Stiuca la gratar in foaie de copt

de violeta30 in Peste, 29 Mar 2015 | 10040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca cam in jur de 2 kg
  • sare
  • hartie de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca la gratar in foaie de copt:

Curatam pestele de intestine, scoatem branhiile, apoi il spalam bine sa nu ramana urme de sange. Nu dam solzii jos. Il stergem cu prosoape de hartie pentru a nu ramane urme de apa si il saram atat pe interior, cat si pe afara. Ungem cu putin ulei si il invelim in hartie de copt.

Incingem gratarul si punem pestele la copt pe toate partile, avand grija sa nu il ardem. Pentru a vedea daca s-a copt bine tragem putin de hartie si incercam carnea (nu trebuie lasat foarte mult pentru ca se usuca si devine inecacios).

Cand e gata, il scoatem pe o tava si il lasam putin sa se raceasca, apoi curatam hartia. Vom observa ca pielita se va lua foarte bine ramanand doar carnea alba.

Se serveste cu mujdei de usturoi din belsug sau cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la gratar in foaie de copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav curcubeu la gratar