Foietaj cu branza

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 8 Apr 2016 | 5016 vizualizari

 

Simple si rapide, dar delicioase.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj congelat
  • branza grasa de vaca(urda)
  • oua
  • sare
  • zahar
  • vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza:

Pentru umplutura amestecam branza cu ouale, zaharul,vanilia si putina sare.

Taiem bucati  din aluatul decongelat si le asezam in formele de briose, apasand putin aluatul pentru a-l aseza bine in  forma de briose.

Peste aluat punem compozitia de branza si introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute pana aluatul se rumeneste si compozitia de branza se coace.

Sunt atat de bune calde.

TIPS-URI

1

Cantitatile ingredientelor difera in functie de cat de multe doriti sa faceti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.

ULTIMELE COMENTARII

Dreefterx

Salutare. Pentru mine https://ruleta77romaina.com/ oferă cea mai bună experiență de ruletă în România. Totul este clar, stabil și bine organizat, iar jocul e relaxant. Mesele live și opțiunile variate fac totul foarte atractiv. Îți recomand să testezi singur și să decizi dacă îți place.

Reteta de tocanita de ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]