ce daca le tai mai groase? :))) Lasa-le la calit pana se rumenesc frumos, asa cum numa'...Citeste continuarea
Ficatei la cuptor cu ciuperci si...
Postat de: JulyCris in FicatFicateii se spala si se aseaza in tava. Ardeiul gogosar spalat si taiat julien si ciupercile se pun si ele in tava peste ficatei. Usturoiul curatat si taiat rondele se pune deasemenea in tava....Citeste continuarea
Foi cu mere si crema de vanilie
Postat de: mon in PrajituriFoi: Intr-un bol amestecam apa minerala ,uleiul,zaharul si coaja rasa de portocala, amestecam putin pana se topeste zaharul. Cernem faina cu praful de copt apoi incepem sa punem...Citeste continuarea
Friptura de porc cu cartofi...
Postat de: geobucataras in PorcPentru inceput curatam cartofii si ii punem la fiert intregi, dupa care taiem carnea felii cu grosimea aprox a unui deget, condimentam carnea, o asezam in tava, turnam apa, vinul si uleiul, punem...Citeste continuarea
Ficat de gâscă pe pat de ceapă...
Postat de: panacris in FicatUntul se pune la topit, apoi se adaugă ficatul de gâscă, gătindu-se rapid pe fiecare parte cca. 1 minut ;) Se scoate ficatul și se lasă la cald. Între timp se curăță...Citeste continuarea
Fursecuri cu migdale si nuca de cocos
Postat de: Valclaudia in DulciuriUntul/margarina trebuie sa fie la temperatura camerei sa putem lucra usor aluatul. Punem toate ingredientele intr-un castron si le amestecam. (mai putin nuca de cocos si zaharul pudra) Vom...Citeste continuarea
Figurine cu chimen si cascaval
Postat de: AlexandraOrdean in DulciuriIntr-un bol se pune faina, sarea, zaharul, unsoarea, margarina, smantana, 1 ou Intr-o cana se dizolva drojdia in laptele caldut Se adauga peste compozitie 200 gr cascaval se rade pe...Citeste continuarea
Felie sport
Postat de: Renataedina in PrajituriBiscuitii il macinam si adaugam restul ingredientelor, il amestecam bine si il intindem intr-un vas Yena mai mare si-l punem la frigider. Ciocolata se rupe in bucatele mai mici, il punem...Citeste continuarea
Ficatei de pasare in Dry Cooker
Postat de: babi5 in FicatAm spalat bine ficateii ,apoi i-am scurs intr-o sita de apa i-am tamponat cu prosop absorbant de surplusul de apa. I-am asezat in tigaie ,am condimentat cu :sare,piper si putina boia(pentru...Citeste continuarea
Ficatei de pui cu garnitura de orez
Postat de: Adi75 in FicatSe caleste ceapa. In cele 4 linguri de ulei ,se adauga ficateii spalati si bine scursi de apa se lasa pana isi schimba culoarea (devin mai deschisi )apoi se adauga sucul de rosii si putina...Citeste continuarea
Fasole cu ciolan si salata de...
Postat de: simona72 in PorcFasole boabe de marime medie am avut eu, se spala in mai multe ape si se pune de seara pana a doua zi intr-un castron cu apa multa la inmuiat. Ciolanul meu provine de la porcul taiat inainte de...Citeste continuarea
Ficat de porc prajit
Postat de: Bunica in FicatFicatul se tine in apa 20-30 minute pentru a iesi sangele din el. Se pune intr-un castron si se toarna 200 ml. lapte lasandu-se jumatate de ora. Dupa ce a stat in lapte,se taie bucati,se da...Citeste continuarea
Fantezie cu doua creme si visine
Postat de: Creatsa in PrajituriMixeaza albusurile spuma cu un praf de sare si apa apoi adauga zaharul si mixeaza pana obtii o bezea tare . Freaca galbenusurile cu uleiul si adauga-le peste albusuri. Amesteca faina cu...Citeste continuarea
Fasole grasa la cuptor
Postat de: rena in Mancaruri de postDe cu seara punem fasolea la inmuiat. A doua zi o punem in oala cu apa si sare sa fiarba. Inr-un pirex sau intr-o tava dam ceapa si usturoiul pe razatoare,tocam mararul,taiem morcovul...Citeste continuarea
Fursecuri "Zambareti"
Postat de: Alina26 in Prajituri1.Am pus in robot faina si praful de copt cernute,untul moale si taiat cubulete,oul,zaharul,putina sare,zaharul vanilat si am mestecat pana a devenit un aluat faramicios. 2.Apoi l-am scos din...Citeste continuarea
Fondue
Postat de: Constelatialeu in Aperitive / GarnituriTaiem feliile de paine mai micute,le asezam in tava in care punem si branza fondue si dam tava la cuptor cca 20-25 min.Cand s-a incalzit si painea s-a rumenit,se aseaza pe o tava se iau betele de...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca si caramel
Postat de: privatelaura in PrajituriIntr-un vas, punem zaharul la caramelizat. Amestecam usor pana se topeste si adaugam cele doua linguri de smantana. Amestecam bine, bine pana se fluidizeaza la loc caramelul. Dupa ce s-a...Citeste continuarea
Fasole batuta cu legume
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriFasolea se spala si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se pune la fiert,dupa ce a dat in clocot se scurge de apa si se pune la fiert din nou in apa fierbinte cu putina sare,morcovul si...Citeste continuarea
Friptura de porc la tava
Postat de: Zamfira in PorcSpalam si portionam carnea in felii mai groase, aproximariv 1-1,5 cm. Crestam feliile de carne cu taieturi in x, ajuta la patrunderea carnii. Masam carnea cu sare, piper si cimbru uscat. Punem...Citeste continuarea
Friptura de porc in punga Knorr
Postat de: aliliana in PorcCarnea se spala, se portioneaza, se cresteaza. Se unge cu putin unt, se condimenteaza ( nu am folosit prea mult pentru a nu-i schimba in mod evident gustul), se introduce in punga. Se leaga punga...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata si nuca...
Postat de: Ina in PrajituriFreacam ouale cu zaharul, pana obtinem o spuma. Topim ciocolata si untul ( eu le-am topit la microunde) , le lasam sa se raceasca usor si le turnam peste oua, amestecand...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata
Postat de: comanligia in DulciuriOuale cu zaharul,sarea si esenta de vanilie se mixeaza pana cand cristalele de zahar se topesc. Se adauga ciocolata topita pe baie de apa impreuna cu untul nu inainte de a o racori....Citeste continuarea
Fursecuri cu fulgi de ciocolata
Postat de: timea in DulciuriIntr-un bol amestecam untura cu sarea, zaharul si oul batut. Adaugam fulgii de ciocolata si esenta, apoi treptat incorporam faina. Spre final punem aluatul pe masa tapetata cu faina si framantam...Citeste continuarea
Friptura din ''porcarii'' afumate...
Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carnePortionam carnatii,coastele,ceafa,muschiul si pulpa.Le asezam in tava alternand una afumata una cruda si printre ele coastele si carnatul afumat.Adaugam in tava 2 cani de apa si lasam tava la...Citeste continuarea
Fursecuri Palaria lui Napoleon
Postat de: ankyy in DulciuriIntr-un bol incapator amestecam faina (mixam) cu zaharul, untul (la temperatura camerei) si oul, pana avem o compozitie omogena. Ii dam o forma rotunda acestui aluat, acoperim bolul cu folie de...Citeste continuarea
Fursecuri fragede braduti cu gem
Postat de: timea in DulciuriMixam untul cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam apoi pe rand sarea, esenta, praful de copt stins cu laptele si apoi incorporam treptat faina. Turnam compozitia pe masa de lucru si framantam...Citeste continuarea
Fursecuri cu migdale
Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri1.Mixam untul bine cu zaharul si vanilia si sarea 2 Adaugam ouale unul cate unul mixand la viteza mica 3.Punem migdalele maruntite si mixam usor pana se omogenizeaza 4.Adaugam si...Citeste continuarea
Fursecuri cu stafide
Postat de: Dya in DulciuriMixam untul impreuna cu zaharul, adaugam ouale si omogenizam. Incorporam apoi faina si praful de copt, stafidele si esentele. Intr-o tava de aragaz, asezam hartie de copt si din loc in loc,...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata, spritate
Postat de: privatelaura in DulciuriUntul moale, semintele de vanilie, zaharul pudra si ciocolata topita le-am mixat intr-un castron. Am adaugat oul si am mixat in continuare. Am adaugat cacaoa, faina in doua transe, amestecand...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca
Postat de: Constelatialeu in DulciuriOuale cu zaharul si zaharul vanilat se mixeaza bine,se adauga untura,margarina si smantana .Se mixeaza bine pana se omogenizeaza,apoi se adauga nuca si faina.Se lasa 20 min la rece...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca si gem
Postat de: corina241 in DulciuriZaharul,untul si vanilia se pun intr-un castron maxandu-se pana se obtine o crema spumoasa in care se adauga galbenusurile. Se mixeaza din nou pana la amestecarea galbenusurilor si se adauga...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca si ciocolata
Postat de: Valclaudia in DulciuriAmestecam untul (la temperatura camerei) cu zaharul pudra. Adaugam nuca macinata, ouale,mierea, praful de copt iar la final faina. Obtinem un aluat elastic pe care-l vom tine cel putin o ora...Citeste continuarea
Fasole rosie batuta, cu sos de...
Postat de: privatelaura in Mancaruri de postFasolea fiarta proaspat, amscurs-o de apa, am adaugat un praf sare, cateva linguri ulei masline si 2-3 catei zdrobiti de usturoi. Am bagat blenderul in actiune, rezultand o pasta fina. Ceapa si...Citeste continuarea
Fasole rosie cu carnati de casa si...
Postat de: privatelaura in Mancaruri de legumeFasolea am curatat-o de impuritati, am spalat-o in multe ape si am pus-o la fiert. Fierbe destul de repede. Intre timp, am pus carnatii intr-o forma termorezistenta si i-am bagat la cuptor, la...Citeste continuarea
Foi de napolitana cu crema caramel...
Postat de: AlexandraOrdean in PrajituriSe mixează jumătate din cantitatea de zahăr şi ouăle, până la omogenizare. Restul de zahăr se pune într-un vas şi se caramelizează la foc mediu, până când...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca si ciocolata
Postat de: adasev12 in DulciuriMargarina se lasa la temperatura camerei apoi se spumeaza cu zaharul si esentele. Se adauga si galbenusul de ou si se amesteca bine. Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt ( cam...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuci
Postat de: andaoana in PrajituriUntul il lasam sa ajunga la temperature camerei , si il punem bucati intr-un bol impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Cu ajutorul mixerului il batem pana cand obtinem o crema...Citeste continuarea
Fursecuri asortate - cookies
Postat de: CulinaryRainbow in PrajituriIngredientele se amestecă împreună într-un castron încăpător. Pe o tavă în care am pus hârtie de copt, se formează fursecurile folosind un poș de...Citeste continuarea
File de biban la cuptor
Postat de: rena in PestePunem pestele la decongelat intr-o strecuratoare. Curatam cartofi,dovlecei si usturoiul,ii taiem dupa plac . Luam o tava incapatoare punem legumele ,sare, oreganul si uleiul amestecam bine...Citeste continuarea
Fasole batuta
Postat de: eduard_09 in Mancaruri de postFasolea o alegem,o punem in apa cateva ore, Spalam bine fasolea si o punem la fiert in apa cu sare (schimband apa de 2-3 ori) Cand este fiarta, o scurgem de apa si o pisam cu blenderul,...Citeste continuarea