Fursecuri trandafir

de ionela84 in Dulciuri, 30 Noi 2013 | 7539 vizualizari

 

Pt reteta m-am inspirat de aici:laverainbucatarie.blogspot.ro

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g untura/unt
  • 200 g zahar
  • 400 g faina
  • 1 lgt colorant rosu
  • 1 lg cacao
  • 1 lg praf de copt
  • vanilie
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri trandafir:

1.Amestecam ouale cu zaharul ,vanilia si praful de sare

2.Adaugam untura/untul si omogenizam

3.Punem faina impreuna cu praful de copt (ambele cernute) si framantam un aluat relativ tare

4.Il impartim in 3, in una din parti adaugam colorantul rosu si framantam pana se amesteca cu tot aluatul iar in a 2 a parte adaugam cacaua si framantam

5.Lasam la rece pt 1 h

6.Scoatem bilele de  aluat de la rece si si le intindem pe masa infainata apoi cu ajutorul unei forme taiem cercuri pe care le asezam in sir unul dupa altul usor suprapuse

7.Rulam usor si taiem in jumatate

8.Asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pt cca 20 min

TIPS-URI

1

Data viitoare o sa incerc sa pun zeama de sfecla rosie in loc de colorant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]