Foietaj cu branza si rosii

de getix in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 4053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • branza
  • 2 rosii
  • bacon
  • cascaval
  • 1 ou
  • busuioc
  • piper
  • ulei masline
  • susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si rosii:

Se taie aluatul de foietaj in doua parti egale . Pe primul blat se aseaza feliile de branza condimentate cu piper.

Peste branza se pun feliile de rosii, 1-2 linguri ulei de masline si busuioc.

Adaugam feliile de bacon, dupa care imbracam totul cu cascaval ras.

Partile laterale ale  foietajului  se taie in fasii , apoi urmeaza impletirea .

La fel procedam si cu cealalta jumatate de aluat.

Se tapeteaza  tava cu hartie de copt si  se pun cele doua strudele la cuptor nu inainte de a le unge cu ou. Se presara susan sau mac .  

Multumesc  ,,puideom,,   a fost un deliciu !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (9)

getix 1

20.03.2013, 20:51

Multumesc , Rocsi, Sebi

MotanLaOale 1

20.03.2013, 22:19

buna buna

getix 1

08.05.2013, 17:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de oaie si de vaca