A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fursecuri cu unt

Postat de: luminita20_2006 in Dulciuri

Untul se taie cubulete si se mixeaza cu zaharul, Se adauga oualae si smantana se amesteca sa se incorporeze dupa care aromele laptele si faina. Se framanta repede un aluat, nu prea mult sa nu...Citeste continuarea

Fond brun de vita

Postat de: Sylvia in Sosuri

Secretul unui bun fon de vita este indelunga lui fierbere la foc mic si caramelizarea corecta a carnii si legumelor inainte de fierbere.  Se curata, spala si taie bucati mari legumele (...Citeste continuarea

Fasole frecata cu costita de vitel

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Fasolea spalata  se pune la infoiat in apa rece cateva ore . Eu am pus-o la fiert in oala sub presiune [ apa trebuie sa treaca cu 3 degeta nivelul fasolei ] timp de o ora .In...Citeste continuarea

Fursecuri "Stelute fragede"

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Intr-un bol incapator se cerne faina. In faina se face o adancitura si se pun ouale. Amestecam usor. Adaugam untura si apa minerala, in care am dizolvat cubuletul de drojdie. Amestecam pana ce se...Citeste continuarea

Friptura de porc la tigaie cu piure...

Postat de: madab in Porc

Se fileteaza carnea ,se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune la prajit in tigaia incinsa. Se rumeneste pe ambele parti. Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert cu...Citeste continuarea

Flan de portocale

Postat de: susu in Dulciuri

Portocalele se spala cu apa calda amestecata cu putin bicarbonat alimentar apoi una dintre ele se curata de coaja iar cealalta se razuie de coaja. Punem pe foc mic laptele cu zaharul vanilat si...Citeste continuarea

Foi de napolitane cu crema de rahat

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Rahatul se taie bucati mici si se pune la topit intr-un vas, la foc mic cu 250ml apa, amestecand intruna. Cand se obtine o pasta omogena se adauga rama, nuca de cocos, zaharul vanilat si se...Citeste continuarea

Fasolea fermecata - cu ciolan afumat

Postat de: mihaelar63 in Porc

Ciolanul se  porttioneaza si se opareste in apa clocotinda  5 minute . Se scurge de apa . Fasolea  boabe se spala si se fierbe 10 minute in apa cu o lingurita de bicarbonat . Se...Citeste continuarea

Fleica la tava cu bere

Postat de: MotanLaOale in Porc

Bucata de fleica dezosata se taie fasii de 1,5-2 cm. Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de fleica. Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti. Se toarna berea in tava....Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: andaoana in Dulciuri

Ciocolata o rupem bucati si o punem pe foc impreuna cu untul. Amestecam pana cand se dizolva , luam de pe foc si lasam la racit putin . In acest timp batem ouale cu zaharul pana cand nu se mai...Citeste continuarea

Fursecuri mari si moi cu portocala

Postat de: timea in Dulciuri

Mixam untul cu zaharul, adaugam coaja rasa de la portocala (spalam bine portocala cu apa calduta inainte) apoi sucul de portocala, ouale si la final incorporam faina amestecata cu praful de copt....Citeste continuarea

Friptura de porc si cartofi la...

Postat de: merisor67 in Porc

Carnea de porc am pregatit-o la tigaie cu capac, la foc incet. Crestam carnea, o intepam din loc in loc, o ungem cu ulei si o asezonam cu sare si condimente. O dam la rece cateva ore....Citeste continuarea

Fursecuri cu bezea

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Bezele : Albusurile cu praful de sare le mixam pana nu mai pica de pe tel.apoi incepem sa adaugam zaharul  cate 50 g si mixam 10 min,apoi iar 50 g si mixam 10 min,pana terminam tot...Citeste continuarea

Fursecuri spirală

Postat de: elucubratiiculinare in Dulciuri

Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea. Din amestecul de făină punem deoparte 2 linguri. În alt castron amestecăm untul la temperatura camerei cu zahărul...Citeste continuarea

Friptura de curcan inabusita cu...

Postat de: margo in Curcan

Pieptul de curcan se feliaza si se aranjeaza intr-o cratita.Se codimenteaza cu sare,piper,coriandru,cimbru,se toarna deasupra uleiul ,vinul si un pic de apa.Se adauga usturoiul pisat.Se...Citeste continuarea

Fasole prajita cu carnati de casa

Postat de: madab in Mancaruri cu carne

Legumele se spala si dupa se taie marunt. Ceapa si morcovul se pun la calit Si aproape la sfarsit se pun carnatii si sosul. Peste se pune apa fiarta si foile de dafin.  Se lasa sa fiarta bine...Citeste continuarea

Fursecuri ciupercute

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol mixam untul cu zaharul,adaugam ouale untura,esenta de vanilie si mixam pana ce se incorporeaza.  Amestecam faina cu praful de copt,coaja de portocala,nuca macinata si adaugam...Citeste continuarea

Friptura cu vitel rulat , porc si...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Cartofii se curata , se spala , se taie bucati mari, se sareaza  si se pun in tava. Turnati in tava o cana cu apa . Bucata de vitel se bate bine cu batatorul de snitele si se unge cu...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie

Postat de: raisha in Prajituri

Untul se lasa intai sa se moaie la temperatura camerei. Se mixeaza apoi untul cu zaharul pana devin o crema. Se adauga apoi ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine. Se adauga sucul de la...Citeste continuarea

Friganele de broccoli

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Se pune apa la fiert cu putina sare (1 lingurita). Cand fierbe apa ,se adauga broccoli (taiat in buchetele si spalat) si se lasa 20 minute. Se scoate si se  il zdrobim cu furculita ( dar nu...Citeste continuarea

Frigarui din piept de pui cu menta

Postat de: mitinita in Pui

Se curata si se spala pieptul de pui, apoi se sterge cu prosoape de bucatarie de unica folosinta. Se taie in cuburi de marime egala, cam de 2 cm. Intr-un bol punem sucul de lamaie, menta,...Citeste continuarea

Fasole boabe cu costita afumata

Postat de: violeta30 in Mancaruri cu carne

Se pune fasolea peste noapte la umflat. A doua zi se spala si se pune la fiert in apa clocotita. Se lasa sa fiarba pana da de cateva ori in clocot si se arunca apa. Se mai pune inca o data la...Citeste continuarea

Fursecuri fragede

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Aluatul : Margarina la temperatura camerei o mixam pana devine spumoasa,apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana se topeste zaharul.Adaugam oul intreg mixam 1/2...Citeste continuarea

Fursecuri “trufe”

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Untul cu ciocolata sa topesc pe baie de abur pana se obtine o compozitie omogena. Se iau de pe foc si se adauga zaharul. Se amesteca pana la topire. Se adauga apoi ouale, pe rand, mixand...Citeste continuarea

Ficat de porc fragezit in lapte

Postat de: merisor67 in Ficat

Spalam bine ficatul si il portionam in bucati de 2 cm grosime. Intepam feliile de ficat din loc in loc, le asezam intr-un vas cu capac si turnam peste ele lapte rece, cat sa fie acoperite....Citeste continuarea

Fursecuri cu cacao si ciocolata alba

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Intr-un bol mixam untura cu zaharul pudra. Incorporam ouale, apoi coaja rasa de lamaie si esenta de rom. Adaugam praful de copt, cacaoa si faina in ploaie. Trebuie sa obtinem un aluat cu o...Citeste continuarea

File de peşte poşat, cu sos...

Postat de: Lia1 in Somon

Scoti untul din frigider ca sa se mai incalzeaasca. POSAREA PESTELUI 1. Intr-o craticioara cat sa incapa pestele, pune foarte putina apa, la final trebuie doar sa cuprinda pe jumatate...Citeste continuarea

Fursecuri cu unt si fructe glazurate

Postat de: amalia01 in Prajituri

Amestecam galbenusurile cu zaharul si adaugam praful de copt , zaharul vanilat si coaja de lamaie. Mixam la viteza medie si incorporam laptele si faina, alternativ. La final se obtine un...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu migdale si...

Postat de: andaoana in Prajituri

Incepem prin a freca untul cu zaharul pana se face o crema si nu se simte zaharul . Ca sa ne fie mai usor si sa mearga mai repede se poate folosi zahar pudra. Eu imi fac zahar pudra cu ajutorul...Citeste continuarea

Friptura de porc cu sos de unt si...

Postat de: aliliana in Porc

Friptura se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza si se unge cu ulei. Se pune pe grill-ul incins. Cand este gata carnea o scoatem pe o farfurie. Sosul: untul pe pune intr-o...Citeste continuarea

Friptură de vită la Multicooker

Postat de: panacris in Vita

Pulpa de vită feliată, până la jumătate, se unge cu ulei de măsline, se asezonează cu piper boabe, foi de dafin, berea și se lasă la rece, până a doua zi. Apoi se scoate din...Citeste continuarea

Fursecuri cu portocale

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se mixeaza bine margarina cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare pana la incorporare, coaja rasa de portocala si sucul de la o jumatate de portocala. La...Citeste continuarea

Foi cu miere de albine

Postat de: amalia01 in Prajituri

FOI: Zaharul, mierea, ouale, laptele, margarina si bicarbonatul le amestecam cu un tel si asezam bolul pe baie de aburi. Tinem vasul pe baie, amestecand continuu pana cand totul se transforma...Citeste continuarea

Fasole verde cu multe legume

Postat de: babi5 in Mancaruri de post

Zarzavatul, ceapa,ardeiul si usturoiul se curata se spala si se toaca, fasolea verde se pune intr-o strecuratoare se clateste  bine cu apa si se pune intr-un recipient. Intr-o oala sau...Citeste continuarea

Frigarui de pui

Postat de: DanaModog in Pui

Taiem pieptul pe pui cubulete de 2 cm, taiem ceapa in jumate si gogosarul tot cubulete de 2 cm. Spalam ciupercutele si nu le curatam de piele. Multa lume le curata dar nu trebuie mai ales daca...Citeste continuarea

Friptura de pulpa de porc si...

Postat de: carla27carla in Porc

Se taie pulpa de porc felii,si carnatul in bucati potrivite.Intr-o tava de yena se aseaza carnea si carnatii,se presara condiment de porc ,frunzele de dafin si usturoiul taiat feliute subtiri.Se...Citeste continuarea

Frittata cu paste si ciuperci

Postat de: Xandrinne in Aperitive / Garnituri

Scurgem ciupercile din conserva si le trecem printr-un jet de apa rece (sau taiem felii ciupercile proaspete); taiem ardeiul, cubulete. Taiem prazul rondele (in cazul meu, ceapa, am tocat-o bucati...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie si merisor

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Intr-un bol se mixeaza zaharul tos,zaharul vanilat si margarina. Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza,se pune esenta de lamaie,zeama de lamaie si coaja de lamaie,iar la final se pune...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Mixam margarina moale cu zaharul peste care adaugam cele 2 oua.Incorporam treptat coaja si zeama de lamaie,praful de sare, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt.Compozitia...Citeste continuarea

Friptura de porc la tava

Postat de: Valclaudia in Porc

Spalam pulpa de porc si o taiem felii de grosimea dorita. Presaram sare si piper peste feliile de carne. Amestecam bulionul cu pasta de ardei si gogosari. Turnam amestecul obtinut peste...Citeste continuarea

Focaccia colorata

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Punem drojdia intr-un castron si o lichefiem, adica o amestecam cu sarea si zaharul. Adaugam apa calduta, semintele de in si faina. Framantam un aluat elastic, la final adaugam uleiul de...Citeste continuarea

Foi de napolitane umplute cu crema...

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Cele 4 oua cu 300 g zahar se pun pe baie de abur, se amesteca pana incepe sa se ingroase, se trage de pe foc si se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste margarina. Se lasa vasul peste...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Margarina (la temperatura camerei) se mixeaza cu 150 gr. zahar pudra, pana devine spumoasa. Adaugam ouale pe rand, mixam. Apoi adaugam coaja rasa de la lamaie si praful de copt stins in zeama...Citeste continuarea

Fursecuri pentru Mos Craciun

Postat de: blue65 in Dulciuri

- se amesteca Rama mit Butter cu sarea si zaharul - se adauga esenta de vanilie, apoi galbenusurile; se omogenizeaza - se pune faina in ploaie si se incorporeaza usor; - se acopera cu...Citeste continuarea

Fursecuri spritate

Postat de: Veronica22 in Dulciuri

Margarina se mixeza spuma cu zaharul,adaugam ouale si coaja de lamaie.La urma adaugam si smantana.Adaugam la compozitie faina si praful de copt si framantam pana cand obtinem un aluat usor de...Citeste continuarea

Fursecuri duo cu aroma de portocala

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Pune 300 g faina intr-un bol. Adauga uleiul de palmier/untul/rama mit butter, oul, pudra de portocale, zaharul (ar fi bine sa il dati prin rasnita si sa il faceti pudra fiindca altfel raman...Citeste continuarea

Fursecuri fara zahar

Postat de: Alina26 in Dulciuri

Împărțim ingredientele in doua astfel: -intr-un bol (sau direct in robot), punem 150g faina, jumătate din bicarbonat de sodiu, 2 linguri de indulcitor, 90g margarină sau unt de cocos,...Citeste continuarea

Fursecuri spritate, cu ciocolata

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Intr-un vas termorezistent puneti untul, ciocolata taiata bucatele si zaharul pudra. Lasati la foc mic amestecand pana la omogenizare. Lasati sa se raceasca, apoi adaugati vanilia si ouale,...Citeste continuarea

Foie gras

Postat de: Sylvia in Reteta de vedeta

     Prepararea este nu atat de  complicata cat foarte precisa in cantitati si timp si tehnici de realizare. Aveti nevoie de  o tava de ceramica de preferinta, hartie...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie

Postat de: andaoana in Prajituri

Mixam margarina sau untul impreuna cu zaharul pana cand se face ca si o spuma . Nu o sa dureze foarte mult pentru ca avem nevoie de margarina la temperatura camerei si zahar pudra .Adaugam pe rand...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]