Friganele - Mic Dejun

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2013 | 3755 vizualizari

 

Pentru dimineti perfecte.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 3 oua
  • salam taranesc
  • cascaval Rucar Delaco
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele - Mic Dejun:

Se bat ouale intr-un bol si se adauga sare dupa gust.

Feliile de paine se trec prin ou si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti, cand sunt gata se scot pe un servetel din hartie pentru a absorbii surplusul de ulei.

Se feliaza cascavalul si salamul si se aseaza peste fiecare felie de paine prajita.

Iata un mic dejun gustos si satios :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele - Mic Dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata - Omleta la cuptor