Ficat fragezit in lapte, la tigaie

de MotanLaOale in Ficat, 13 Dec 2018 | 16986 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 900 g ficat de porc
  • 500 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat fragezit in lapte, la tigaie:

Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.

Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.  

Se pune ficatul intr-un castron si se toarna laptele.  

Se acopera castronul si se tine la frigider minim 4 ore.  

Dupa fragezire, se scoate intr-o strecuratoare sa se scurga bine.

Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.

Se prajesc pe ambele parti circa 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se presara cu sare si piper si se pot consuma cu garnitura si salata.

Noi l-am mancat asa simplu cu paine proaspata si muraturi.

Ueiul in care s-a prajit ficatul este foarte gustos cu paine.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat fragezit in lapte, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit