Fursecuri cu arahide si ciocolata
Postat de: eumimi in PrajituriMargarina moale, la temperatura camerei si amesteca cu zaharul pana cand acesta se topesete. Se adauga galbenusul , faina,esenta si sarea. Aluatul rezultat este moale. Albusul de ou se...Citeste continuarea
Fursecuri fragede glazurate si...
Postat de: Valclaudia in DulciuriToate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Mixam ouale cu zaharul, praful de sare si untul. Adaugam praful de copt si esenta de vanilie. Incorporam faina, vom obtine un...Citeste continuarea
Frigarui de pui cu legume la Panini...
Postat de: deyutzky in PuiPunem betele de frigarui in apa rece si le lasam acolo pana cand ne ocupam de ingrediente. Pieptul il spalam bine si il taiem cuburi. Legumele le spalam si le taiem astfel: dovlecelul...Citeste continuarea
Foietaj cu rahat
Postat de: Valclaudia in DulciuriLasam aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei. Desfacem foietajul pe masa de lucru, taiem patrate de marimea dorita. Rahatul se taie fasii de marimea diagonalei patratelor de...Citeste continuarea
Ficatei de pui cu ciuperci la slow...
Postat de: MotanLaOale in Slow CookerCeapa se curata si se toaca marunt. Ciupercile se scurg, se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Ficateii se curata de pielite, se spala si se taie in doua. In vasul slow...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata
Postat de: gabrielacik in DulciuriSe freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava...Citeste continuarea
Foietaj cu ciocolata
Postat de: mirela0911 in PrajituriSe lasa aluatul sa se dezghete la temperatura camerei. Se ia o foaie si se intinde pe masa. Se scoate ciocolata din ambalaj si se aseaza peste aluat undeva la mijloc, pentru ca pe...Citeste continuarea
Friptura de porc la cuptor cu legume
Postat de: vasy16 in Mancaruri cu carneSe taie carnea in 4 sau 6 felii subtiri (eu le cumpar gata taiate) tinand cont ca in cuptor o sa se micsoreze destul de mult. Se curata si se spala bine toate legumele. Se taie in...Citeste continuarea
Friptura a la Motan
Postat de: MotanLaOale in PorcCarnea se taie bucati potrivite. Carnatii se taie la 2 cm. Costita se taie cuburi mai mari. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajesc bucatile de carne 8-10 minute pana se albesc. Se...Citeste continuarea
Foietaj cu carnati de bere
Postat de: Alepaty in Aperitive / GarnituriAluatul trebuie sa fie decongelat la temperatura camerei. Se intinde o foaie si se taie in patratele, mie mi-au iesit 12 bucati. Se ung cu o lingura de mustar sau deloc daca nu va place si...Citeste continuarea
Fasole cu costita afumata de porc
Postat de: Alepaty in Mancaruri cu carneFasolea se pune la inmuiat apoi se pune intr-o cratita cu apa rece. Cand clocoteste se pun coastele afumate, spalate si taiate in bucati potrivite. Separat intr-o tigaie se pun morcovii...Citeste continuarea
File de porc in crusta
Postat de: amalia01 in PorcSe incinge uleiul in tigaie, se rumeneste muschiuletul de porc pe toate partile, se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga firele de cimbru si rozmarin si catelul de usturoi...Citeste continuarea
Fegato alla venetiana - ficat...
Postat de: mihaelar63 in FicatFicatul se tine in apa rece cateva ore, sa se curete de sange. Din cand in cand se schimba apa. Curatati, spalati si taiati cepele pestisori [julien ]. Infierbantati o...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de...
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriPunem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri. Peste, adaugam miezul de nuca si mai pulsam pana si aceasta este maruntit. Untul, de la temparatura camerei il mixam cu...Citeste continuarea
Friptura de porc aromata
Postat de: AlexandraOrdean in PorcSpalam bine carnea si o transam. Intr-o tava de yena punem putin ulei, condimentam si punem un strat de ceapa taiata julien. Asezam deasupra carnea, condimentam si punem vinul...Citeste continuarea
Fazan cu legume la cuptor
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Mancaruri cu carneAm tocat ceapa julien si morcovii rondele. Am turnat jumatate din cantitatea de ulei intr-un vas termorezistent, am asezat trei sferturi din ceapa si morcovii taiati. Am amestecat jumatate din...Citeste continuarea
Fajitas cu piept de pui
Postat de: raluca95 in PuiIncepem prin a taia pieptul de puii fasii subtiri dupa care il punem la marinat cu uleiul de masline, sare, piper si cumin. Intre timp spalam ardeii, ii curatam si ii taiem fasii subtiri si...Citeste continuarea
Fursecuri fragede cu dulceata de...
Postat de: andaoana in DulciuriUntul moale, cu un praf de sare, zahar si dulceata de portocale se mixeaza, adaugam galbenusul si omogenizam. Se adauga faina si se omogenizeaza. Aluatul trebuie sa fie destul de moale si...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata
Postat de: GeorgianaGrigorescu in DulciuriSe freaca untul la temperatura camerei pana se elimina apa.Se adauga zaharul si galbenusurile mixand pana se obtine o crema,apoi nuca macinata amestecand usor. Separat se amesteca...Citeste continuarea
Ficat de porc cu praz la wok
Postat de: Constelatialeu in FicatMai intai taiem ficatul in bucatele mici, apoi prazul in rondele. Punem wok-ul pe foc lasam sa se incinga, adaugam uleiul si prazul taiat rondele, presaram sare si piper, lasam sa se caleasca,...Citeste continuarea
Friptura de pui cu cartofi copti
Postat de: AlexandraOrdean in PuiCuratam si spalam bine ciocanelele. Cartofii ii punem la copt in coaja, dupa care ii aranjam in tava cu ciocanelele. Condimentam. Dam la cuptor pt 60 minute. Servim...Citeste continuarea
Friptura de vita in sos de vin rosu
Postat de: Jymy in VitaSe taie carnea cuburi. Se spala bine si se asaza intr-o tava de cuptor. Se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se adauga usturoiul feliat sau toacat marunt,...Citeste continuarea
Frittata cu ciuperci si crenvusti
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriOuale se amesetca bine cu sare, piper si laptele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt, ciuperciile se spala si se pun peste ceapa in tigaie. Se lasa pana cand scade zeama pe...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata
Postat de: gabrielasfechis in DulciuriFrecam untul, la temperatura camerei, pana capata un aspect spumos, apoi amestecam continuu si adauga, zaharul si zaharul vanilat, albusul si faina cernuta, amestecata in prealabil cu praful de...Citeste continuarea
Friptura de porc la slow cooker...
Postat de: mitinita in Slow CookerSe taie carnea in bucati de marime egala. Coastele afumate se taie in bucati. Se aseaza carnea si coastele in recipientul vasului de gatit si se adauga apa. Se seteaza slow cooker-ul...Citeste continuarea
Frigarui de vinete cu sos de iaurt
Postat de: katty in Mancaruri de legumeSpalam vinetele, le curatam de coaja si le taiem cubulete potrivite de marime. Presaram putina sare si le lasam la scurs intr-o sita. Dupa ce s-au scurs le tamponam cu servete...Citeste continuarea
Fusilli cu sos de rosii, masline si...
Postat de: mihasara in Fusilli1. Fierbem pastele in apa cu sare si le lasam intr-o strecuratoare sa se scurga. 2. Maslinele le taiem in felii nu foarte subtiri, caperele si usturoiul le taiem marunt. 3. Punem...Citeste continuarea
Frigarui de cartofi
Postat de: mihasara in Aperitive / GarnituriSpalam cartofii foarte bine, in cazul in care folosim cartofi noi. Ii feliem subtire, la fel procedam si cu baconul. Montam frigaruile pe bete alternand feliile de cartofi...Citeste continuarea
File de Somon in crusta de parmezan
Postat de: AlexTeacher in SomonScoate oasele din file-ul de somon si indeparteaza-i pielea; Stropeste-l cu fresh-ul de lamaie si uleiul de masline pe ambele parti si pune-l intr-o...Citeste continuarea
Frittata cu cartofi dulci,...
Postat de: AlexTeacher in Reteta de vedetaTaie ambele tipuri de cartofi cuburi si pune-i separat la fiert in apa cu sare; Taie ardeiul gras cubulete marunte (Brunoise); Taie...Citeste continuarea
Ficat si icre de stiuca
Postat de: mihaelar63 in PesteMare atentie cand scoateti ficatul sa nu se imprastie fierea . In caz de accident ficatul este compromis si nu se mai poate folosi !!! Ficatul se tine cel putin o ora in lapte ....Citeste continuarea
Fructe de mare cu mazare verde si...
Postat de: mihaelar63 in Fructe de mareSe pune la sotat ceapa si usturoiul in ulei . Cand acestea devin sticloase se aduga mazarea si morcovii . Se lasa pe foc impreuna 5 minute amestecandu-se ....Citeste continuarea
Fasole fideluta cu piept de porc...
Postat de: Constelatialeu in PorcTaiem marunt ceapa si o punem intr-un vas de yena, adaugam legumele deshidratate, fasolea fideluta, amestecam si apoi turnam bulionul. Deasupra punem bucatile de piept de porc afumat, asezam peste...Citeste continuarea
Felii cu piept de curcan
Postat de: mihaelar63 in CurcanPortionati felii de carne 4x4 cm aproximativ egale. Bateti usor carnea cu batatorul de snitele . Puneti pieptul de curcan la macerat in amestecul de oua, sare, mustar,...Citeste continuarea
Ficatei de pui inveliti in bacon
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriFicatul de pui il tinem in apa 30 de minute. Ii spalam apoi ii punem intr-o sita sa se scurga. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ficateii. Ii lasam sa se rumeneasca usor pe o parte cam 1...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriIntr-un castron se mixeaza untul cu zaharul tos, apoi se incorporeaza ouale, unul cate unul. Se adauga esenta de rom, faina, cacaua, praful de copt si un praf de sare si se incorporeaza. Se...Citeste continuarea
Fasole pastai cu kaizer
Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carneCeapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline si unt. Se adauga kaizerul taiat feliute si se adauga peste ceapa ,se lasa sa se rumeneasca putin,impreuna cu usturoiul strivit,se...Citeste continuarea
Franzela umpluta
Postat de: Constelatialeu in SandvisuriAm facut curatenie in frigider...Taiem marunt, salamul, cascavalul,casul, cabanosul, maslinele, ceapa, peste ele spargem ouale, adaugam sare si piper si omogenizam. Scobim franzela, tain deasupra...Citeste continuarea
Fursecuri cu ghimbir si scortisoara
Postat de: katty in DulciuriMixam bine untul cu zaharul,sare, melasa si oul.Adaugam scortisoara, ghimbirul si 100 gr faina amestecata cu bicarbonatl. Adaugam cate putina faina pana obtinem un aluat care nu se mai...Citeste continuarea
Fursecuri sarate cu branza si ceapa...
Postat de: katty in Aperitive / GarnituriIntr-un castron amestecam ingredientele solide,branza si cascavalul rase fin, frunzele de ceapa verde tocate, untul topit si laptele batut. Amestecam bine compozitia. Daca mai este...Citeste continuarea
Friptura crud - afumata, la cuptor
Postat de: Constelatialeu in PorcPregatim o tava cu hartie de copt, in asa fel sa avem si sa invelim friptura, portionam carnea si o asezam alternativ in tava, acoperim cu hartia de copt, indoim pe margini si bagam tava la...Citeste continuarea
Friptura de porc
Postat de: Jymy in PorcSe spala foarte bine carnea si se usuca cu un servet curat. Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Se asaza intr-un vas de cuptor, se adauga sucul de rosii si o cana cu apa. Se...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata si caramel
Postat de: GeorgianaGrigorescu in DulciuriPentru caramel: caramelizam cele 75 g zahar, adaugam cele 100 ml smantana de gatit si lasam pe foc pana se formeaza un sos dens si cremos. Frecam untul spuma, adaugam zaharul pudra, galbenusul...Citeste continuarea
Frigarui
Postat de: Luana in Mancaruri cu carneCarnea se taie cubulete potrivite se asezoneaza cu sare si piper. Ardeiul si ceapa se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa . Rosiile se spala si se lasa intregi sau taiate pe...Citeste continuarea
FOI FRAGEDE UMPLUTE CU CREMĂ DE...
Postat de: panacris in PrajituriSe amestecă untul cu zahărul, zahărul vanilinat și sarea până ce se omogenizează. Laptele se încălzește un pic, apoi se adaugă amoniacul, atenție dacă e prea cald s-ar putea...Citeste continuarea
Fursecuri fragede cu vanilie si...
Postat de: panacris in DulciuriÎntr-un bol înalt se amestecă energic untul/margarina împreună cu zahărul și zahărul vanilinat, până ce se omogenizează și topește zahărul. Apoi se adaugă pe...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata
Postat de: panacris in DulciuriÎntr-un vas cu fundul dublu, sau acela de fiert laptele, se pun la topit Rama mit Butter, ciocolata mărunțită și zahărul pudră, la foc mic, amestecându-se ușor, până ce...Citeste continuarea
Fursecuri bicolore
Postat de: gurita_ta2005 in DulciuriUntul se taie bucati si se amesteca bine cu zaharul (Se framanta). Faina se amesteca cu praful de copt, praful de sare si oul. Se framanta amestecul de faina si amestecul de zahar cu unt....Citeste continuarea
Fursecuri margarete
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriSe da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron mare se pun vinul, untura, sarea, esenta si putina faina amestecata cu praful de copt. Se incorporeaza faina treptat si se framanta...Citeste continuarea
Faguri cu budinca de capsuni
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriIntr-un tuciulet se pun galbenusurile si zaharul. Intr-un castron se pune praful de budinca impreuna cu 4 linguri de lapte si se amesteca bine pana la omogenizare. Se pune compozitia obtinuta...Citeste continuarea