A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fursecuri cu arahide si ciocolata

Postat de: eumimi in Prajituri

Margarina moale, la temperatura camerei si amesteca cu zaharul pana cand acesta se topesete. Se adauga galbenusul , faina,esenta si sarea. Aluatul rezultat este moale. Albusul de ou se...Citeste continuarea

Fursecuri fragede glazurate si...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Mixam ouale cu zaharul, praful de sare si untul. Adaugam praful de copt si esenta de vanilie. Incorporam faina, vom obtine un...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu legume la Panini...

Postat de: deyutzky in Pui

Punem betele de frigarui in apa rece si le lasam acolo pana cand ne ocupam de ingrediente. Pieptul il spalam bine si il taiem cuburi.  Legumele le spalam si le taiem astfel: dovlecelul...Citeste continuarea

Foietaj cu rahat

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Lasam aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei. Desfacem foietajul pe masa de lucru, taiem patrate de marimea dorita. Rahatul se taie fasii de marimea diagonalei patratelor de...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ciuperci la slow...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Ceapa se curata si se toaca marunt. Ciupercile se scurg, se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Ficateii se curata de pielite, se spala si se taie in doua. In vasul slow...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: gabrielacik in Dulciuri

Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava...Citeste continuarea

Foietaj cu ciocolata

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se lasa aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.  Se ia o foaie si se intinde pe masa. Se scoate ciocolata din ambalaj si se aseaza peste aluat undeva la mijloc, pentru ca pe...Citeste continuarea

Friptura de porc la cuptor cu legume

Postat de: vasy16 in Mancaruri cu carne

Se taie carnea in 4 sau 6 felii subtiri (eu le cumpar gata taiate) tinand cont ca in cuptor o sa se micsoreze destul de mult. Se curata si se spala bine toate legumele. Se taie in...Citeste continuarea

Friptura a la Motan

Postat de: MotanLaOale in Porc

Carnea se taie bucati potrivite. Carnatii se taie la 2 cm. Costita se taie cuburi mai mari. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajesc bucatile de carne 8-10 minute pana se albesc. Se...Citeste continuarea

Foietaj cu carnati de bere

Postat de: Alepaty in Aperitive / Garnituri

Aluatul trebuie sa fie decongelat la temperatura camerei. Se intinde o foaie si se taie in patratele, mie mi-au iesit 12 bucati. Se ung cu o lingura de mustar sau deloc daca nu va place si...Citeste continuarea

Fasole cu costita afumata de porc

Postat de: Alepaty in Mancaruri cu carne

Fasolea se pune la inmuiat apoi se pune intr-o cratita cu apa rece. Cand clocoteste se pun coastele afumate, spalate si taiate in bucati potrivite. Separat intr-o tigaie se pun morcovii...Citeste continuarea

File de porc in crusta

Postat de: amalia01 in Porc

Se incinge uleiul in tigaie, se rumeneste muschiuletul de porc pe toate partile, se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga firele de cimbru si rozmarin si catelul de usturoi...Citeste continuarea

Fegato alla venetiana - ficat...

Postat de: mihaelar63 in Ficat

Ficatul se tine in apa rece cateva ore, sa se curete de sange. Din cand in cand se schimba apa. Curatati, spalati si taiati cepele pestisori [julien ]. Infierbantati o...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de...

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri. Peste, adaugam miezul de nuca si mai pulsam pana si aceasta este maruntit. Untul, de la temparatura camerei il mixam cu...Citeste continuarea

Friptura de porc aromata

Postat de: AlexandraOrdean in Porc

Spalam bine carnea si o transam. Intr-o tava de yena punem putin ulei, condimentam si punem un strat de ceapa taiata julien. Asezam deasupra carnea, condimentam si punem vinul...Citeste continuarea

Fazan cu legume la cuptor

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Mancaruri cu carne

Am tocat ceapa julien si morcovii rondele. Am turnat jumatate din cantitatea de ulei intr-un vas termorezistent, am asezat trei sferturi din ceapa si morcovii taiati. Am amestecat jumatate din...Citeste continuarea

Fajitas cu piept de pui

Postat de: raluca95 in Pui

Incepem prin a taia pieptul de puii fasii subtiri dupa care il punem la marinat cu uleiul de masline, sare, piper si cumin.  Intre timp spalam ardeii, ii curatam si ii taiem fasii subtiri si...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu dulceata de...

Postat de: andaoana in Dulciuri

Untul moale, cu un praf de sare, zahar si dulceata de portocale se mixeaza, adaugam galbenusul si omogenizam. Se adauga faina si se omogenizeaza. Aluatul trebuie sa fie destul de moale si...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Se freaca untul la temperatura camerei pana se elimina apa.Se adauga zaharul si galbenusurile mixand pana se obtine o crema,apoi nuca macinata amestecand usor. Separat se amesteca...Citeste continuarea

Ficat de porc cu praz la wok

Postat de: Constelatialeu in Ficat

Mai intai taiem ficatul in bucatele mici, apoi prazul in rondele. Punem wok-ul pe foc lasam sa se incinga, adaugam uleiul si prazul taiat rondele, presaram sare si piper, lasam sa se caleasca,...Citeste continuarea

Friptura de pui cu cartofi copti

Postat de: AlexandraOrdean in Pui

Curatam si spalam bine ciocanelele. Cartofii ii punem la copt in coaja, dupa care ii aranjam in tava cu ciocanelele. Condimentam. Dam la cuptor pt 60 minute. Servim...Citeste continuarea

Friptura de vita in sos de vin rosu

Postat de: Jymy in Vita

Se taie carnea cuburi. Se spala bine si se asaza intr-o tava de cuptor. Se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se adauga usturoiul feliat sau toacat marunt,...Citeste continuarea

Frittata cu ciuperci si crenvusti

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ouale se amesetca bine cu sare, piper si laptele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt, ciuperciile se spala si se pun peste ceapa in tigaie. Se lasa pana cand scade zeama pe...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: gabrielasfechis in Dulciuri

Frecam untul, la temperatura camerei, pana capata un aspect spumos, apoi amestecam continuu si adauga, zaharul si zaharul vanilat, albusul si faina cernuta, amestecata in prealabil cu praful de...Citeste continuarea

Friptura de porc la slow cooker...

Postat de: mitinita in Slow Cooker

Se taie carnea in bucati de marime egala. Coastele afumate se taie in bucati. Se aseaza carnea si coastele in recipientul vasului de gatit si se adauga apa. Se seteaza slow cooker-ul...Citeste continuarea

Frigarui de vinete cu sos de iaurt

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Spalam vinetele, le curatam de coaja si le taiem cubulete potrivite de marime. Presaram putina sare si le lasam la scurs intr-o sita. Dupa ce s-au scurs le tamponam cu servete...Citeste continuarea

Fusilli cu sos de rosii, masline si...

Postat de: mihasara in Fusilli

1. Fierbem pastele in apa cu sare si le lasam intr-o strecuratoare sa se scurga. 2. Maslinele le taiem in felii nu foarte subtiri, caperele si usturoiul le taiem marunt. 3. Punem...Citeste continuarea

Frigarui de cartofi

Postat de: mihasara in Aperitive / Garnituri

Spalam cartofii foarte bine, in cazul in care folosim cartofi noi. Ii feliem subtire, la fel procedam si cu baconul. Montam frigaruile pe bete alternand feliile de cartofi...Citeste continuarea

File de Somon in crusta de parmezan

Postat de: AlexTeacher in Somon

  Scoate oasele din file-ul de somon si indeparteaza-i pielea; Stropeste-l cu fresh-ul de lamaie si uleiul de masline pe ambele parti si pune-l intr-o...Citeste continuarea

Frittata cu cartofi dulci,...

Postat de: AlexTeacher in Reteta de vedeta

Taie ambele tipuri de cartofi cuburi si pune-i separat la fiert in apa cu sare; Taie ardeiul gras cubulete marunte (Brunoise); Taie...Citeste continuarea

Ficat si icre de stiuca

Postat de: mihaelar63 in Peste

Mare atentie cand scoateti ficatul sa nu se imprastie fierea . In caz de accident ficatul este compromis si nu se mai poate folosi !!! Ficatul se tine cel putin o ora in lapte ....Citeste continuarea

Fructe de mare cu mazare verde si...

Postat de: mihaelar63 in Fructe de mare

Se pune la sotat ceapa si usturoiul in ulei . Cand acestea devin sticloase se aduga mazarea si morcovii . Se lasa pe foc impreuna  5 minute  amestecandu-se ....Citeste continuarea

Fasole fideluta cu piept de porc...

Postat de: Constelatialeu in Porc

Taiem marunt ceapa si o punem intr-un vas de yena, adaugam legumele deshidratate, fasolea fideluta, amestecam si apoi turnam bulionul. Deasupra punem bucatile de piept de porc afumat, asezam peste...Citeste continuarea

Felii cu piept de curcan

Postat de: mihaelar63 in Curcan

Portionati felii de carne 4x4 cm aproximativ egale. Bateti usor carnea cu batatorul de snitele . Puneti pieptul de curcan la macerat  in  amestecul de oua, sare, mustar,...Citeste continuarea

Ficatei de pui inveliti in bacon

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Ficatul de pui il tinem in apa 30 de minute. Ii spalam apoi ii punem intr-o sita sa se scurga. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ficateii. Ii lasam sa se rumeneasca usor pe o parte cam 1...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Intr-un castron se mixeaza untul cu zaharul tos, apoi se incorporeaza ouale, unul cate unul. Se adauga esenta de rom, faina, cacaua, praful de copt si un praf de sare si se incorporeaza. Se...Citeste continuarea

Fasole pastai cu kaizer

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline si unt. Se adauga kaizerul taiat feliute si se adauga peste ceapa ,se lasa sa se rumeneasca putin,impreuna cu usturoiul strivit,se...Citeste continuarea

Franzela umpluta

Postat de: Constelatialeu in Sandvisuri

Am facut curatenie in frigider...Taiem marunt, salamul, cascavalul,casul, cabanosul, maslinele, ceapa, peste ele spargem ouale, adaugam sare si piper si omogenizam. Scobim franzela, tain deasupra...Citeste continuarea

Fursecuri cu ghimbir si scortisoara

Postat de: katty in Dulciuri

Mixam bine untul cu zaharul,sare,  melasa si oul.Adaugam scortisoara, ghimbirul si 100 gr faina amestecata cu bicarbonatl. Adaugam cate putina faina pana obtinem un aluat care nu se mai...Citeste continuarea

Fursecuri sarate cu branza si ceapa...

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron amestecam  ingredientele solide,branza si cascavalul rase fin, frunzele de  ceapa verde tocate, untul topit si laptele batut. Amestecam bine compozitia. Daca mai este...Citeste continuarea

Friptura crud - afumata, la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Porc

Pregatim o tava  cu hartie de copt, in asa fel sa avem si sa invelim friptura, portionam carnea si o asezam alternativ in tava, acoperim cu hartia de copt, indoim pe margini si bagam tava la...Citeste continuarea

Friptura de porc

Postat de: Jymy in Porc

Se spala foarte bine carnea si se usuca cu un servet curat. Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Se asaza intr-un vas de cuptor, se adauga sucul de rosii si o cana cu apa. Se...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata si caramel

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Pentru caramel: caramelizam cele 75 g zahar, adaugam cele 100 ml smantana de gatit si lasam pe foc pana se formeaza un sos dens si cremos. Frecam untul spuma, adaugam zaharul pudra, galbenusul...Citeste continuarea

Frigarui

Postat de: Luana in Mancaruri cu carne

Carnea se taie cubulete potrivite se asezoneaza cu sare si piper. Ardeiul si ceapa se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa . Rosiile se spala si se lasa intregi sau taiate pe...Citeste continuarea

FOI FRAGEDE UMPLUTE CU CREMĂ DE...

Postat de: panacris in Prajituri

Se amestecă untul cu zahărul, zahărul vanilinat și sarea până ce se omogenizează. Laptele se încălzește un pic, apoi se adaugă amoniacul, atenție dacă e prea cald s-ar putea...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu vanilie si...

Postat de: panacris in Dulciuri

Într-un bol înalt se amestecă energic untul/margarina împreună cu zahărul și zahărul vanilinat, până ce se omogenizează și topește zahărul. Apoi se adaugă pe...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: panacris in Dulciuri

Într-un vas cu fundul dublu, sau acela de fiert laptele, se pun la topit Rama mit Butter, ciocolata mărunțită și zahărul pudră, la foc mic, amestecându-se ușor, până ce...Citeste continuarea

Fursecuri bicolore

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Untul se taie bucati si se amesteca bine cu zaharul (Se framanta). Faina se amesteca cu praful de copt, praful de sare si oul. Se framanta amestecul de faina si amestecul de zahar cu unt....Citeste continuarea

Fursecuri margarete

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron mare se pun vinul, untura, sarea, esenta si putina faina amestecata cu praful de copt. Se incorporeaza faina treptat si se framanta...Citeste continuarea

Faguri cu budinca de capsuni

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Intr-un tuciulet se pun galbenusurile si zaharul. Intr-un castron se pune praful de budinca impreuna cu 4 linguri de lapte si se amesteca bine pana la omogenizare. Se pune compozitia obtinuta...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]