File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte

de babi5 in Peste, 10 Noi 2013 | 8511 vizualizari

 

O mincare usoara si sanatoasa si atit ....,daca vreti sa va convingeti ca este asa la treaba ,,si nu sa va para rau

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de fileu de cod
  • ulei
  • citeva linguri de malai
  • sare
  • piper
  • putina vegeta
  • ulei
  • PENTRU MAMALIGA
  • 1 l apa
  • 14 linguri malai grisat
  • putina sare
  • miez de lapte Delaco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte:

Se condimenteaza feliile de cod si se lasa 10 minute. Apoi intr-o tigaie punem uleiul la incins. Cand este bine incins, dam feliile de cod prin malaiul grisat si  le punem la prajit. Prajim pe ambele parti bine si asezam pe o hartie absorbanta. Cand terminam de prajit acoperim cu o folie de aluminiu.

Intre timp intr-o cratita de 1 litru punem la fiert apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugam faina grisata in ploaie si amestecam continuu, sa nu faca cocoloase. Dupa fierbere udam putin formele de silicon si punem mamamliga in ele, lasand putin sa se raceasca mamaliga pentru a putea sa ia bine conturul formei.

Asezam pe un platou intins pestele, mamaliga si Miezul de lapte si cina este gata.

Pofta sa aveti!

TIPS-URI

1

O cina usoara, gustoasa si sanatoasa (fara calorii multe)

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]