Fusilli cu piept de pui

de botcrina in Fusilli, 6 Feb 2014 | 6577 vizualizari

 

Pastele sunt întotdeauna preferatele mele şi ale întregii familii.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 500 g paste fusilli
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 200 ml suc de roşii
  • 100 g pastă de legume din producţia proprie (morcov, pătrunjel, ceapă, bulion)
  • sare, piper după gust
  • pătrunjel pentru decor
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu piept de pui:

Curăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe mici, după care încingem uleiul şi le sotăm puţin.

Spălăm carnea o ştergem cu un prosop absorbant, apoi o tăiem şi pe ea cubuleţe şi o punem peste legume la sotat.

Când s-a rumenit puţin stingem cu apă, adăugăm pasta de legume şi sucul de roşii şi lăsăm la fiert, potrivim de sare şi piper.

Până se pregăteşte carnea, punem apă la fiert şi pregătim pastele.

După ce s-au fiert pastele le scoatem într-o strecrătoare şi le spălăm cu apă rece pentru a nu se lipi.

La final asanblăm astfel: pe o farfurie punem paste apoi sosul lasat de la carne cu legume şi bucăţile de piept de pui.

Decorăm cu frunzuliţe de pătrunjel.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

se poate folosi orice tip de paste

2

se poate pregăti şi cu alt tip de carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]