Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc

de Panacris in Porc, 15 Mar 2012 | 3509 vizualizari

 

O combinatie savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g
  • cotlet de porc 500 g
  • ceapa galbena 1 bucata
  • ardei gras rosu
  • sare iodata
  • boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc:

Ciupercile se spala si se taie fideluta. Ceapa  si ardeiul se curata, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei si apa, cca. 10 minute la foc potrivit. Se adauga carnea spalata, taiata felii mai mari si ciupercile taiate fideluta.  Se asezoneaza de sare, piper si boia, se adauga cca. 500 ml. apa si se lasa la fiert cca. 30 de minute la foc potrivit, neacoperit. Mancarica se serveste alaturi de piure de cartofi si compot de piersici. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Laly 1

16.03.2012, 09:58

Ce bunatate

Rocsi 1

16.03.2012, 10:39

Bunatate...

Sim0na 1

16.03.2012, 19:52

Bune, bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat, cu mustar si ciuperci