Fursecuri nemtesti

de dantes in Dulciuri, 16 Dec 2015 | 16625 vizualizari

 

Pentru Mos Craciun am pregatit aceste fursecuri delicioase care se pot pastra mai mult timp.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g unt
  • 100 g migdale
  • 150 g zahar cu vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri nemtesti:

Migdalele le-am decojit si le-am macinat.pentru decojirea migdalelor se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam migdalele si oprim focul se lasa 2 minute apoi se pot decoji foarte usor migdalele.75 g zahar se pune in aluat si 75 g se face pudra.

Se amesteca faina,untul,migdalele macinate si 75 g zahar pana se formeaza un aluat care se pune la frigider 30 minute,dupa care se formeaza betisoare care se taie la dimensiunea de 4 cm.si se indoaie in forma de U.Se pun in tava pe hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit aproximativ 15 minute.se scot si se trec fierbinti prin zaharul pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri nemtesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

miki_a 1

17.12.2015, 11:41

Cred ca sunt delicioase cu migdale si ti-au iesit foarte frumoase!

Valclaudia 1

25.12.2015, 07:51

Sunt grozave cu migdale! O sa le incerc si eu

violeta30 1

21.09.2018, 07:45

Va iubesc! Am recuperat o rețeta pe care o făceam des în liceu, dar am pierdut caietul. Le spuneam piramidoane și puneam alune sau nuci, în locul migdalelor.minunate 😘

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac Rosenkranz