Friptura de porc cu pastai de mazare soté

de cristeena20 in Porc, 15 Feb 2013 | 4837 vizualizari

 

Azi la pranz am incropit un fel de mancare cu resturi ce aveam prin frigider...niste felii de friptura de porc, sos de ciuperci...si a iesit un pranz minunat...

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc (sau pulpa)
  • 1 plic praf pentru sos de ciuperci
  • un pahar lapte rece
  • 200 gr pastai de mazare verde
  • 1 morcov
  • 1/4 curgette (dovlecel)-optional
  • 100 gr ciuperci champignon
  • unt, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu pastai de mazare soté:

- Pregatim carnea: eu am avut deja gata facuta si am taiat felii de cotlet care a fost la cuptor. Sunt bune si gratarele de orice fel. 

- sosul de ciuperci se pregateste separat dintr-un plic de praf pentru sos (se gaseste in supermarketuri) amestecat cu un pahar de lapte rece. Se fierbe amestecand continuu pana devine gros.

- separat curatam morcovul si il taiem felii. Il fierbem in apa clocotita, apoi adaugam pastaile de mazare  si mai lasam cca 5 minute.

- Intr-o tigaie topim unt (sau margarina) si adaugam ciupercile champignon taiate in 4, apoi dovlecelul rondele  si adaugam sare, piper...adaugam apoi legumele fierte scurse..si mai saltam totul cca 3 minute.

- Servim alaturi de carne si cu sos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu pastai de mazare soté" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc pulpa si scarita cu bere