Fursecuri cu ciocolata si caramel

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 29 Dec 2015 | 3708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g zahar pudra
  • 120 g unt
  • 40 g cacao
  • 120 g faina
  • un ou
  • 2 linguri lapte
  • 75 g zahar
  • 100 ml smantana de gatit
  • ciocolata maruntita
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si caramel:

Pentru caramel: caramelizam cele 75 g zahar, adaugam cele 100 ml smantana de gatit si lasam pe foc pana se formeaza un sos dens si cremos.

Frecam untul spuma, adaugam zaharul pudra, galbenusul si cele 2  linguri de lapte. Adaugam apoi faina si cacaoa.Lasam la rece 1 ora.

Formam bilute, le turtim putin intre degete,apoi le tavalim prin albusul batut, prin ciocolata maruntita si le asezam in tava in care am pus hartie de copt.

Introducem tava in cuptorul incins pentru 10-15 minute. Scoatem tava din cuptor si apasam cu o lingurita fiecare fursec, facand o mica adancitura.

Dupa ce s-au racit umplem fiecare adancitura cu caramel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branza cu sos de mure