A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fasole pastai cu carnati de curcan

Postat de: gurita_ta2005 in Curcan

Carnatii se taie in doua si se pun la prajit in putin ulei intr-o tigaie wok, se acopera cu un capac. Cand s-au prajit se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Peste uleiul in care...Citeste continuarea

Fake cookies

Postat de: Catalinaflorea in Dulciuri

Banana se piseaza cu o furculita dupa se adauga taratele. Se formeaza biscuitii pe hartie de copt, se orneaza unul cu ciocolata - unul cu alunele pisate  si se dau 10 minute la...Citeste continuarea

Fasole păstăi cu bulion

Postat de: iri_love in Mancaruri de post

Ceapa o curățăm,  spălăm si o tăiem mărunt după care o punem la  înăbușit cu un pic de ulei si 200ml apă. Păstăile le lăsăm la dezghețat la temperatura camerei,...Citeste continuarea

Fasole batuta cu sos de ceapa

Postat de: deea2686 in Mancaruri de post

Fasolea fiarta si scursa se mixeaza cu blenderul,se adauga2 linguri ulei de masline ,sare,usturoiul pisat si se amesteca bine.Se pregateste sosul de ceapa astfel:se toaca ceapa marunt si se pune...Citeste continuarea

Fursecuri fragede

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

 Amestecăm toate ingredientele și frământăm până când acestea se leagă și devine compact. Punem aluatul la rece pentru minim 3 ore. Puteți frământa seara și...Citeste continuarea

Fursecuri simple cu vanilie

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Untul l-am lasat la temperatura camerei, apoi l-am mixat usor. Am adaugat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie, si am mixat pana s-a topit zaharul, iar crema a devenit spumoasa. Am...Citeste continuarea

File de pangasius pane 2

Postat de: raisha in Pangasius

Se pregateste un amestec din faina, sare, piper si praf de copt. Se adauga si oul si se amesteca. Adaugam apoi si laptele treptat pana se formeaza o pasta. Cand este gata, pestele se portioneaza...Citeste continuarea

Fursecuri cu cafea si ciocolata...

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Mai intai de toate, pastram ingredientele la temperatura camerei pentru 2 ore. Intr-un vas, punem zaharul brut si asezam pe foc, lasam pana se caramelizeaza, amestecam usor cu o lingura de...Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor

Postat de: gicuta69 in Oaie

Carnea se spala, se sterge si se impaneaza cu bucatele de usturoi (o capatana) si slaninuta. Se pune intr-o tava si se lasa cateva ore la marinat (de preferinta peste noapte), intr-un bait...Citeste continuarea

Frittata (omleta cu legume)

Postat de: luminitzaschiau in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii, ii feliem si ii prajim in tigaie cu putin ulei. Tocam restul legumelor si le calim 3 min in tigaie. Batem ouale bine si le amestecam cu laptele si condimentam cu sare si piper....Citeste continuarea

Friptura "boiereasca"

Postat de: violeta30 in Pui

Se pun pulpele de pui (spalate in prealabil) intr-un vas de yena, apoi carnaciorii peste care se presara ciupercile taiate in patru. Presaram sare si condimente peste carne si ciuperci, stropim cu...Citeste continuarea

Focaccia cu cartofi si parmezan

Postat de: Adele in Pizza

Se  amesteca faina cu sare si zahar intr-un vas, se adauga parmezanul si se face un cuib. In apa calduta se dizolva drojdia, dupa care se toarna peste faina, se amesteca totul bine, dupa care...Citeste continuarea

Fundite cu nuca si pesmet

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Funditele se fierb in apa clocatita foarte putin sarata [ dupa preferinta mai tari sau mai moi].Se scurg de apa . Intr-o tigaie mare incapatoare [ eu am folosit wok-ul de la Tefa], topiti untul...Citeste continuarea

Ficat de porc prajit

Postat de: margo in Ficat

Ficatul se spala si se sterge bine cu servete absorbante.Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun bucatile de ficat. Se tin...Citeste continuarea

Focaccia cu ceapa si masline verzi

Postat de: mirela0911 in Mancaruri de post

Se pregateste o maia din 100 ml apa calduta amestecata cu zaharul si faina, iar la final se dizolva drojdia. Se lasa la dospit. Intr-un bol se cerne faina, se pune sarea si uleiul de masline. Se...Citeste continuarea

Fursecuri cu banane si cocos

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Albusurile se bat cu un praf de sare pana devin spuma. Bananele se curata de coaja,cu o furculita se piseaza si se adauga peste albusurile batute spuma. Se amesteca cu o spatula,se adauga...Citeste continuarea

File de pangasius pane

Postat de: raisha in Pangasius

Fileul de pangasius se portioneaza, se condimenteaza si se stropeste cu putina lamaie. Oul se bate cu furculita. Pestele se trece intai prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se pune pe...Citeste continuarea

Fluturasi dulci din aluat cu...

Postat de: rhapsody in Dulciuri

Sirop caramel: 1. Pune zaharul impreuna cu zeama de lamaie intr-o cratita neaderenta (eu am folosit un tuci) la caramelizat.   2. Cand capata culoare maronie, il iei de pe foc si...Citeste continuarea

Friptura de porc, in crusta de mustar

Postat de: merisor67 in Porc

Spalam carnea, o uscam si o intepam din loc in loc si o frecam cu putina sare. Curatam usturoiul si il pisam cu sare, apoi il fecam cu uleiul de masline. Il adaugam peste mustar , apoi...Citeste continuarea

Fursecuri cu faina de migdale,...

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa...Citeste continuarea

Farfalle cu rosii, ardei si naut

Postat de: BucatariaS in Farfalle

Am pus o oala cu apa si sare la fiert dupa care am adaugat funditele si le-am preparat conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-un wok am adaugat cele 2 linguri cu ulei de floarea soarelui...Citeste continuarea

Focaccia cu ciuperci

Postat de: miha in Pizza

Intr-un castron amestecam faina cu drojdia uscata, cu zaharul si sarea. Adaugam apa si uleiul si framantam un aluat omogen, moale dar nelipicios. Punem aluatul intr-o tava bine unsa cu ulei si...Citeste continuarea

Fursecuri fragede

Postat de: jolygina in Prajituri

Incepem prin a mixa untul cu zaharul, apoi adaugam ouale unul cate unul pana se incorporeaza in amestecul de unt cu zahar, apoi adaugam esenta de rom. Amestecam ingredientele uscate: faina, cacaoa...Citeste continuarea

Farfalle cu salsiccia(carnat crud)

Postat de: Catalinaflorea in Farfalle

Prima data se pune apa la fiert pentru carne,se adauga cand clocoteste si se lasa 10 minute. Se incinge o tigaie  cu ulei,se pun cateii de usturoi taiati si se scot dupa 3 minute.Carnea se...Citeste continuarea

Foi de napolitana cu crema de rahat...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Crema de rahat: Punem la robot rahatul cu margarina pana devin spuma. Radem coaja de la lamaie , stoarcem zeama si le incorporam bine. Vom obtine o crema dulce- acrisoara si aromata. ...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pana cand se obtine un aluat sfaramicios. Se framanta aluatul, apoi se infasoara in hartie de copt presarata cu faina, lasandu-l apoi sa se...Citeste continuarea

Ficat cu ciuperci si leurda

Postat de: mihaelar63 in Ficat

Ficatul de vitel se pune in lapte rece si se lasa pentru a se scoate sangele din el [ va fi si mai fraged]. Curatati ciupercile de pielite si le feliati . Curatati , spalati...Citeste continuarea

Friptura de iepure

Postat de: margo in Iepure

Se prepara o marinata din: vin,otet,2-3 catei de usturoi,ceapa,foi de dafin,salvie,rozmarin,sare,piper.Iepurele se transeaza,iar bucatile de carne se pun in marinata pregatita.Se acopera cu un...Citeste continuarea

Ficatei cu bacon si cartofi la cuptor

Postat de: MotanLaOale in Ficat

Cartofii se curata si se taie mai mare. Ficateii se curata, se spala si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga bine. Cand sunt uscati se presara cu vegata si piper si se ruleaza intr-o...Citeste continuarea

Foietaj cu crema de ciocolata

Postat de: daniastefania in Prajituri

Lasam aluatul de foietaj sa se dezghete. Il taiem apoi in forma pe care o dorim. Eu le-am taiat patratele. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade...Citeste continuarea

Fursecuri fragede de post

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Amestecam bine margarina cu cele 4 linguri de zahar pudra, apoi adaugam pe rand sarea, praful de copt, laptele si esenta de vanilie.  Adaugam treptat faina si incepem sa framantam bine...Citeste continuarea

Fenicul gratinat

Postat de: geoline in Aperitive / Garnituri

Spalam feniculii si taiem fiecare bucata in 6. Ii fierbem in apa cu sare 10 minute. Ii punem intr o strecuratoare la scurs. Punem putin unt intr o tigaie si ii rumenim  apoi ii punem intr o...Citeste continuarea

Fursecuri cu pepite de ciocolata

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un castron, amestecam untul moale, uleiul si zaharul. Amestecam cu un tel, adaugam oul. Amestecam in continuare pana se incorporeaza oul, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt....Citeste continuarea

Foi de lasagne de casa - cu Kitchenaid

Postat de: ctlina in Lasagna

Se pun ingredientele in vasul Kitchenaid, se amesteca totul la viteza 2.  Cand aluatul incepe sa se formeze schimbam ustensila si petrim 5-8 minute. Scoatem aluatul,  il filmam...Citeste continuarea

Friptura de pui in sos de rosii,...

Postat de: merisor67 in Pui

Pentru friptura, spalam carnea de pui si parlim daca este cazul pulpele. Ungem carnea cu ulei, presaram peste ea condimentele si pe o parte si pe alta si o lasam asa la reca 20 minute. Punem...Citeste continuarea

Fursecuri cu miere si fulgi de ovaz

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se amesteca faina cu praful de copt, scortisoara si fulgii de ovaz. Separat amestecam cu un tel mierea cu oul, untul si laptele. Turnam amestecul lichid peste ingredientele solide si...Citeste continuarea

Fursecuri spirala martisor

Postat de: mitinita in Dulciuri

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul si esenta de vanilie si continua sa mixezi. Se incorporeaza faina si se formeaza un aluat cam de consistenta plastelinei usor de...Citeste continuarea

Fursecuri de post cu nuca si ciocolata

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Mixam margarina cu nuca macinata si zaharul pana la omogenizare. Adaugam praful de copt, zaharul aromat cu scortisoara, pudra de ghimbir si la final faina proaspat cernuta. Preincalzim...Citeste continuarea

Ficatei la tigaie cu sesam

Postat de: ctlina in Ficat

Spalam bine ficateii si-i curatam de pielite.  Se pun apoi pe un prosop de bucatarie care sa absoarba toata apa.  Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ardeiul se...Citeste continuarea

Friptura de carne tocata la tava

Postat de: RuxyRux in Pui

Numar de portii...multe! :))))  Daca nu doriti friptura cu pui, puteti inlocui cu carne de curcan sau porc. Intr-o tigaie se pune uleiul si se soteaza  ceapa rosie tocata cu usturoiul...Citeste continuarea

Fursecuri cu gem de prune ( de post)

Postat de: aliliana in Dulciuri

Intr-un bol amestecam faina, margarina,mierea, sarea si coaja de lamaie. Se framanta bine. Adaugam apa minerala, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie. Va rezulta un aluat nelipicios,...Citeste continuarea

Foi de napolitane umplute cu crema...

Postat de: panacris in Dulciuri

Se pune laptele  împreună cu zahărul, la fiert într-un vas cu fundul dublu, la foc mic, amestecându-se continuu, lăsându-se la fiert până ce se obține...Citeste continuarea

Friptură de iepure

Postat de: panacris in Iepure

Iepurele se porționează, după ce a fost spălat în prealabil, ca să se scape de urmele de puf. Bucățile se așează într-un vas pentru marinat, apoi se ung cu ulei de măsline,...Citeste continuarea

File pangasius - pane

Postat de: geobucataras in Peste

Pestele il taiem cum dorim noi si il punem pe un servet de bucatarie sa absoarbe apa, intre timp batem ouale cu sare si piper iar intr-o farfurie amestecam faina cu pesmet. Luam cate o bucata...Citeste continuarea

File de pangasius in hartie pergament

Postat de: rocsi_1612 in Pangasius

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati. Luam prima bucata de hartie....Citeste continuarea

Friptura de pui in sos de mustar

Postat de: Bunica in Pui

Spala ,portioneaza copanele si  pune-le  la fiert. Scoate-le cand sunt aproape  fierte Intr-un castonel pune mustarul,piperul,sare ,ierburi aromate si 50 ml. vin. Amesteca...Citeste continuarea

Ficat de pui cu cartofi,bacon si...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Ficatul de pui il curatam de pielita si il punem la fiert intr-o cratita cu apa si putina sare.Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem in alta cratita la fiert.Cand au fiert cartofii si...Citeste continuarea

Fursecuri cu migdale

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol punem untul,untura,galbenusul,zeama si coaja de portocala si amestecam, In alt bol  adaugam migdalele tocate(sau macinate)praful de copt,zaharul,un praf de sare,faina.Adaugam...Citeste continuarea

Fondue de carne

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

- trebuie pregattite toate ingredientele inainte de a ne aseza la masa. Acest fel de mancare necesita ustensile speciale pentru fondue si se carnea s eprajeste la masa in ulei fierbinte, mentinut...Citeste continuarea

Fursecuri americane

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Din aceasta cantitate ies doua tavi de fursecuri. Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat omogen, care se infaineaza usor. Tapetam tava cu foaie de copt. Se formeaza...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]