Spanac alb

de Panacris in Mancaruri de legume, 25 Apr 2012 | 4419 vizualizari

 

A venit vremea verdeturilor!

 

INGREDIENTE

  • Spanac 1000g.,
  • ulei de floarea soarelui
  • usturoi 4 catei
  • sare iodata
  • amidon sau faina 3 linguri
  • smantana sau lapte 4 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac alb:

Spanacul se curata, se spala si se opareste in apa clocotita. Se strecoara si se toaca marunt. Usturoiul se curata, se toaca marunt si se caleste rapid in ulei fara sa se rumeneasca. Se trage de pe foc, se adauga amidonul dizolvat in smantana sau lapte si spanacul tocat. Se asezoneaza de sare, se pune la foc mic si se amesteca continuu ca. 5 minute pana se ingroase sosul. Se serveste cu oua ochi sau orice preparat din carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]