A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fusilli cu dovlecei

Postat de: Ana_O in Fusilli

Punem pastele la fiert in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp punem sunculita la prajit in putin ulei, apoi adaugam dovlecelul ras pe razatoarea cu gauri mari. Cand...Citeste continuarea

Fursecuri Hello Kitty cu ghimbir

Postat de: CulinaryRainbow in Mancaruri de post

   Făina, cacaoa, praful de copt și bicarbonatul se cern într-un vas. Se amestecă ușor pentru a le omogeniza.    Dulceața, uleiul, ghimbirul și sarea se mixează...Citeste continuarea

Ficat de vitel cu praz

Postat de: mihaelar63 in Vita

Ficatul de vitel se tine macar o ora in lapte si inca una in apa rece . Se calesc aceste legume . Ficatul se scurge de apa si se feliaza bucati mari , grosime 2 cm . Se caleste si ficatul...Citeste continuarea

Ficatei la ceaun

Postat de: madalinanicoleta in Ficat

Se curata ficateii de pielite, se spala si se pun intr-o sita la scurs. Se pun in ceaun si se intorc pe-o parte si pe alta pana prind o culoare. Se pune apa peste ficatei, se acopera cu un capac...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuci si gem de merisoare

Postat de: Bunica in Prajituri

Untul se mixeaza spuma cu zahaul si vanilia(cam 10 minute). Adauga galbenusul  mixeaza in continuare pana la incorporare. Faina si praful de copt se adauga la sfarsit mixand in...Citeste continuarea

Fursecuri fine cu nuci

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Margarina tăiată cubuleţe se pune în cuptorul încălzit ca să se înmoaie, nu să se topească de tot. Se mixează cu zahărul până se face spumă, apoi se adaugă...Citeste continuarea

Fursecuri umplute cu gem de prune

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Margarina o taiem cubulete, o punem intr-un bol impreuna cu zaharul pudra, coaja rasa de lamaie si le frecam cu o paleta de silicon. Adaugam zeama de lamaie, praful de copt, sarea si anasonul...Citeste continuarea

Fursecuri fine cu nuci

Postat de: Criss in Prajituri

Untul moale se pune intr-un bol impreuna cu zaharul si zaharul vanilat si se spumeaza cu mixerul. Se adauga apoi galbenusul de ou si in final faina si praful de copt. Aici e bine sa lasati mixerul...Citeste continuarea

Farfalle cu jambon de Serrano

Postat de: mihaelar63 in Farfalle

Pastele se fierb in multa apa fierbinte sarata . Se scurg. Sosul aromat se amesteca cu amidonul si restul ingredientelor indicate . Se infierbanta pana incepe sa se ingroase . Jambonul se...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Irina in Mancaruri de post

Fasolea spalata bine am pus-o la inmuiat pentru 24 de ore. Am pus fasolea la fiert intr-un vas Zepter si am acoperit vasul cu capacul. Am lasat la fiert pana acul indicator a ajuns la intrarea...Citeste continuarea

Ficat de pui cu mentă și ghimbir...

Postat de: CulinaryRainbow in Ficat

Într-o tigaie se topește untul la foc mic. Se adaugă grișul și se prăjește cu atenție, amestecând continuu ( poate fi ars foarte ușor ). Când acesta devine rumen,...Citeste continuarea

Friptura aromata de pui

Postat de: AlexandraOrdean in Pui

Se curata bine carnea, se spala si se taie bucati potrivite Se face un mix din sare, piper, boia si praf de usturoi Se cresteaza bucatile de carne si se asezoneaza bine cu mixul de...Citeste continuarea

Fusilli cu creveti

Postat de: mihaelar63 in Fructe de mare

Puneti pastele la fiert in apa sarata clocotinda respectand instructiunile. Spalati, curatati si taiati julien legumele . Caliti-le in uleiul de masline  amestecat cu unt . Adaugati...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ceapa si nuci

Postat de: gurita_ta2005 in Ficat

Ceapa se taie julien si se pune la calit in ulei,punem si usturoiul zdrobit si condimentele. Ficatul de pui se curata de pielite,se spala bine si se pun intr-un wok cu putin ulei. Se intorc...Citeste continuarea

Foi cu crema

Postat de: ella87 in Prajituri

Foile: amestecam ingredientele.Se face un aluat, care sa se poata intinde pe fundul tavii de aragaz. Se incinge cuptorul si se baga pe rind cite o foaie pe fundul (dosul) tavii, unde am pus o...Citeste continuarea

Fasole pastai cu marar si usturoi

Postat de: ralu_ca in Salate

Pastile au fost fierte atunci cand le-am pregatit pentru congelator. Intr-o cratita am pus uleiul si am calit ceapa tocata marunt pana ce aceasta devine aurie. Am adaugat pastaile cu putina apa si...Citeste continuarea

Foietaj cu gem de prune si Ceva fin...

Postat de: babi5 in Dulciuri

Am lasat foietajul la decongelat ,apoi am golit gemul din borcan si l-am amestecat  cu pesmetul  (ca sa nu curga din aluat  la copt ) Apoi am intins foietajul,  nu prea...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu sos de rosii

Postat de: Oana in Ficat

Ficateii se curata si se spala bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca, se pune ceapa taiata solzisori si se lasa putin la inmuiat. Se adauga rosiile uscate taiate cubulete, apoi ficateii...Citeste continuarea

File de pangasius cu orez si broccoli

Postat de: Larisel in Pangasius

Condimentam pestele si-l punem pe grill(al meu este cu aburi). Intr-un vas sperat pregatim orezul, de data asta l-am facut simplu simplu. Am pus apa masurata la incalzit, am sarat-o si apoi am...Citeste continuarea

Fasole verde in sos de rosii

Postat de: rena in Mancaruri de legume

Curatam fasolea de codite. Tocam ceapa si o punem la calit,adaugam fasolea,patrunjelul si ardeiul. Dupa ce sa inmuiat putin fasolea punem sucul de rosii,sarea si piperul dupa gust....Citeste continuarea

Friptură de cocoș cu ghebe și...

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Carnea de cocoș se fierbe inițial în oala subpresiune, cu apă și mirodenii cca. 30 de minute după ce fluieră. După ce se potolește vasul și numai fluieră, se deschide capacul, se...Citeste continuarea

Foietaj cu bacon şi caşcaval

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Aluatul de foietaj l-am lasat sa se dezghete. Am razuit deasupra cascaval. Am pus feliile de bacon(eu am avut prosciutto,dar baconul ar fi fost mai potrivit) deasupra si am taiat...Citeste continuarea

Fursecuri trandafir

Postat de: petruta_ionela84 in Dulciuri

1.Amestecam ouale cu zaharul ,vanilia si praful de sare 2.Adaugam untura/untul si omogenizam 3.Punem faina impreuna cu praful de copt (ambele cernute) si framantam un aluat relativ tare...Citeste continuarea

Fursecuri de post cu cacao

Postat de: RoXx in Dulciuri

Intr-un castron se amesteca bine cu un tel, zaharul impreuna cu lingurile de cacao si apa .Se adauga uleiul ,esenta de rom, praful de copt si faina treptat.Se framanta  pana ce aluatul nu se...Citeste continuarea

File de peste la cuptor cu mustar,...

Postat de: Ina75 in Salau

Incalzim cuptorul. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Taiem rosiile in cubulete. Tocam marunt patrunjelul. Pregatim aragazul si o tigaie pentru sos in care punem 2 linguri de ulei....Citeste continuarea

Farfalle cu ton

Postat de: nadea68 in Farfalle

Intr-o oala se une apa la fiert. Cand da in clocot adaugam sare .Varsam si pasta.O fierbem atat cat e indicat pe cutie.Cand e gata,o scurgem si o lasam in strecuratoare. Intr-o tigaie punem...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu gem

Postat de: gabriela_aysondu in Dulciuri

Untul,zaharul pudra si galbenusurile le mixam pana obtinem o pasta cremoasa. Incorporam treptat faina apoi adaugam esenta si laptele. Aluatul obtinut il punem in folie alimentara si il dam...Citeste continuarea

Fulgi de ovaz cu mere si...

Postat de: merisor67 in Mancare copii

Spalam si feliem marul, fara a-l decoji, doar inlaturam cotorul. Punem fulgii de ovaz in recipientul multicookerului. Adaugam stafidele spalate, merele feliate, sarea si scortisoara si le...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu carnati

Postat de: Alina26 in Porc

1.Am pus fasolea la  fiert in apa rece.Am lasat la fiert circa 2 ore. 2.Am tiat carnati rondele si i-am prajit in putin ulei.Am tocat ceapa si ardeiul si l-am pus peste carnati.Am lasat...Citeste continuarea

Fasole uscata cu afumatura si legume

Postat de: babi5 in Porc

Am pus fasolea la inmuiat e cu seara, apoi am pus-o sa dea cateva clocote cu apa cat sa o acopere (am tot schimbat apa de cateva ori, deoarece fiind rosie s-a tot colorat apa). Am repetat aceasta...Citeste continuarea

Ficatei cu ceapa pe pat de mamaliguta

Postat de: nadea68 in Ficat

Preparam ficateii:ii spalam si-i uscam ,daca e nevoie ii maruntim. Intr-o tigaie incalzim uleiul si cand e bine cald adaugam ceapa taiata marunt .Lasam sa se caleasca un  pic si adaugam...Citeste continuarea

File de pangasius cu sos de...

Postat de: gurita_ta2005 in Pangasius

Feliile de pangasius se clatesc sub apa rece,se taie in trei daca sunt mari daca nu doar in doua. Se pun pe un servet de hartie sa se absoarba apa. Intr-o tigaie incapatoare se pune...Citeste continuarea

Fursecuri din pulpa de migdale

Postat de: DeliciiSanatoase in Vegan / Raw vegan

Toate ingredientele le-am pus in robotul cu lama S si am procesat pana am obtinut o compozitie bine omogenizata. Se pot amesteca si direct intr-un bol. Apoi am dat forma prajiturelelor si...Citeste continuarea

Ficatei inveliti in sunca presata...

Postat de: krysty in Ficat

Se curata cartofii de coaja. Se spala foarte bine si apoi ii asezam intr-o cratita si punem apa, atat cat sa-i acopere putin. Punem cartofii la fiert si adaugam sarea. Dupa 15-20 minute ii...Citeste continuarea

Friptura de pui la Philips Multicooker

Postat de: Doinavar in Pui

Am taiat usturoiul feliute subtiri si l-am adaugat peste ulei in vasul de gatit. Am pus puiul la prajit. Din MENU am setat programul FRY , din COOKING TIME am selectat 10 minute . Am apasat...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si ciocolata

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Intr-un bol se mixeaza untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie pana ce toate ingredientele se incorporeaza bine. Se adauga cele 2 oua si sarea si se mixeaza bine. Praful...Citeste continuarea

Floricele cu gem

Postat de: petruta_ionela84 in Dulciuri

Batem ouale cu zaharul,adaugam untura zaharul vanilat,coaja de lamaie,amoniacul si faina .framantam un aluat nelipicios si dam la rece pt 15 min Pe masa infainata intindem o foaie si o decupam...Citeste continuarea

Friptura de pui in bere fara...

Postat de: merisor67 in Pui

Spalam si portionam carnea de pui in bucati mai micute sa o putem invarti in vasul multicookerului. O lasam la scurs apoi c condimentam. Punem uleiul in vasul aparatului, conectam aparatul...Citeste continuarea

Flan cu ciuperci si pui

Postat de: Lia1 in Pui

Intr-o tigaie (fara adaos de grasime) prajiti sunculita la foc mic pana devine crocanta. Scoateti-o pe servetele de bucatarie sa se scurga excesul de grasime. Caliti ceapa taiata julienne...Citeste continuarea

File de cod alaska in malai

Postat de: AlexandraOrdean in Peste

Pestele se asezoneaza cu sare si piper. Se pune ulei la incins. Pestele condimentat se da prin faina alba, ou batut si malai, dupa care se prajeste in uleiul incins cam 2-3 minute pe fiecare...Citeste continuarea

Foi cu bicarbonat de...

Postat de: babi5 in Prajituri

Intr-un castron am pus faina si am amestecat-o cu bicarbonatul de  amoniu (saligar) apoi am frecat bine cu untura. Am adaugat 250 gr zahar ,1 virf de cutit sare si cele trei oua  (cu...Citeste continuarea

Fusilli cu pesmet, nuci, stafide si...

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Punem in vasul multicookerului fusilli, apa si sarea, conectam aparatul la sursa de curent, setam din MENU programul STEW pentru 20 de minute, inchidem capacul si apasam butonul START. Intre...Citeste continuarea

Friganele cu banane

Postat de: gabriela_aysondu in Dulciuri

Intr-un castron se cerne faina se amesteca cu praful de copt,se adauga zaharul,cocosul si se amesteca. Separat,intr-un castron se zdrobesc bananele cu o furculita,peste care se adauga...Citeste continuarea

Ficat cu Bacon, Ceapa si Salvie...

Postat de: Ina75 in Vita

Pregatim aragazul si o tigaie mare. Punem baconul in tigaie si il prajim pe ambele parti, pana cand devine auriu. Scoatem baconul prajit din tigaie, pe o farfurie. Tocam ceapa solzisori.Peste...Citeste continuarea

Fresh exotic

Postat de: krysty in Cocktail

Se curata fructele,apoi se pun in blender. Se mixeaza bine. Fresh-ul obtinut se pune intr-un pahar, se adauga 2 cuburi de gheata. Se serveste rece! Citeste continuarea

Fantezie dulce-acrisoara

Postat de: mircodia in Prajituri

Se bat albusurile cu mixerul pana incepe sa se formeze spuma apoi se adauga batand in continuare lingura cu  lingura apa calduta si zaharul Cand se formeaza o bezea tare se adauga...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Untul la temperatura camerei il mixam spuma,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,adaugam galbenusurile si mixam pana se omogenizeaza, Intr-un bol amestecam faina cu cacao,praful de...Citeste continuarea

Flan cu fructe

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Punem intr-un vas pe foc laptele,zahar,coaja de lamaie rasa,batonul de scortisoara iar cand a ajuns la punctul de fierbere,dam deoparte Amestecam amidonul cu putin lapte,adaugam...Citeste continuarea

Frigarui cu pui si zucchini

Postat de: mihaelar63 in Pui

Portionati pieptul de pui in felii subtiri de lungimea si latimea aprox. cat doua degete. Feliati slanina de aceiasi marime. Amestecati carnea cu 50 ml ulei masline, iaurtul, sare, piper, praf de...Citeste continuarea

File de cod in crusta de malai cu...

Postat de: babi5 in Peste

Se condimenteaza feliile de cod si se lasa 10 minute. Apoi intr-o tigaie punem uleiul la incins. Cand este bine incins, dam feliile de cod prin malaiul grisat si  le punem la prajit. Prajim...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]