Friptura de vita
Postat de: Dya in VitaSe asaza rasolul intr-un vas de yena. Se unge rasolul cu ulei, se condimenteaza dupa gust cu piper, sare, chilli, busuioc si rozmarin si se intinde sucul de rosii, uniform, pe toata suprafata....Citeste continuarea
Fursecuri fragede cu cafea
Postat de: andaoana in DulciuriOuale impreuna cu indulcitorul sau zaharul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam coaja de lamaie si sarea si cafeau solubila . Omogenizam pana cand se dizolva...Citeste continuarea
Fursecuri cu zmeura
Postat de: katty in DulciuriIntr-un vas mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si oul pana capata o consistenta cremoasa. Adaugam faina amestecata cu bicarbonatul si un praf de sare.Punem zmeura...Citeste continuarea
Fursecuri vanilate cu portocala
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriSe mixeaza untul cu zaharul tos, apoi se incorporeaza ouale, unul cate unul. Se adauga faina, un praf de sare, praful de copt, esenta de vanilie si sucul de portocala si se omogenizeaza toata...Citeste continuarea
Fursecuri fragede a la Timea
Postat de: Geanina87 in DulciuriMixam untul cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam oul intreg si galbenusurile mixand foarte bine dupa fiecare.Punem si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu amidonul si se incorporeaza...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca
Postat de: Jymy in DulciuriZaharul, impreuna cu sarea, se mixeaza cu untul moale (la temperatura camerei). Se obtine o compozitie spumoasa, in care se incorporeaza oul si nuca macinata. Se pun apoi, pe rand, stafidele si...Citeste continuarea
File de porc de casa
Postat de: Sim0naWorld in Mezel de casaMuschiul l-am curatat, l-am spalat si sters cu servete de hartie. Usturoiul l-am pisat, iar impreuna cu celelalte condimente am frecat muschiul pe toate partile, apoi l-am pus intr-un vas...Citeste continuarea
Farfalle quatro formaggi
Postat de: MotanLaOale in FarfallePastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj in apa cu sare. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Branzeturile se rad. Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si...Citeste continuarea
Fursecuri cu alune si crema de...
Postat de: rodicaspring in DulciuriUntul se amesteca cu oulale si zaharul, faina amestecata cu alune se adauga si se face un aluat care se tine putin in frigider, apoi se intind foi care se decupeaza cu forme diferite. Se...Citeste continuarea
Fursecuri "Nuci umplute"
Postat de: robert_badica in DulciuriIntr-un bol mare, se sparg ouale se adauga zaharul si untura,si amestecam pana ce obtinem o crema groasa. Adaugam amoniacul si faina. Amestecam usor pana rezulta un aluat destul de tare, care nu...Citeste continuarea
Fursecuri cu portocale si mac
Postat de: katty in DulciuriIntr-un castron mixam untul cu zaharul pana zaharul se topeste. Adaugam oul, coaja de portocale si mixam. Amestecam faina cu praful de copt si turnam peste crema de unt. Amestecam pana...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuci si scortisoara
Postat de: licurici_lra in DulciuriSe amesteca faina cu nucile, scortisoara, zaharul si coaja de lamaie + portocala, apoi se adauga margarina taiata cubulete si oul, se framanta aluatul si se da la frigider cel putin o ora....Citeste continuarea
Floricele pentru Mos Craciun
Postat de: Constelatialeu in DulciuriPentru ca aveam in congelator niste aluat foitaj si pentru ca trebuia sa-l scot sa bag ''porcariile'' pentru Craciun, am zis ca mi-ar prinde bine niste joaca, ca am niste forme dragute si-mi place...Citeste continuarea
Fursecuri nemtesti
Postat de: dantes in DulciuriMigdalele le-am decojit si le-am macinat.pentru decojirea migdalelor se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam migdalele si oprim focul se lasa 2 minute apoi se pot decoji foarte usor...Citeste continuarea
Fursecuri cu cereale integrale...
Postat de: Bucataras in Dulciuri1. Amesteca 40g de margarina vegetala, 80g de ulei de cocos si 90g de zahar integral. Adauga 180g de faina, 1 lingurita de praf de copt, ½ banana si amesteca din nou. Mai adauga 1 ou (sau 3...Citeste continuarea
Frigarui de pui la grill
Postat de: Irina in PuiPentru inceput am taiat bucatile de piept de pui in cuburi potrivite pentru a se patrunde bine carnea pe gratar, le-am presarat cu sare, piper si putin busuioc uscat, pentru aroma. Am pregatit...Citeste continuarea
Felii de ciocolata
Postat de: RuxyRux in DulciuriUntul se topeste, se trage vasul de pe foc si in el fierbinte se pune untul de cacao si ciocolata se omogenizeaza. Ouale cu praful de sare, vanilia si zaharul se mixeaza 5 minute pana isi...Citeste continuarea
Fursecuri "Aura"
Postat de: robert_badica in DulciuriCerni faina intr-un bol incapator, adaugi uleiul , ouale si omogenizezi. Apoi pui zaharul, coaja de portocala si amoniacul stins. Amesteci. Tapetezi o tava cu foaie de copt (ori faina si ulei), si...Citeste continuarea
Fasole cu cotechino
Postat de: Adele in Mancaruri de legumePentru inceput se pune o oala cu apa pe foc ,se fierbe cotechinul (deja ambalat in aluminiu) pentru 4-5 minute. Se lasain apa pana la momentul folosiri. Intre timp se curata repede ceapa,se...Citeste continuarea
Fursecuri fragede, cu unt si vanilie
Postat de: privatelaura in DulciuriUntul moale, cu un praf de sare, zahar si semintele vanilie se mixeaza spuma. Se adauga galbenusul si se mixeaza din nou. Se adauga faina, in doua transe, se mixeaza atat cat sa se omogenizeze....Citeste continuarea
Fructe de mare cu brocolli si...
Postat de: mihaelar63 in Fructe de mareBroccolli se pune la fiert in apa clocotinda cu sare. Nu se pune capac. Se fierbe cateva minute cat se patrunde usor [ daca este congelat a fost preparat partial ] . Se scurge...Citeste continuarea
Friptura de vita cu taitei Dan Dan
Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie OliverSe aseaza carnea pe un tocator si se presara sare si piper. Se marunteste piperul Szechuan cu ajutorul unui mojar. Se aseaza cate putin in 2 boluri si restul se presara peste carnea de vita...Citeste continuarea
Fasole cu ciolan
Postat de: ralu_ca in PorcImtr-un bol am pus fasolea la inmuiat cu apa rece, spalat si aleasa. Am lasat-o peste noapte ca sa isi dubleze volumul. Am scurs-o si am pus-o intr-o oala mare peste care am turnat apa rece...Citeste continuarea
Fasole verde pastai in sos de unt
Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de legumeCeapa se taie solzisori se pune intr o tigaie cu ulei de masline si unt,si se lasa la foc mic sa se inmoaie. Fasolea pastai se scurge de zeama,se taie cuburi mai mici si se pun peste ceapa...Citeste continuarea
Friganele
Postat de: AdrianUdrea in Aperitive / GarnituriSe bat ouale cu un praf de sare si condimentele. Se adauga mustarul si se omogenizeaza. Se aseaza cate doua felii de cascaval intre doua felii de paine formandu-se niste sandwich-uri simple....Citeste continuarea
Focaccia umpluta cu Steak si salata...
Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie OliverSe da sfacla pe razatoarea mare si se amesteca cu sare, piper, otetul balsamic, sucul de lamaie si uleiul, apoi se adauga patrunjelul tocat si branza feta si se amesteca pentru omogenizare. ...Citeste continuarea
Fasole cu rasol
Postat de: gurita_ta2005 in VitaFasolea se pune intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa peste noapte la inmuiat. A doua zi se arunca apa si se pune la fiert in 3 ape. Bucatiile de rasol se pun intr-o oala, se...Citeste continuarea
Felii cu vinete gratinate
Postat de: mihaelar63 in Aperitive / GarnituriVinetele se spala, se feliaza pe lungime, se sareaza si se pipereaza. Se trec feliile de vinete prin faina alba, se scutura de surplusul de faina si se prajesc usor pe ambele parti....Citeste continuarea
Focaccine cu branza
Postat de: simona72 in PizzaPentru aluat: l-am facut la masina de paine, iar pentru asta am folosit o branza proaspata de vaci, facuta in casa, cu cateva minute inainte scursa de zer. Am pus branza in cuva masinii, am...Citeste continuarea
Foietaj cu pasta de tomate si cascaval
Postat de: Nicole28 in Aperitive / GarnituriDezghetam aluatul apoi il desfacem pe masa. Impartim fiecare parte de aluat, apoi ungem suprafata fiecarei jumatati cu pasta de tomate iar cealalta jumatate o decupam cu rola. Presaram...Citeste continuarea
Friptura de pui aromata
Postat de: AlexandraOrdean in PuiAm curatat si spalat bine carnea. Am condimentat-o si aranjat-o in tava, lasandu-o la marinat peste noapte. A doua zi am pus apa cat sa acopere carnea, am pus 3-4 lingurite de...Citeste continuarea
Fundite delicioase cu lapte
Postat de: CameliaComan in PastePentru inceput trebuie sa punem laptele la fiert impreuna cu cele 3 linguri de zahar si lingura de esenta de vanilie. Dupa ce a fiert laptele, punem funditele si dam la foc mic. Lasam la fiert...Citeste continuarea
Flammkuchen
Postat de: hany30 in Aperitive / GarnituriCeapa si baconul se toaca marunt , sau fasii , blatul se intinde subtire in tava de copt a cuptorului pe foaie de copt , se intinde smantana uniform , apoi se presarea ceapa si baconul . In...Citeste continuarea
Friganele cu finetti si banane
Postat de: JulyCris in DulciuriSper sa fiu destul de explicita,daca nu voi atasa si poze cu fiecare pas in parte si sigur veti intelege. Mai aveti si link-ul la clip si va puteti uita. :) Feliile de paine le decupam de...Citeste continuarea
Friptură de porc la cuptor reteta...
Postat de: ela2015 in PorcCum se prepara Friptură de porc la cuptor reteta simpla si delicioasa Pentru început încingem cuptorul la 150 de grade C. Într-o tavă de copt unsă cu ulei se pune carnea...Citeste continuarea
Friptură de curcan cu pere în vin...
Postat de: Zamfira in Mancaruri cu carneFriptura de curcan Feliem carnea de curcan şi o condimentăm cu sare, piper, busuioc, cimbru, măghiran. Lăsăm carnea condimentată la rece pentru câteva ore. Apoi o aşezăm...Citeste continuarea
Fried noodles cu pui si legume
Postat de: Anett in PuiTaiem carnea de pui in fasii subtiri, le amestecam cu mierea si 2 linguri de sos de soya si lasam la marinat minim 30 de minute. Intre timp curatam legumele si le taiem in fasii subtiri. Punem...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata si alune
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PrajituriTopim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul si esenta de portocale, apoi adaugam ciocolata topita. Separat amestecam faina cu praful de copt si sarea. Amestecam cele...Citeste continuarea
FRIPTURA FIARTĂ DE PUI
Postat de: panacris in PuiPuiul curățat și spălat se pune la fiert în apă rece puțin sărată. Se lasă la fiert cca. 30 de minute, la foc mediu, neacoperit, spumându-se la nevoie. Sper finalul fierberii...Citeste continuarea
Friptura de miel cu cartofi copti
Postat de: Dya in OaieSe spala carnea foarte bine. Se asaza intr-un vas incapator si se condimenteaza din plin cu usturoi (tocat sau pisat), mix de piper boabe, sare, ardei iute, rozmarin, busuioc si cimbru uscat. Se...Citeste continuarea
Ficatei de pui la tuci
Postat de: Constelatialeu in FicatMai intai asezam ficateii de pui intr-un bol,turnam laptele peste,presaram un pic de sare si piper si lasam cca 20 min. Cat stau ficateii in lapte, taiem ceapa marunt, ardeiul cubulete, punem...Citeste continuarea
Fusilli cu tocanita de hrib
Postat de: Pungasa_Rogue in FusilliCeapa se curata de foi, se spala si se toaca, apoi se pune in uleiul incins cu putina sare si se caleste. Hribul se curata de pamant, se spala si se taie cubulete, apoi se pune peste ceapa si...Citeste continuarea
Fusilli con melanzane(cu vinete)
Postat de: gurita_ta2005 in FusilliPastele se pun la fiert pentru circa 10 minute(sau cat scrie pe cutie) in apa clocotita cu sare,se amesteca din cand in cand pentru a nu se lipii. Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in...Citeste continuarea
Fusilli cu crema de mazare
Postat de: caroline in FusilliPunem o oala cu apa la fiert .Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele. Le fierbem amestecand din cand in cand ptr a evita ca pastele sa se lipeasca . Intre timp punem la...Citeste continuarea
Fusilli cu salata si oua posate
Postat de: simona72 in FusilliSe pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1 litru de apa. Cand apa clocoteste se adauga pastele si se fierb 11 minute. Intre timp ne ocupam de celelalte ingrediente: rosia o taiem cuburi, iar...Citeste continuarea
Fusilli cu sos Pesto si piept de pui
Postat de: simona72 in PasteSe pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1 litru apa. Cand apa clocoteste se adauga pastele si se fierb 11 minute. Dupa fierbere, se strecoara pastele si se amesteca fierbinti cu 1 lingura sos...Citeste continuarea
Fusilli cu naut
Postat de: gurita_ta2005 in PastePastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa timpul scris pe cutie. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu morcovul taiat rondele. Dupa cateva...Citeste continuarea
Friptura de vita cu capere si...
Postat de: luminita20_2006 in VitaSe incinge uleiul intr- o tigaie cu lingura de unt si se pune feleurile de carne de vita la prajit cu capac la foc mediu. Carnea va lasa puna apa. Eu prefer sa inabus mai mult carnea de cat sa o...Citeste continuarea
Fusilli colorate cu ragu
Postat de: Veronica22 in FusilliCeapa tocata se pune la calit in putin ulei.Adaugam morcovul dat pe razatoare si ardeiul tocat marunt.Cand legumele s-au inmuiat putin adaugam usturoiul taiat foarte marunt,ciupercile taiate...Citeste continuarea
Fusilli cu caramel si nuca prajita
Postat de: simona72 in PasteIntr-o craticioara se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1,5 litri apa. Cand apa da in clocot se adauga pastele si se lasa sa fiarba 11 minute. Pentru sosul caramel: se pune zaharul...Citeste continuarea