Fasole pastai scazute cu usturoi

de Alina26 in Mancaruri de legume, 4 Iun 2013 | 5958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pastai
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 5 catei de usturoi
  • o jumatate de legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 cub de legume
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai scazute cu usturoi:

1.Spalam pastaii ii curatam si ii taiem in 3 sau in 4.

2.Curatam ceapa si ardeiul si tocam marunt si ii punem la calit cu ulei de masline.Dupa aceea adaugam pastaile,punem apa cat cuprinde suprafata pastailor,cubul de legume,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba cam 30-45 de minute.Mestecati din cand in cand.

3.Cand a scazut adaugam usturoiul tocat sau pisat.Potrivim de sare si piper si mai lasam 5 minute.

Serviti calde cu salata de castraveti si rosii sau mai bine cu castraveti murati..!!!!!

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai scazute cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

04.06.2013, 14:54

Imi plac mult si chiar fac pentru maine

Anett 1

04.06.2013, 16:09

Alina26 1

04.06.2013, 16:24

va multumesc pentru aprecieri!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai galbene, cu smantana si usturoi