Friptura la tigaie

de mihaelar63 in Pui, 7 Iun 2013 | 8197 vizualizari

 

M-am inspirat dintr-un Clik-pofta buna. Mi-a placut reteta pentru ca se prepara rapid si pentru ca are oregano. Este potrivita pentru un pranz sau o cina rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui dezosat si fara piele
  • 1 Kg cartofi noi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 2 cepe verzi
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri ulei
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la tigaie:

Cartofii  noi se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare si o legatura de patrunjel .

Legumele se curata se spala si se feliaza .

Pieptul de pui  se feliaza bucati nu prea mari se sareaza , se prajeste la tigaie pana se rumeneste .

Cand puiul e rumenit se adauga kapia , ceapa si usturoiul prajindu-se pana devin sticloase.

La sfarsit se adauga cartofii noi taiati jumatati sau sferturi[ in functie de marimea lor ] , se condimenteaza cu piper si oregano .Prajiti amestecand usor inca 5 minute .

Serviti cu mult patrunjel verde maruntit .

TIPS-URI

1

Se poate prepara si cu carne de vitel sau porc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]