Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

de Alexandra Burz in Porc, 28 Feb 2016 | 3195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cotlet de porc fara os
  • 200 gr carnaciori Radic
  • 150 gr cioperci champignon mini
  • 400 gr cartofi medii
  • Untura de porc
  • Ulei
  • Sare
  • Piper
  • Herbs de provence
  • Cimbru
  • Marar proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar:

  • Spalam bine si transam cotletul.
  • Intr-o tava de yena punem untura si condimentele.
  • Asezam carnea, carnaciorii si ciuperciile spalate si taiate felii.
  • Asezonam, punem un pahar de apa, acoperim cu foliie de aluminiu si dam la cuptor pt 50 minute.
  • Inlaturam folia si mai lasam inca 15 minute.
  • Cartofii ii spalam bine si ii fierbem in coaja pana intra furculita usor.
  • Ii decojim, si ii taiem jumatati.
  • Ii prajim in baie de ulei, devenind astfel crocanti la exterior si moi in interior.
  • Tocam marunt mararul proaspat si amestecam cu cartofii calzi.
  • Servim impreuna cu friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platica lui Godina