A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Farfalle cu ton si maioneza de casa

Postat de: mihaelam90 in Farfalle

Se pun pastele la fiert conform timpului indicat cu putin ulei, sare si un strop de ulei de peste din conserva. Adaugam uleiul de peste pentru a da pastelor un plus de gust. Separat preparam...Citeste continuarea

Fursecuri inimioara

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine spuma, dupa care adaugam oul si mixam pana se omogenizeaza compozitia.  Amestecam faina cu praful de copt, sarea si semintele de...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si zahar tos

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Untul (margarina), se amesteca cu: 2 oua, praf de copt, un praf de sare, 3 linguri pasta de macese, nuca macinata, zahar si smantana. Adaugam faina proaspat cernuta si obtinem un aluat elastic din...Citeste continuarea

Farfalle cu sos ragu

Postat de: madi_marin in Farfalle

Pentru sos : se toacă ceapa şi usturoiul, iar morcovul se rade fin. Se călesc în ulei, apoi se adaugă carnea şi puţină apă (sau supă de carne nesărată) şi se lasă să fiarbă...Citeste continuarea

Farfalle cu bacon si mazare

Postat de: Luana in Farfalle

Apa se pune la fiert cu putina sare. Cand da in clocot se pun pastele si se fierb al dente. Cand sunt aproape gata se adauga si mazarea . Intr-o sita se scot si se lasa la scurs de apa....Citeste continuarea

File de Novac pe pat de citrice cu...

Postat de: panacris in Peste

Citricele se spală se curăță și se feliază. Merele se spală și li se scoate cotorul cu un aparat sepcial, ca apoi să fie feliate ca și citricile. Morcovii se curăță și se taie...Citeste continuarea

Foietaj trandafir

Postat de: ione21 in Aperitive / Garnituri

Se lasă foietajul la dezgheţat şi se topeşte margarina; Salamul cu şuncă se feliază subţire şi se taie fiecare bucată în două; Se taie foietajul bucăţi subţiri, se unge...Citeste continuarea

Fasole cu cârnați de casă

Postat de: georgiaskitchen in Mancaruri cu carne

Puneți fasolea în apă rece, cu o seară înainte de a o prepara. Dimineața o scurgeți de apa în care a stat și o puneți într-o oală  în care aveți apă...Citeste continuarea

Fresh mixt

Postat de: AlexandraOrdean in Bauturi

Fructele se curata, se spala bine. Se taie in bucati potrivite si se pun in blender. Se mixeaza aproximativ 5 minute. Se toarna in pahare si se serveste proaspat. Citeste continuarea

Fursecuri cu ovaz

Postat de: Criss in Dulciuri

Intr-un bol se adauga untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si se spumeaza cu mixerul. Se adauga apoi oul si se bate cu mixerul inca aproximativ 1 minut. Se adauga faina amestecata cu...Citeste continuarea

Fasole cu costita si smantana

Postat de: gaby_d in Mancaruri de legume

Simplu, simplu de tot! Intr-o tigaie incinsa pune costita taiata fasii subtirele. Sau...cum vrei tu, ce daca le tai mai groase? :))) Lasa-le la calit pana se rumenesc frumos, asa cum numa'...Citeste continuarea

Ficatei la cuptor cu ciuperci si...

Postat de: JulyCris in Ficat

Ficateii se spala si se aseaza in tava. Ardeiul gogosar spalat si taiat julien si ciupercile se pun si ele in tava peste ficatei. Usturoiul curatat si taiat rondele se pune deasemenea in tava....Citeste continuarea

Foi cu mere si crema de vanilie

Postat de: mon in Prajituri

Foi: Intr-un bol amestecam apa minerala ,uleiul,zaharul si coaja rasa de portocala, amestecam putin pana se topeste  zaharul. Cernem faina cu  praful de copt apoi incepem sa punem...Citeste continuarea

Friptura de porc cu cartofi...

Postat de: geobucataras in Porc

Pentru inceput curatam cartofii si ii punem la fiert intregi, dupa care taiem carnea felii cu grosimea aprox a unui deget, condimentam carnea, o asezam in tava, turnam apa, vinul si uleiul, punem...Citeste continuarea

Ficat de gâscă pe pat de ceapă...

Postat de: panacris in Ficat

Untul se pune la topit, apoi se adaugă ficatul de gâscă, gătindu-se rapid  pe fiecare parte cca. 1 minut ;) Se scoate ficatul și se lasă la cald. Între timp se curăță...Citeste continuarea

Fursecuri cu migdale si nuca de cocos

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Untul/margarina trebuie sa fie la temperatura camerei sa putem lucra usor aluatul. Punem toate ingredientele intr-un castron si le amestecam. (mai putin nuca de cocos si zaharul pudra) Vom...Citeste continuarea

Figurine cu chimen si cascaval

Postat de: AlexandraOrdean in Dulciuri

Intr-un bol se pune faina, sarea, zaharul, unsoarea, margarina, smantana, 1 ou Intr-o cana se dizolva drojdia in laptele caldut Se adauga peste compozitie 200 gr cascaval se rade pe...Citeste continuarea

Felie sport

Postat de: Renataedina in Prajituri

Biscuitii il macinam si adaugam restul ingredientelor, il amestecam bine si il intindem intr-un vas Yena mai mare si-l punem la frigider. Ciocolata se rupe in bucatele mai mici, il punem...Citeste continuarea

Ficatei de pasare in Dry Cooker

Postat de: babi5 in Ficat

Am spalat bine ficateii ,apoi i-am scurs intr-o sita de apa i-am tamponat cu prosop absorbant de surplusul de apa. I-am asezat in tigaie ,am condimentat cu :sare,piper si putina boia(pentru...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu garnitura de orez

Postat de: Adi75 in Ficat

Se caleste ceapa.  In cele 4 linguri de ulei ,se adauga ficateii spalati si bine scursi de apa se lasa pana isi schimba culoarea (devin mai deschisi )apoi se adauga sucul de rosii si putina...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan si salata de...

Postat de: simona72 in Porc

Fasole boabe de marime medie am avut eu, se spala in mai multe ape si se pune de seara pana a doua zi intr-un castron cu apa multa la inmuiat. Ciolanul meu provine de la porcul taiat inainte de...Citeste continuarea

Ficat de porc prajit

Postat de: Bunica in Ficat

Ficatul se tine in apa 20-30 minute pentru a iesi sangele din el. Se pune intr-un castron si se toarna 200 ml. lapte lasandu-se jumatate de ora. Dupa ce a stat in lapte,se taie bucati,se da...Citeste continuarea

Fantezie cu doua creme si visine

Postat de: Creatsa in Prajituri

Mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare si apa apoi adauga zaharul si mixeaza pana obtii o bezea tare . Freaca galbenusurile cu uleiul si adauga-le peste albusuri. Amesteca faina cu...Citeste continuarea

Fasole grasa la cuptor

Postat de: rena in Mancaruri de post

De cu seara punem fasolea la inmuiat. A doua zi o punem in oala cu apa si sare sa fiarba. Inr-un pirex sau intr-o tava dam ceapa si usturoiul pe razatoare,tocam mararul,taiem morcovul...Citeste continuarea

Fursecuri "Zambareti"

Postat de: Alina26 in Prajituri

1.Am pus in robot faina si praful de copt cernute,untul moale si taiat cubulete,oul,zaharul,putina sare,zaharul vanilat si am mestecat pana a devenit un aluat faramicios. 2.Apoi l-am scos din...Citeste continuarea

Fondue

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Taiem feliile de paine mai micute,le asezam in tava in care punem si branza fondue si dam tava la cuptor cca 20-25 min.Cand s-a incalzit si painea s-a rumenit,se aseaza pe o tava se iau betele de...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si caramel

Postat de: privatelaura in Prajituri

Intr-un vas, punem zaharul la caramelizat. Amestecam usor pana se topeste si adaugam cele doua linguri de smantana. Amestecam bine, bine pana se fluidizeaza la loc caramelul. Dupa ce s-a...Citeste continuarea

Fasole batuta cu legume

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Fasolea se spala si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se pune la fiert,dupa ce a dat in clocot se scurge de apa si se pune la fiert din nou in apa fierbinte cu putina sare,morcovul si...Citeste continuarea

Friptura de porc la tava

Postat de: Zamfira in Porc

Spalam si portionam carnea in felii mai groase, aproximariv 1-1,5 cm. Crestam feliile de carne cu taieturi in x, ajuta la patrunderea carnii. Masam carnea cu sare, piper si cimbru uscat. Punem...Citeste continuarea

Friptura de porc in punga Knorr

Postat de: aliliana in Porc

Carnea se spala, se portioneaza, se cresteaza. Se unge cu putin unt, se condimenteaza ( nu am folosit prea mult pentru a nu-i schimba in mod evident gustul), se introduce in punga. Se leaga punga...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata si nuca...

Postat de: Ina in Prajituri

Freacam  ouale cu zaharul, pana obtinem o  spuma. Topim ciocolata si untul  ( eu le-am topit la microunde) , le lasam sa se raceasca usor si le turnam peste oua, amestecand...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: comanligia in Dulciuri

Ouale cu zaharul,sarea si esenta de vanilie se mixeaza pana cand cristalele de zahar se topesc. Se adauga ciocolata topita pe baie de apa impreuna cu untul nu inainte de a o racori....Citeste continuarea

Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Postat de: timea in Dulciuri

Intr-un bol amestecam untura cu sarea, zaharul si oul batut. Adaugam fulgii de ciocolata si esenta, apoi treptat incorporam faina. Spre final punem aluatul pe masa tapetata cu faina si framantam...Citeste continuarea

Friptura din ''porcarii'' afumate...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Portionam carnatii,coastele,ceafa,muschiul si pulpa.Le asezam in tava alternand una afumata una cruda si printre ele coastele si carnatul afumat.Adaugam in tava 2 cani de apa si lasam tava la...Citeste continuarea

Fursecuri Palaria lui Napoleon

Postat de: ankyy in Dulciuri

Intr-un bol incapator amestecam faina (mixam) cu zaharul, untul (la temperatura camerei) si oul, pana avem o compozitie omogena. Ii dam o forma rotunda acestui aluat, acoperim bolul cu folie de...Citeste continuarea

Fursecuri fragede braduti cu gem

Postat de: timea in Dulciuri

Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam apoi pe rand sarea, esenta, praful de copt stins cu laptele si apoi incorporam treptat faina. Turnam compozitia pe masa de lucru si framantam...Citeste continuarea

Fursecuri cu migdale

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

1.Mixam untul bine cu zaharul si vanilia si sarea  2 Adaugam ouale unul cate unul mixand la viteza mica 3.Punem migdalele maruntite si mixam usor pana se omogenizeaza 4.Adaugam si...Citeste continuarea

Fursecuri cu stafide

Postat de: Dya in Dulciuri

Mixam untul impreuna cu zaharul, adaugam ouale si omogenizam. Incorporam apoi faina si praful de copt, stafidele si esentele.  Intr-o tava de aragaz, asezam hartie de copt si din loc in loc,...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata, spritate

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Untul moale, semintele de vanilie, zaharul pudra si ciocolata topita le-am mixat intr-un castron. Am adaugat oul si am mixat in continuare. Am adaugat cacaoa, faina in doua transe, amestecand...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Ouale cu zaharul  si zaharul vanilat se mixeaza bine,se adauga untura,margarina si smantana .Se mixeaza bine pana se omogenizeaza,apoi se adauga nuca si faina.Se lasa 20 min la rece...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si gem

Postat de: corina241 in Dulciuri

Zaharul,untul si vanilia se pun intr-un castron maxandu-se pana se obtine o crema spumoasa in care se adauga galbenusurile. Se mixeaza din nou pana la amestecarea galbenusurilor si se adauga...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si ciocolata

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Amestecam untul (la temperatura camerei) cu zaharul pudra. Adaugam nuca macinata, ouale,mierea, praful de copt iar la final faina. Obtinem un aluat elastic pe care-l vom tine cel putin o ora...Citeste continuarea

Fasole rosie batuta, cu sos de...

Postat de: privatelaura in Mancaruri de post

Fasolea fiarta proaspat, amscurs-o de apa, am adaugat un praf sare, cateva linguri ulei masline si 2-3 catei zdrobiti de usturoi. Am bagat blenderul in actiune, rezultand o pasta fina. Ceapa si...Citeste continuarea

Fasole rosie cu carnati de casa si...

Postat de: privatelaura in Mancaruri de legume

Fasolea am curatat-o de impuritati, am spalat-o in multe ape si am pus-o la fiert. Fierbe destul de repede. Intre timp, am pus carnatii intr-o forma termorezistenta si i-am bagat la cuptor, la...Citeste continuarea

Foi de napolitana cu crema caramel...

Postat de: AlexandraOrdean in Prajituri

Se mixează jumătate din cantitatea de zahăr şi ouăle, până la omogenizare. Restul de zahăr se pune într-un vas şi se caramelizează la foc mediu, până când...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si ciocolata

Postat de: adasev12 in Dulciuri

Margarina se lasa la temperatura camerei apoi se spumeaza cu zaharul si esentele. Se adauga si galbenusul de ou si se amesteca bine. Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt ( cam...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuci

Postat de: andaoana in Prajituri

  Untul il lasam sa ajunga la temperature camerei , si il punem bucati intr-un bol impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.  Cu ajutorul mixerului il batem pana cand obtinem o crema...Citeste continuarea

Fursecuri asortate - cookies

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

   Ingredientele se amestecă împreună într-un castron încăpător. Pe o tavă în care am pus hârtie de copt, se formează fursecurile folosind un poș de...Citeste continuarea

File de biban la cuptor

Postat de: rena in Peste

Punem pestele la decongelat intr-o strecuratoare. Curatam cartofi,dovlecei si usturoiul,ii taiem dupa plac . Luam o tava incapatoare punem legumele ,sare, oreganul si uleiul amestecam bine...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: eduard_09 in Mancaruri de post

Fasolea o alegem,o punem in apa cateva ore, Spalam bine fasolea si o punem la fiert in apa cu sare (schimband apa de 2-3 ori) Cand este fiarta, o scurgem de apa si o pisam cu blenderul,...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]