A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Foi de placinta cu mere

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Se spala merele si se dau prin razatoarea mare iar apoi scurgem zeama lasata de acestea. Adaugam zaharul si scortisoara si amestecam bine. In tava de la aragaz punem hartie de copt si incepem...Citeste continuarea

Fursecuri cu cocos

Postat de: margo in Dulciuri

Albusurile se bat spuma tare,ca pentru bezea.Treptat,se adauga zaharul mixand in continuare pana se topeste.Se adauga faina si nuca de cocos si se amesteca usor de jos in sus.Cu mana uda se fac...Citeste continuarea

Franzelă umplută

Postat de: panacris in Sandvisuri

Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei de măsline. Feliile de cașcaval, șuncă și ciuperci se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se...Citeste continuarea

Felii de vinete cu cas de oaie .

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Spalati si stergeti vinetele .Spalati rosiile Feliati vinetele , sarati si lasati sa se scurga de zeama . Bateti  spuma 3 oua . Adugati pesmet , sare , piper , oregano . Fiecare...Citeste continuarea

Foietaj cu smochine

Postat de: Mihaela11_jo in Prajituri

Intr-o tigaie anti-aderenta se prajesc fulgii de migdale pana iau o culoare aurie. Se maruntesc intr-un mixer, apoi se adauga untul moale si zaharul si se mixeaza pana se omogenizeaza. Se adauga...Citeste continuarea

Foi de napolitana cu crema caramel

Postat de: gicuta69 in Prajituri

Se sfarama nuca cu ciocanul de snitele sau se taie. Se caramelizeaza zaharul(400 g) cu atentie sa nu se arda, apoi se adauga pe rand nucile si untul taiat cubulete, amestecand dupa fiecare...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu garnitura de...

Postat de: Valclaudia in Ficat

Fierbem cartofii in coaja. Ficatul se curata de pielite si tendoane, se spala in apa rece. Il lasam la scurs, apoi il punem la prajit intr-o tigaie in 50 ml ulei. Il intoarcem din cand in...Citeste continuarea

Fursecuri cu cocos

Postat de: simona72 in Dulciuri

Mixam ultul moale cu zaharul pudra. Se adauga galbenusurile si se mixeaza pana la incorporarea acestora. Faina se amesteca cu un praf de sare si cu praful de copt. Se adauga treptat din faina...Citeste continuarea

Furnici in copac

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Urechile de lemn se lasa la hidratat cateva minute in apa fierbinte.  Carnea tocata se amesteca cu amidonul/ faina, putin din sosul de soia, vinul, sare si putin ulei de susan. Se lasa la...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Intr-un bol punem untura, oul, zaharul, un praf de sare si le mixam spuma. Adaugam praful de copt, zaharul cu pastai de vanilie, coaja rasa de la toata lamaia si zeama de la jumatate din...Citeste continuarea

Fursecuri Ghoriba

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

Topiti untul cu uleiul intr-o cratita pe foc mic apoi lasati sa se raceastca complet Mixati ouale cu zaharul pana ce isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Adaugati treptat untul...Citeste continuarea

Fudge de ciocolata cu sirop de artar

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Punem zaharul si apa la fiert intr-un ibric la foc mic timp de 12 minute. Tragem vasul de pe aragaz si adaugam untul taiat felii si bucatile de ciocolata. Amestecam pana se topesc untul si...Citeste continuarea

Frigarui cu cartofi prajiti, noi,...

Postat de: retetele_tinei in Mancaruri cu carne

Incepem cu carnea, pe care o vom lasa la marinat, cateva ore. Asadar carnea de vita o taiem bucatele, dupa care o punem intr-un bol, iar peste ea vom punem vinul.Dupa care, punem sare, piper,...Citeste continuarea

Friptura de porc cu ardei kapia

Postat de: Valclaudia in Porc

Taiem pulpa si pieptul felii de grosimea dorita. Asezam bucatile de carne intr-o tava de yena. Peste carne asezam bucati de ardei kapia, 1 lingura untura,sucul de rosii, usturoiul granulat,...Citeste continuarea

Fursecuri cu dovleac

Postat de: margo in Prajituri

 Untul moale se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana acesta se topeste si devine o crema.Se adauga ouale,pe rand,mixand dupa fiecare ou adaugat.Dupa ce s-au omogenizat se adauga pulpa...Citeste continuarea

Focaccia cu rosii cherry.

Postat de: Adele in Pizza

Pregatim aluatul in urmatorul fel :amestecam faina cu sarea intr-un vas ,adaugam apa calda in care dizolvam drojdia si continuam sa amestecam cu o lingura ,dupa care punem aluatul pe masa de...Citeste continuarea

Frigarui de porc cu sos Satay

Postat de: mitinita in Porc

  Taiem carnea in cuburi de marime egala. Amestecam impreuna cu sosul satay si lasam deoparte 30 de minute. Daca folosim pentru frigarui bete din lemn,acestea trebuie puse in apa o...Citeste continuarea

Feliuta delicioasa

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Oul il batem impreuna cu laptele, saram si piperam putin. Fiecare felie de paine o trecem prin ou si o asezam in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare felie de paine punem cate...Citeste continuarea

Friptura de porc cu ciuperci cu...

Postat de: mitinita in Pui

Cu cel putin jumatate de ora inainte de a praji carnea, o batem cu un batator de carne,pana ajungem la grosimea dorita. Punem condimente pe fiecare bucata si o lasam deoparte la frigider....Citeste continuarea

Foi de placinta umplute

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Mai intai calim carnea tocata sarata si piperata, ceapa o taiem cubulete si o calim impreuna cu carnea .Intindem cate 2 foi de placinta, in mijlocul lor punem cu lingura carne si ceapa calita,...Citeste continuarea

Friptura mixta de curcan si pui

Postat de: mihaelar63 in Curcan

 Am curatat , spalat si portionat carnea de pasare . Am pus totul intr-o tava si am pus deasupra , uleiul , pasta de gogosari , otetul de fructe si caperele . Am sarat si pudrat cu...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si alune

Postat de: retetele_tinei in Prajituri

Alunele si nucile se sparg si se taie dupa plac. Intr-un bol se pun uleiul, nuca si alunele taiate, faina si zaharul vanilinat. Separat, se pun intr-un bol lingurile de apa calduta care se...Citeste continuarea

Frittata de zucchine

Postat de: retetele_tinei in Aperitive / Garnituri

In primul rand, zucchinele se spala si se taie rondele.   Separat ouale se bat pentru cateva momente. Peste ouale batute se adauga sare, piper si 5 linguri de parmezan. Se amesteca...Citeste continuarea

Foi cu miere

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Foile: (pentru o tava de 24/37 cm) Intr-un bol punem ouale, zaharul, mierea, zaharul cu pastai de vanilie si untura. Toate acestea le batem cu un tel pe baie de aburi. Adaugam laptele,...Citeste continuarea

Fructe de mare cu sos de patrunjel

Postat de: Bunica in Fructe de mare

Intr-un wook se pune uleiul. Adauga fructele de mare pentru 4-5 minute,avand grija sa le amesteci ridicand wookul cu o miscare ferma a mainii. Pune vinul alb si lasa sa fierba pana la...Citeste continuarea

Friptura la cuptor cu ceapa,...

Postat de: momo121 in Porc

Pentru friptura: Am taiat felii cotletul si le-am batut cu un ciocan de bucatarie, sa fie subtiri ca de snitel. Intr-o tava am pus uleiul, am asezat carnea si le-am condimentat pe ambele...Citeste continuarea

Fursecuri de secara cu alune

Postat de: Maria24 in Dulciuri

Se amesteca faina cu praful de copt. Se bat ouale, se adauga uleiul, mierea (siropul de artar), zaharul, vanilia, coaja de portocala si sarea si se amesteca bine. Apoi se adauga faina cu praful de...Citeste continuarea

Foi fragede cu miere si crema de...

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Mod de preparare foi:    Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pana se dizolva apoi adaugam, pe rand, celelalte ingrediente si amestecam bine pana obtinem un aluat legat....Citeste continuarea

Financiers cu smochine

Postat de: Lia1 in Prajituri

1. Incinge cuptorul la foc minim. 2. Spala smochinele si lasa-le intregi la scurs intr-o sita. 3. Topeste untul într-o cratita medie cu fund gros, la foc mediu si apoi mic pana se...Citeste continuarea

Friganele dulci

Postat de: miha in Dulciuri

Intr-un castron mixam bine ouale cu zaharul si extractul de vanilie. Turnam incet laptele si omogenizam. Inmuiem feliile de paine in acest amestec, apoi le punem la prajit in tigaia cu putin...Citeste continuarea

Friptura de porc marinata la tigaie

Postat de: Valclaudia in Porc

Spalam pulpa de porc si o taiem felii. Amestecam intr-un castron pasta de tomate cu uleiul, condimentele si cca 50 ml apa rece. Turnam marinada peste feliile de carne, amestecam si lasam...Citeste continuarea

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite. Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam si o tocam marunt. Ardeiul kapia si cel galben, ii curatam de...Citeste continuarea

Fulgi de cocos

Postat de: adellyna in Prajituri

Blat:  Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu 100 g zahar, laptele si uleiul Albusurile se bat spuma impreuna cu 100 g zahar Adaugam peste galbenusuri...Citeste continuarea

Fulgi de grau cu sos de rubarba

Postat de: mitinita in Mancare copii

Pentru sosul de rubarba aveti nevoie de cateva tije curatate, pe care le taiati in bucati egale si le puneti intr-o craticioara cu 2 linguri de apa si zahar dupa gust. Se lasa la foc mic,...Citeste continuarea

Friptura din carne de porc fiarta...

Postat de: momo121 in Porc

Carnea o condimentam cu sare, piper, boia dulce si iute pe ambele parti si o prajim cateva minute in tigaie cu cele 3 linguri de ulei. Intr-un ceaun am pus legumele taiate fasii mai mari iar ceapa...Citeste continuarea

Farfurii comestibile

Postat de: panacris in Piine

Maricica, mașina de frământat și copt pâine, a cam șomat în ultimul timp, așa că am pus-o la treabă. In recipientul masinii de pâine se pune apa, făina...Citeste continuarea

Fursecuri cu gem de caise

Postat de: deyutzky in Prajituri

Mixam untul cu zaharul pana cand compozitia devine cremoasa.  Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si sarea, iar in alt bol amestecam iaurtul cu laptele si esenta de vanilie....Citeste continuarea

Fasole cu costita afumata

Postat de: momo121 in Porc

Spalam bine fasolele si le punem intr-un ceaun impreuna cu costita afumata si turnam peste, apa rece cat sa acopere totul. Ceapa, morcovul si patrunjelul le-am taiam marunt si intr-o...Citeste continuarea

Fursecuri din ovaz Snickerdoodles

Postat de: Maria24 in Dulciuri

Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide (puneti cate putin lapte pana compozitia devine compacta). Se amesteca bine si se lasa cateva minute. Intre timp se amesteca zaharul...Citeste continuarea

Fursecuri cu lavanda

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Untul moale il batem cu zaharul pana devine cremos. Adaugam oul si mixam. Incorporam faina si praful de copt. Punem aluatul in folie si dam la rece pentru circa 30 minute.  Punem...Citeste continuarea

Ficatei de pui in sos de smantana

Postat de: Dya in Ficat

Se rumenesc ficateii uniform, se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt si se prajesc pana ce devin translucide. Se "stinge" cu cei 50 ml vin si se lasa pe foc cam 5 minute, dupa care...Citeste continuarea

Fasole cu sunca afumata

Postat de: Adele in Mancaruri de legume

Se curata ceapa si se toaca marunt,se pune intr-o tigaie pe foc cu un pic de ulei,se pune sunca taiata bucati si se lasa la foc potrivit pentru 1-2 minute ,amestecand din cand in cand.Se pune...Citeste continuarea

Foietaj cu branza sarata

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Foaia de foietaj am lasat-o sa se dezghete,am taiat-o in patratele pe care le-am umplut cu branza,am unit capetele si le-am asezat in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt ,dupa ce le-am uns...Citeste continuarea

Ficat de porc prajit

Postat de: cristeena20 in Ficat

- Folosim felii subtiri de ficat de porc. Intr-o tigaie topim untura de porc si adaugam cateii de usturoi zdrobiti cu coaja cu tot. Adaugam feliile de ficat condimentate cu sare si piper inainte...Citeste continuarea

Fasole batuta cu slanina

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Punem fasolea la fiert cu sare. Curatam ceapa si o taiem cubulete. Cand fasolea a fiert o strecuram, pastram apa de la fasole si o maruntim cu blendarul adaugand putin cate putin apa. Cand este...Citeste continuarea

Fasole pastai cu ceapa si usturoi...

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de post

Cum se prepara Fasole pastai cu ceapa si usturoi  o mancare ca la mama acasa Fasolea pastai se curata de capete,se rupe in bucati potrivite si se spala. Intr-o cratita punem apa cu...Citeste continuarea

Frittata cu legume

Postat de: AnyCostescu in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se feliaza. Morocvul se curata de coaja si se taie cubulete. Ardeiul se curata de seminte si se taie cubulete. Ceap se curata de coaja, se spala si se taie cubulete. Se pun toate...Citeste continuarea

Ficatei la cuptor

Postat de: robert_badica in Ficat

Ficatii ,se scot din punga si se spala.Ceapa si usturoiul se toaca cubulete.Intr-o tava se pun ficati,apoi ceapa,usturoiul,sarea,piperul,uleiul,bulionul si cimbrul.Se amesteca incat ficatei sa fie...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan afumat

Postat de: panacris in Porc

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apă rece pentru a se umfla și să fiarbă mai repede. De această dată am testat aparatul Philips Multicooker pentru a fierbe...Citeste continuarea

Felii de caramel cu ciocolata

Postat de: miha in Prajituri

Mai intai vom prepara crema , pentru ca necesita un pic de timp. Turnam laptele condensat intr-un vas termorezistent. Acoperim vasul cu folie de aluminiu, apoi il punem intr-un alt vas sau...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]