Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc

de Panacris in Porc, 15 Mar 2012 | 3810 vizualizari

 

O combinatie savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g
  • cotlet de porc 500 g
  • ceapa galbena 1 bucata
  • ardei gras rosu
  • sare iodata
  • boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc:

Ciupercile se spala si se taie fideluta. Ceapa  si ardeiul se curata, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei si apa, cca. 10 minute la foc potrivit. Se adauga carnea spalata, taiata felii mai mari si ciupercile taiate fideluta.  Se asezoneaza de sare, piper si boia, se adauga cca. 500 ml. apa si se lasa la fiert cca. 30 de minute la foc potrivit, neacoperit. Mancarica se serveste alaturi de piure de cartofi si compot de piersici. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]