Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 21 Iun 2013 | 4531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 1 ceapa uscata
  • 6 fire ceapa verde
  • 3 dire usturoi verde
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde:

Spalam, curatam fasolea si o punem la fiert in apa cu un praf de sare.

Cand este aproape fiarta curatam si spalam ceapa, apoi o tocam marunt.

Curatam si usturoiul, si il tocam marunt.

Calim ceapa in uleiul incins, iar cand devine sticloasa adaugam pasta de ardei.

Lasam vreo 5 minute, apoi adaugam fasolea fiarta strecurata, amestecam usor cu o lingura, adaugam usturoiul, potrivim dupa gust cu sare si piper si mai lasam 5-10 minute la foc mic.

La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt.

Servim cu mamaliguta si smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Angelina_Elena 1

22.06.2013, 11:48

Va multumesc pentru aprecieri!

laura_n 1

22.06.2013, 15:54

adica pastai...)
foarte gustos!

Rocsi 1

22.06.2013, 20:52

Acusi sosesc la masa ca ai pregatit ceva care imi place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat