Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb

de marcela1979 in Porc, 1 Ian 2015 | 6719 vizualizari

 

este de a dreptul delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 buc carnat de casa proaspat
  • 100 ml vin alb de casa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 cana de apa
  • 1 plic condimente de porc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb:

Se taie pulpa de porc felii,si carnatul in bucati potrivite.Intr-o tava de yena se aseaza carnea si carnatii,se presara condiment de porc ,frunzele de dafin si usturoiul taiat feliute subtiri.Se pune o cana de apa,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu circa 1 ora.Dupa 1 ora se scoate tava,se ia folia jos si se toarna 100 ml vin alb de casa si se mai da la cuptor inca 30 de minute ,stropind din cand in cand carnea cu sosul format.

Cand este gata se scoate din cuptor si se serveste calda cu mamaliga si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc prajita cu ceapa