A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fasole rosie batuta

Postat de: Steffy in Mancaruri de post

Fasolea se pune in apa cu o seara inainte de a fi pregatita, ca sa se inmoaie. A doua zi o punem la fiert, schimbam apa de 3 ori pentru a nu avea probleme la stomac. Adaugam ceapa uscata...Citeste continuarea

Foi cu mere si crema de vanilie

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Foile: Intr-un bol amestecam apa minerala, uleiul, zaharul, coaja rasa de portocala si invartim usor cu un tel pana se topeste putin zaharul. Cernem faina, incepem sa punem treptat peste...Citeste continuarea

Fasole mexicana

Postat de: nadea68 in Mancaruri de legume

Curatam ceapa si usturoiul si -i taiem marunt.Intr-o tigaie punem ulei si cand e cald prajim  ceapa si usturoiul. Taiem crenvustii rondele si-i adaugam la ceapa.Ii lasam pe foc cateva...Citeste continuarea

Floare

Postat de: caroline in Dulciuri

Dizolvam drojdia in laptele caldut adaugand zaharul si faina.Lasam drojdia 10 minute sa dospeasca. Amestecam drojdia la restul de faina,un varf de sare si cele doua galbenusuri si framantam...Citeste continuarea

Fursecuri trio

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Amestecam untul (la temperatura camerei) cu zaharul,oul,sarea, iaurtul, praful de copt si esenta de lamaie. Adaugam faina si framantam aluatul pana nu se mai lipeste de maini si devine elastic....Citeste continuarea

Focaccia cu usturoi si parmezan -...

Postat de: RuxyRux in Piine

Cum se prepara Focaccia cu usturoi si parmezan - Reteta delicioasa pentru paine aromata Faina se amesteca cu 250 ml apa calduta( oprim restul in ibric) se adauga sarea pe margine, drojdia, un...Citeste continuarea

Friptura de curcan

Postat de: simona72 in Curcan

Pulpa de curcan, se lasa asa intreaga si se spala. Se fac mici crestaturi din loc in loc cu varful unui cutit, iar in aceste crestaturi se pun bucatele de usturoi. Din restul ingredientelor se...Citeste continuarea

Foietaj de casa (cu unt)

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Se amesteca oul cu o lingura de ulei si una de sare + drojdia. Adaugam 150 ml apa calduta, apoi treptat faina. Amestecam pana obtinem un aluat elastic (moment in care vom incorpora si uleiul...Citeste continuarea

Fasole traditionala greceasca

Postat de: rena in Supe

Punem fasolea la inmuiat de cu seara. A doua zi o punem in oala cu apa si o lasam sa dea un clocot. Schimbam apa, taiem ceapa marunt,morcovul in jumatate apoi rodele,telina mai mare,punem...Citeste continuarea

Friptura de vitel la Multicooker

Postat de: merisor67 in Vita

Feliem carnea de vitel si batem feliile putin cu ciocanul de snitele, api le saram si condimentam( eu am avut condimente pentru barbeque). Taiem ceapa solzisori, iar morcovul il feliem pe...Citeste continuarea

Fursecuri umplute cu cocos si cacao

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Aluatul se face amestecand toate ingredientele enumerate mai sus. Rezulta un aluat nelipicios, cu care se lucreaza usor, pe care-l vom tine timp de o ora la frigider. Intre timp preparam...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan si ardei copti

Postat de: madalinanicoleta in Mancaruri cu carne

Se pune fasolea la fiert in apa cu sare. Eu schimb apa pana nu mai spumeaza. Ciolanul il tai cubulete mari si il calesc impreuna cu ceapa, morcovii si ardeiul verde. Legumele calite le pun peste...Citeste continuarea

Friptura de pui cu sos picant si...

Postat de: Doinavar in Pui

De la MENU setati aparatul pe FRY , apoi apasati COOKING TIME si setati 8 minute.   Puneti in vas uleiul, apasati START si prajiti carnea cate 4 minute pe fiecare parte fara sa...Citeste continuarea

Fursecuri colorate

Postat de: andaoana in Prajituri

Untul in punem cubulete intr-un castron si il amestecam cu galbenusile adaugate pe rand , unul cate unul pana cand se incorporeaza bine . Se va optine o pasta.  In acest moment putem...Citeste continuarea

Fasole batuta cu ceapa calita

Postat de: cute_alynutzza in Aperitive / Garnituri

Lasam fasolea la inmuiat in apa rece cateva ore. In acest timp daca fasolea e buna ar trebui sa se umfle. Punem fasolea la foc cu un varf lingurita de bicarbonat. Dupa ce dat in fiert lasam 10...Citeste continuarea

Fantezie florala cu Miez de Lapte

Postat de: elenica in Sandvisuri

Fantezia florala cu Miez de Lapte o vom realiza cu ingredientele unui sandwich.Taiem in doua Miezul de Lapte,pentru doua flori iar una o realizam din piinea si sunca taiata sub forma de...Citeste continuarea

Ficat de porc in sos

Postat de: eduard_09 in Ficat

Ficatul il punem in apa rece si lasam cca 10 min dupa care spalam pana nu mai iese sange,dupa care il punem la scurs. Punem apa intr-o cratita si punem pe foc,cand sa incalzit adaugam bucatile...Citeste continuarea

Floricele la wok

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Se pune uleiul la incins. Se pune porumbul si se lasa sa se desfaca. Puneti capac altfel riscati sa aveti numai floricele prin casa :D. Se misca tigaia din cand in cand sa se desfaca tot...Citeste continuarea

Foi cu crema caramel

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Pt foi : batem ouale cu zaharul pana se topeste, punem laptele uleiul si amoniacul amesteca bine si punem faina framantam un aluat elastic fraged pe care il lasam 15 minute la frigider apoi...Citeste continuarea

Faguri

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Fagurile sunt forte simplu de preparat. Ouale se bat cu zaharul.Se adauga uleiul,laptele si se amesteca bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la oua.se adauga si zahar...Citeste continuarea

Fresh de banane si kiwi

Postat de: krysty in Cocktail

Se curata fructele de coaja .La pere se curata si miezul.Se pun intr-un bol si se mixeaza foarte bine impreuna cu zaharul vanilat .Se rastoarna intr-un pahar si se adauga 2 cuburi de gheata.  Citeste continuarea

Foietaj cu frisca

Postat de: timea in Dulciuri

Lasam aluatul sa se decongeleze treptat.  Eu am folosit o jumatate dintr-o foaie de 400 gr. Am impartit jumatatea mea in doua si am intins pe rand fiecare foaie pe masa de lucru...Citeste continuarea

Friptura de ied

Postat de: simona72 in Mancaruri cu carne

Carnea de ied curatata, spalata, uscata cu prosop de bucatarie. Se fac mici crestaturi in carne cu un cutit bine ascutit si se impaneaza carnea cu catei de usturoi. Se condimenteaza pe toate...Citeste continuarea

Friptura de iepure cu masline

Postat de: Bunica in Mancaruri cu carne

Iepurele se parleste,se spala,bucateste si se aseza intr-o cratita incapatoare. Peste el se toarna marinata si se lasa 24 de ore sa se marineze. Cand se scoate carnea de la marint se...Citeste continuarea

Fursecuri din seminte

Postat de: bianca92 in Prajituri

Semintele se calesc pe o tigaie uscata, pana se rumenesc usor.Lasati-le sa se racoreasca putin apoi le macinati intr-un robot sau blender.Nu le faceti chiar faina, sa fie mai bucatele grunjoase....Citeste continuarea

Fasole galbena cu usturoi si...

Postat de: krysty in Mancaruri de post

Se curata fasolea de codite.Apoi se spala cu apa rece.Se curata ceapa,se spala si se taie julien.Intr-o cratita punem uleiul la incins adaugam ceapa,apoi fasolea .Se calesc putin in ulei si se...Citeste continuarea

Ficat de vitel cu mere

Postat de: sufletista in Ficat

Ficatul il spalam,il curatam de pielita si il taiem felii,il stergem cu un prosop de bucatarie, Intr-o tigaie topim 50 g unt sau ulei,si prajim feliile pana se rumesc putin, Spalam merele,le...Citeste continuarea

Felii de cozonac cu mere si caramel

Postat de: postavaru in Dulciuri

Incepem cu pregatirea aluatului. Dizolvam drojdia impreuna cu o lingura de zahar, in putin lapte caldut si lasam 5 minute sa se activeze. Intr-un castron cernem faina si adaugam ouale, zaharul,...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ciuperci si...

Postat de: Toamna07 in Ficat

Intr-o tigaie incapatoare incingem putin ulei si punem la calit ficateii de pui. Adaugam 100 ml de apa si acoperim cu un capac.Lasam putin sa se inabuse. Punem si ciupercile taiate in...Citeste continuarea

Ficatei de pui grill cu piure de...

Postat de: krysty in Ficat

Se curata cartofii de coaja. Se spala foarte bine si apoi ii asezam intr-o cratita si punem apa, atat cat sa-i acopere putin. Punem cartofii la fiert si adaugam sarea. Dupa 15-20 minute ii...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuci

Postat de: ankyy in Prajituri

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine o spuma si zaharul este in totalitate dizolvat. Se adauga galbenusul de ou si se mixeaza pana la omogenizare. Se adauga in ploaie faina, dupa ce am...Citeste continuarea

Fructe cu cereale

Postat de: Dya in Mancare copii

Spalam fructele foarte bine, le curatam de coaja si de seminte acolo unde este cazul si le razuim. Adaugam cerealele si scortisoara si omogenizam. Se consuma imediat. Pofta buna celui mic! Citeste continuarea

Friptură de iepure cu legume la...

Postat de: diaconta in Mancaruri cu carne

Am condimentat carnea si am lasat-o la frigider pâna a doua zi. Am pus putin ulei într-o tava,am pus legumele taiate bucati si deasupra legumelor,iepurele. Am presarat cimbru...Citeste continuarea

Fasole cu carnati de oaie

Postat de: kukibella in Oaie

Fasolea se pune la ınmuiat ın apa rece cu sare ptr.cateva ore; Morcovul şi telina  se curata şi se dau pe razatoare; Ardeiul,ceapa,usturoiul,telina(frunze) se curata,se spala şi se...Citeste continuarea

Fursecuri cu afine

Postat de: ianculubita in Prajituri

Intr-un bol,amestecam oul cu un praf de sare,zahar,mixam bine,adaugam untul topit si putin racit,alcoolul,faina iar la sfarsit fructele dezghetate si bine scurse;repartizam cu lingura in forme...Citeste continuarea

Friptura de porc la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Ceafa si coastele le saram si presaram condimente ,apoi stropim cu ulei de masline si lasam cca 4 ore sa se imbine aromele.Intr-o tava cu gratar asezam ceafa si coastele turnam putin vin si...Citeste continuarea

Friganele - Bundas kenyer - French...

Postat de: Zamfira in Dulciuri

Alegem o franzele alba cu felii mai grosute, veche de o zi, doua. Pentru varianta dulce: se pun feliile de franzela pe rand in lapte, apoi in ouale batute. Nu trebuie sa tinem prea mult...Citeste continuarea

File de cod prajit cu salata de...

Postat de: Ica_mama in Peste

Modul de pregatire al pestelui: Spalam pestele cu apa rece, dupa care il zvantam cu un prosop de hartie. Asezam bucatile de peste pe un castron si le condimentam cu: sare,piper,zeama de...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie

Postat de: nilgun in Dulciuri

Se mixeaza untul. Se adauga zaharul si si mixeaza pana se topeste. Se adauga galbenusul, zeama de lamaie, esenta de lamaie si coaja de lamaie si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu amidonul si...Citeste continuarea

Frigarui asortate

Postat de: susu in Pui

Prepari un amestec din otet, mustar, sosul de soia 1 lgt curry, 1 lgt boia, vegeta si torni peste legume si carnea taiata cubulete. Amesteci bine, acoperi cu folie si dai la rece cateva ore. Pui...Citeste continuarea

Friptura de caprioara la cuptor

Postat de: RoXx in Mancaruri cu carne

Marinarea carnii : Carnea de caprioara curatata in prealabil de pielite si spalata bine,se pune intr-un caston.Ceapa se taie julienne si se adauga peste carne.Peste, se pune ienibaharul si...Citeste continuarea

File de peste cu legume asortate

Postat de: susu in Pangasius

Fileurile de peste se usuca in prosoape, se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau la rece 1/2 ora. Ouale se bat bine, se amesteca cu cateva linguri de faina cernuta,...Citeste continuarea

Focaccia cu cartofi si rozmarin

Postat de: baby_ktalyna in Piine

Se amesteca sarea cu faina,se face o gropita in mijloc unde amestecam drojdia,zaharul cu 3-4 linguri lapte si lasam 15 min la dospit.Apoi se amesteca compozitia cu restul de lapte ,se framanta...Citeste continuarea

Ficat de porc fiert in vin

Postat de: aliliana in Porc

Ficatul se spala, se portioneaza. Se pune la scurs. Se da cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cand este gata se adauga ficatul. Se pune un capac  si lasam ficatul in ulei incins pana...Citeste continuarea

Fursecuri cu rahat

Postat de: babi5 in Prajituri

Punem faina intr-un castron si amestecam cu sarea, zaharul vaniliat si praful de copt, apoi adaugam untul. Frecam bine, dupa care adaugam galbenusurile de ou, zaharul si smantana sau laptele....Citeste continuarea

Friptura din carne de mistret

Postat de: Ica_mama in Mancaruri cu carne

Toate ingredientele pentru bait se pun intr-un castron si se amesteca . Carnea se spala cu apa rece si se pune in castron in acest amestec de mirodenii . Se acopera castronul cu un capac...Citeste continuarea

Friptură de vită condimentată

Postat de: elucubratiiculinare in Vita

Pentru o fripură la grătar alegem un antricot de vită - dacă este de mânzat este și mai bine. Nu găsim antricot, ne putem mulțumi și cu un cotlet, dar să fie un pic împănat...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Amestecam untul (la temperatura camerei) cu zaharul, nuca si praful de copt stins in suc de lamaie. Adaugam pe rand ouale, apoi incorporam faina. Obtinem un aluat elastic pe care-l tinem 30...Citeste continuarea

Friptura din carne tocata

Postat de: ianculubita in Curcan

Carnea tocata o amestecam bine cu crema de branza, ouale, pesmetul si o lasam 15 minute sa se odihneasca. Adaugam apoi ceapa tocata fin sau data pe razatoare, usturoiul pisat, sare, piper, 1...Citeste continuarea

Ficăței de pui la tigaie fără ulei

Postat de: elucubratiiculinare in Ficat

Ficățeii de pui spălați bine în mai multe ape, se lasă la scurs. Se toarnă laptele într-un castron și introducem ficățeii în castronul cu lapte. Se dau la rece pentru...Citeste continuarea

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]