Fleica la tava cu bere

de MotanLaOale in Porc, 9 Feb 2015 | 9915 vizualizari

 

Este garnitura de la tocanita de cartofi! :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • 300 ml bere
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica la tava cu bere:

Bucata de fleica dezosata se taie fasii de 1,5-2 cm.

Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de fleica.

Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.

Se toarna berea in tava.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora.

Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.

Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.

Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.

Noi le-am mancat cu paine proaspata ca sa profitam de sosul din tava care este o bunatate.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Pe fleici se pot presara si alte condimente care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica la tava cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bunica 1

09.02.2015, 22:16

Woooooooow !

Teo 1

09.02.2015, 22:28

Chiar iti lasa gura apa...!

MotanLaOale 1

09.02.2015, 23:05

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc la tava