Friptura marinata in sos picant

de Valclaudia in Porc, 9 Noi 2014 | 9019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc, cca 700 gr.
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1/2 adei iute
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 2 gogosari
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura marinata in sos picant:

Spalam carnea, o feliem dupa preferinta.

Amestecam intr-un bol pasta de tomate cu 50 ml apa rece, rondele de ardei iute, sare si piper dupa gust.

Turnam amestecul peste feliile de carne. Omogenizam sa se imbrace toata carnea in amestecul picant, acoperim vasul cu o folie alimentara si dam la rece pentru 2-3 ore.

Curatam gogosarii, ii taiem fasii.

Punem intr-o tigaie putin ulei, asezam feliile de carne, asezam fasiile de gogosari, punem cca 150 ml apa rece, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca la foc mic pana scade toata apa.

Presaram verdeata tocata si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste cu orice garnitura (cartofi, orez, legume, etc...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura marinata in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu sos, la cuptor