Fursecuri cu ciocolata
Postat de: Xandrinne in DulciuriAmestecam untul cu zaharul, pana se formeaza o crema spumoasa, pufoasa. Amestecam restul ingredientelor; peste ele adaugam crema pufoasa si incorporam. Dam amestecul la frigider 30 de...Citeste continuarea
Fursecuri cu fulgi de ovaz
Postat de: mitinita in DulciuriPreincalzim cuptorul. Intr-un bol, amestecam untul, zaharul si oul. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara, faina, fulgii de ovaz, stafidele, zaharul vanilat si sarea. Amestecam pana se...Citeste continuarea
Fursecuri cu gem
Postat de: mitinita in PrajituriSe mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Se adauga oul si esenta de vanilie si se mixeaza in continuare. Se incorporeaza faina si se formeaza un aluat cam de consistenta plastelinei usor...Citeste continuarea
Foietaj cu ciocolata
Postat de: timea in DulciuriAluatul il taiem in 4 apoi pe rand fiecare bucata o intindem cu sucitorul pe masa de lucru tapetata cu faina. Fiecare foaie intinsa o taiem in 8 din care 4 bucati le crestam fie cu...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca de cocos si...
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriMargarina, de la temperatura camerei, o mixam spuma impreuna cu zaharul. Incorporam esenta si nuca de cocos. Faina o amestecam cu praful de copt, o adaugam treptat in compozitia de mai sus....Citeste continuarea
Ficatei de pui cu cartofi - Reteta...
Postat de: MotanLaOale in FicatCum se prepara Ficatei de pui cu cartofi - Reteta rapida la cuptor Cartofii se curata, se spala, se taie bucati potrivite si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb 5 minute dupa ce...Citeste continuarea
Fasole boabe cu galbiori si...
Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de legumeFasolea se spala si se pune sa se inmoaie cateva ore in apa multa . Galbiorii se scot la decongelat . Legumele se curata si se spala . Taiti marunt ceapa , prazul si gogosarul . Caliti...Citeste continuarea
Farfalle in sos de zacusca, cu...
Postat de: merisor67 in PuiSpalam maruntaiele de pui si le portionam mai micute. Punem pipotele si inimile la fiert in apa cu putina sare pentru 20 de minute, sau pana cand se vor inmuia usor. Cu 5 minute inainte de a...Citeste continuarea
Frittata cu spaghetti
Postat de: yoli86 in SpaghetePentru a prepara frittata cu spaghete începem cu tăierea cascavalului în cuburi. Punem intr-o tigaie ,(fara ulei , antiaderenta), kaiser-ul si il lasam 2-3 min,dupa...Citeste continuarea
Fursecuri cu alune de padure si nuca
Postat de: babi5 in PrajituriFaina cernuta se pune intr-un castron, se amesteca cu praful de copt, se pune praful de sare, apoi se taie margarina bucatele mici, se adauga si untura. Frecam intre palme faina cu margarina si...Citeste continuarea
Fasole cu legume si porc la tava
Postat de: papabundetot in PorcCarnea de porc am marinat-o de cu seara pentru a avea timp sa isi stranga toate aromele in ea,in sos soia,crema de otet balsamic,chilly pudra si putin chimen macinat.Am tocat marunt un...Citeste continuarea
Flammkuchen cu sunca si ceapa
Postat de: Corina33 in Aperitive / GarnituriIntai pregatim aluatul: amestecam faina cu sarea intr-un bol. Drojdia se freaca impreuna cu zaharul intr-o canita, adaugam putin lapte caldut si le turnam pe toate peste faina. Cu mainile bine...Citeste continuarea
Fasole cu ciolan servita in paine
Postat de: amalia01 in CiorbeFasolea se curata de impuritati si se pune peste noapte in apa rece pentru a se umfla; Ciolanul se pune la fiert in apa rece cu sare; Fasolea se pune la fiert in apa rece( dupa ce o...Citeste continuarea
File de vita cu sos de gorgonzola
Postat de: Papalapap in VitaPune brânza gorgonzola într-o tigaie fără ulei și mărunțește-o cu ajutorul unei linguri de lemn (1) (dacă vrei, o poți tăia înainte în cubulețe, ca să se...Citeste continuarea
Fursecuri umplute cu banane si curmale
Postat de: andaoana in DulciuriPrima data pregatim umplutura : curmalele le punem intr-un castron si turnam peste le apa fierbinte ca sa se hidrateze . Cand s-au umflat le stoarcem bine de apa si le taiem marunt cu un cutit...Citeste continuarea
Fondant cu Nutella și ciocolată...
Postat de: Papalapap in DulciuriÎncepe prin a încălzi cuptorul timp de 10 minute la 200oC. Unge cu unt 6 forme mici de brioșe (1), apoi tapetează-le cu un strat subțire de făină (2). Într-un vas...Citeste continuarea
Fursecuri cu seminte si stafide
Postat de: claudiaO in DulciuriSpargem ouale intr-un castron si frecam impreuna cu zaharul pana se albesc.Adaugam uleiul cate putin si amestecam cu lingura pana se incorporeaza tot; adaugam bicarbonatul stins, esenta si coaja...Citeste continuarea
Farfalle cu sos pesto si bacon
Postat de: katty in FarfalleFierbem pastele al dente conform instructiunilor de pe punga .Punem mazarea la fiert in apa clocotita cu un praf de sare pana se inmoaie.Tocam ceapa fin si o punem la calit in ulei .and ceapa a...Citeste continuarea
Fursecuri cu coacaze
Postat de: katty in DulciuriMixam ouale intregi cu sarea , zaharul si esenta devanilie.Adaugam untul topit la temperatura camerei si omogenizam compozitia . Adaugam fructele , apoi cernem faina amestecata cu...Citeste continuarea
Fructe de mare cu noodles de orez
Postat de: mihaelar63 in Fructe de mareLegumele se curata si se spala . Ceapa taiata pestisori si usturoiul tocat se calesc usor in ulei . Adugati rosiile decojite tocate ghimbirul si ardeiul . Sarati .Piparati . Dupa ce...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata pentru Mos...
Postat de: deyutzky in DulciuriAmestecam intr-un bol faina si sarea, iar intr-un bol separat mixam untul cu zaharul pudra pana cand compozitia devine cremoasa. Punem esenta de vanilie si apoi adaugam treptat faina si...Citeste continuarea
Fusilli cu carne
Postat de: dantes in FusilliPastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj si le scurgem de apa. Carnea o taiem in cubulete si o punem la prajit in ulei cand este aproape gata adaugam ceapa taiata marunt si o...Citeste continuarea
Fursecuri din faina de migdale
Postat de: Maria24 in DulciuriSe amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide. Se amesteca bine. Se pun gramajoare cu lingura in tava tapetata cu hartie de copt (eu le-am format in mana, dar e cam lipicoasa...Citeste continuarea
Fasole batuta
Postat de: Larisel in Mancaruri de postDaca nu aveti fasolea fiarta, o pregatim de cu seara, lasand-o in apa la inmuiat pana a doua zi. Punem fasolea la fiert, iar dupa 10-15 minute de fiert schimbam apa, repertam aceasta procedura...Citeste continuarea
Ficat de pui cu legume
Postat de: gurita_ta2005 in FicatCeapa se taie rondele la fel si morcovul si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga ciuperciile curatate si taiate cuburi,ardeiul gras cuburi,se pune lapte cat sa acopere,se pun si...Citeste continuarea
Fursecuri cu unt
Postat de: Lia1 in PrajituriUntul la temperatura camerei (daca e rece il razi) il freci cu mixerul impreuna cu 6 linguri de zahar pana se topeste. Adaugi ouale intregi, zaharul vanilat si coaja+zeama de lamaie. Adaugi...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca de cocos
Postat de: Bunica in DulciuriMixeaza zaharul cu margarina pana la topirea zaharului. Adauga zeama de portocala mixand in continuare. Apoi pe rand nuca de cocos,coaja de portocala,zaharul vanilat,praful de copt si...Citeste continuarea
Fasole batuta cu ceapa caramelizata
Postat de: claudiaO in Mancaruri de postFasolea o alegem de boabele urate si o punem la fiert in apa rece. Eu schimb apa de 3 ori inainte de a o pune la fiert definitiv. Asadar, dupa ce am schimbat apa de 3 ori, punem din nou apa...Citeste continuarea
Friptura steak marinata in bere
Postat de: momo121 in PorcSpalam carnea in apa rece si o taiem felii mai grosute. Intr-un bol punem putin ulei de masline si plicul cu condimentul steak, peste punem feliile de carne si amestecam bine ( cel mai usor este...Citeste continuarea
Fasole rosie cu prosciutto
Postat de: Valclaudia in Mancaruri de legumePunem de seara fasolea uscata la hidratat in apa rece. A doua zi fierbem 30 minute fasolea in apa cu sare. Scurgem apa dupa acest timp, o inlocuim cu alta apa clocotita (apa trebuie sa...Citeste continuarea
Friptura de porc cu miere si mandarine
Postat de: claudiaO in PorcAm portionat carnea si am presara-o din belsug cu sare,piper si cimbru.Acoperim si lasam la frigider pana ne decidem sa o punem la cuptor- la mine a durat cam 3-4 ore. Picuram cele 2 linguri de...Citeste continuarea
Ficatei in vin rosu
Postat de: Valclaudia in FicatCuratam ficateii de pielitele albe, ii spalam in mai multe ape. Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ficateii. Presaram piper alb macinat, amestecam. Adaugam vinul rosu,punem...Citeste continuarea
Focaccia cu rozmarin
Postat de: cristeena20 in Piine- Punem faina intr-un bol. Separat amestecam apa calda cu drojdia, sarea, zaharul si uleiul de masline. Turnam totul peste faina si amestecam energic cu o lingura de lemn. Turnam pe masa de lucru...Citeste continuarea
FARFALLE CU CUSCUS
Postat de: girldandy in FarfalleSe taie ceapa rodele si se pune la calit.Se adauga bulionul si se lasa 2-3minute sa se caleasca impreuna cu ceapa.Apoi se adauga apa peste prajeala si se lasa la fiert.Cind apa a inceput sa fiarba...Citeste continuarea
Friptura de vita la minut
Postat de: mirciss25 in VitaFeliile de vita le bateti cu un ciocan de snitel, dupa care le acoperiti cu sare, piper salvie si o lingura de ulei de masline. Le acoperiti uniform si le lasati 10 minute la macerat. Incingeti...Citeste continuarea
Fursecuri in doua culori
Postat de: Geanina87 in DulciuriAluatul alb: Se mixeaza bine untul si zaharul,se adauga oul si esenta, dupa care se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se framanta un aluat nelipicios. Aluatul maro: Se procedeaza...Citeste continuarea
Focaccia de casa italiana
Postat de: margo in PiineSe amesteca faina,drojdia,zaharul sarea si 500ml apa.Se amesteca usor pana se leaga aluatul.Daca mai e nevoie,se mai adauga restul de apa. Se framanta in...Citeste continuarea
Focaccia cu seminte,branzeturi si...
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriDrojdia se pune intr-un vas,se adauga sarea si zaharul, se amesteca pana devine lichida. Adaugam apa calduta, faina de in, semintele de in si de floarea soarelui,galbenusul, 50 gr. branza...Citeste continuarea
Friptura de miel cu garnitura de...
Postat de: Dya in OaieSe curata carnea, se spala bine si se condimenteaza dupa gust. Se asaza intr-un vas (multicooker-ul am folosit eu). Se stropeste cu ulei, se aduaga usturoiul feliat si frunzele de busuioc...Citeste continuarea
Friptura marinata in sos picant
Postat de: Valclaudia in PorcSpalam carnea, o feliem dupa preferinta. Amestecam intr-un bol pasta de tomate cu 50 ml apa rece, rondele de ardei iute, sare si piper dupa gust. Turnam amestecul peste feliile de carne....Citeste continuarea
Fasole verde cu bucățele de porc
Postat de: panacris in PorcLegumele se curăță, se toacă mărunt se pun în vasul aparatului Multicooker, apoi aparatul se conectează la sursa de de curent, se alege din Meniu, programul FRY, se apasă butonul...Citeste continuarea
Foietaj cu mere - Desert rapid si...
Postat de: timea in PrajituriCum se prepara Foietaj cu mere - Desert rapid si gustos Pregatim aparatul de taiat legume si fructe, asezand in spatiul de taiere forma cu lamele multiple pentru taiat cubulete. Spalam...Citeste continuarea
Frittata - Omleta la cuptor
Postat de: mirciss25 in Aperitive / GarnituriSe încinge cuptorul la 220g ( opțiunea grill) Se toaca ardeiul cu ceapa verde și se călesc la foc mediu, în ulei de măsline. Când sunt aproape pătrunse, Se adaugă ouăle...Citeste continuarea
Ficatei de pui cu sos si piure
Postat de: Oana in FicatSe curata si se spala ceapa, ardeii si usturoiul. Se taie ceapa solzisori si ardeiul gras fasii subtiri. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoare. Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca, se...Citeste continuarea
Fasole rosie cu rasol de gaina in...
Postat de: katty in Mancaruri cu carneCuratam ceapa si o tocam fin . O punem la calit in uleiul incins . Cand ceapa s-a inmuiat adaugam conserva de rosii si fasolea . Lasam sa fiarba 10 minute . Adaugam rasolul rupt fasii...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca de cocos
Postat de: Bunica in DulciuriUntul se mixeaza cu zaharul pana la topirea zaharului. Se adauga galbenusurile mixand in continuare. Peste aceasta compozitie se pun nuca de cocos,aromele,praful de copt si faina. Se...Citeste continuarea
Fasole uscata cu afumatura
Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carnePunem fasolea la inmuiat cu o seara inainte; a doua zi o punem la fiert in cucta (oala cu presiune) cu o foaie de dafin si apa cat sa acopere. Lasam sa fiarba cca 20 minute, apoi stingem focul si...Citeste continuarea
French toast cu crema de branza si...
Postat de: katty in SandvisuriBatem ouale bine cu un praf de sare . Tapetam o tava cu hartie de copt . Inmuiem pe rand 4 felii de paine in ou pe o singura parte si le asezam pe hartia de copt cu partea unsa in jos .Le...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca si cocos
Postat de: claudiaO in DulciuriBatem albusurile cu praful de sare pana obtinem spuma tare; adaugam cate putin zaharul si continuam sa batem pana obtinem bezea. Nuca o prajim putin apoi o maruntim la robot. O adaugam peste...Citeste continuarea
Fasole verde cu ghebe si usturoi
Postat de: merisor67 in Mancaruri de legumeFasolea verde, curatata de capate si spalata, se pune la fiert in apa rece cu putina sare si 2 foi de dafin, pana se patrunde bine(20 de minute) Daca avem fasole verde la congelator, se va pune...Citeste continuarea