Fursecuri "Bradut"

de iry-gabriela in Dulciuri, 11 Iul 2013 | 7713 vizualizari

 

....aceste fursecuri au fost preparate in perioada craciunului 2012 si in ultima faza am reusit sa fac o singura poza.....nu era destinata a fi postata acum dar cu se face concurenta la cat de activi suntem am decis sa o postez...la iarna am sa fac altceva mai bun sper dac am sa am timp cu un bebe mic ce va veni curand......scuze in lipsa de poze!

 

INGREDIENTE

  • un pachet margarina,
  • o cana de untura,
  • o cana de bors,
  • un cub de drojdie,
  • 2 plicuri de zahar vanilat,
  • zahar pudra
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Bradut":

Pentru inceput drojdia se sfarama si se amesteca cu zaharul vanilat. Apoi drojdia se desface in cana de bors. Margarina se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei, dupa care se amesteca cu untura si ea bineinteles lasata tot la temperatura camerei.

Separat se va cerne faina intr-un vas facandu-se o gaura in mijloc unde se va adauga amestecul de bors si margarina amestecata cu untura. Se va framanta un aluat elastic care apoi se va lasa la frigider cam o ora sa se odihneasca.

Aluatul gata odihnit se va scoate si se va intinede cu sucitorul si se va taia in diferite forme cu sau fara forme speciale, eu am ales forma de bradut pentru ca atunci cand au fost facute era perioada craciunului 2012.

Se lasa la cuptor bine incalzit cam 20 de minute, dupa care se scot si se pudreaza cu zahar pudra. 

TIPS-URI

1

este bine ca aceste fursecuri sa fie preparte cu 2-3 zile inainte de a se consuma pentru ca vor deveni foarte fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Bradut"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

Lau 1

11.07.2013, 10:06

iry-gabriela 1

11.07.2013, 11:30

va pup fetelor cu drag

Rocsi 1

11.07.2013, 12:22

Imi plac mult aceste fursecuri. Sunt asa fragede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulgari de zapada