Ficat de porc prajit

de Retete cu Margareta Cismasiu in Ficat, 27 Mar 2015 | 11384 vizualizari

 

Printre atatea retete cu diferite feluri de carne,ficatul de porc e binevenit.Daca vremea nu ne-a permis sa pregatim ficatul la gratar,l-am facut la tigaie.La fel de gustos si hranitor e binevenit la orice masa,ca fel principal.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de porc,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

Ficatul se spala si se sterge bine cu servete absorbante.Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun bucatile de ficat. Se tin aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte pentru a fi patrunse bine. Cand sunt gata se scot din tigaie si se presara cu sare si piper.

Se serveste cald, alaturi de o salata si o garnitura. Eu am facut cartofi natur, iar in loc de salata, am servit compot de prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc la gratar