Friptura de porc

de Florin A in Porc, 30 Dec 2015 | 38527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati pulpa/fleica de porc
  • 100 ml suc de rosii
  • cateva linguri cu ulei
  • condimente dupa gust: sare, piper macinat, piper boabe, busuioc si rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Se spala foarte bine carnea si se usuca cu un servet curat.

Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust.

Se asaza intr-un vas de cuptor, se adauga sucul de rosii si o cana cu apa.

Se acopera vasul cu un capac si se pune la cuptor pentru 90 de minute, la o temperatura de 180 de grade. Spre final se fereste capacul, sa se rumeneasca frumos friptura.

Se serveste alaturi de o garnitura de cartofi copti sau piure.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura