File pangasius - pane

de geobucataras in Peste, 22 Feb 2015 | 5393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o punga file pangasius ( intr-o punga sunt 3-4 buc )
  • sare, piper
  • ulei
  • faina si pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File pangasius - pane:

Pestele il taiem cum dorim noi si il punem pe un servet de bucatarie sa absoarbe apa, intre timp batem ouale cu sare si piper iar intr-o farfurie amestecam faina cu pesmet.

Luam cate o bucata de peste ce o tavalim prin faina cu pesmet si prin ou dupa care punem la prajit .

TIPS-URI

1

Este o reteta usoara dar buna :D

Daca ti-a placut reteta noastra "File pangasius - pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]