De la Panacris luata si de Motan executata! Foarte buna!
Rahatul se taie bucati mici si se pune la topit intr-un vas, la foc mic cu 250ml apa, amestecand intruna.
Cand se obtine o pasta omogena se adauga rama, nuca de cocos, zaharul vanilat si se amesteca pana se omogenizea.
Dulceata de visine am bagat mixerul vertical in ea ca sa devina gem omogen. (daca folositi gem nu mai este nevoie)
Se tapeteaza o tava (de dimensiunea foii de napolitana) cu folie transparenta.
Se pune prima foaie de napolitana in tava.
Se unge cu crema de rahat, 5-6 linguri intinse uniform.
Se pune a doua foaie de napolitana care se unge si ea cu crema de rahat.
Se pune a treia foaie si se unge cu dulceata de visine.
Se pune a patra foaie, se unge cu crema de rahat si se pune si ultima foaie.
Prajitura se acopera cu folie alimentara, se pune deasupra un tocator cat mai aproape de dimensiunea tavii si deasupra o greutate.
Se lasa pana a doua zi la rece sub greutate.
A doua zi se pune glazura deasupra si se portioneaza.
Se taie cu un cutit subtire si foarte ascutit. (nu este prea usor)
Pofta Buna!
1
Se poate folosi orice gem va place.
2
Este buna si neglazurata.