A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ficatei cu paste

Postat de: ianculubita in Paste

Ficateiii curatati,spalati se pun pentru 5-6min.in apa clocotita apoi se scurg bine si se pun in tigaia cu ulei incins sa se rumeneasca;dupa ce s-au rumenit se adauga vinul,bulion,usturoi...Citeste continuarea

Farfalle cu hribi si smantana

Postat de: andaoana in Farfalle

Hribii ii spalam in apa rece pentru a indeparta pamantul si eventualele frunze de pe ele. II feliem subtiri si ii lasam deoparte. Intr-un vas mare cu apa punem 2 litri de apa la fiert. Cand...Citeste continuarea

Fettuccine cu varza calita

Postat de: andaoana in Paste

Intr-un vas punem pe foc 2.5 litri de apa . Cand atinge punctul de fierbere adaugam sarea si lasam sa inceapa sa clocoteasca. Adaugam pastele , amestecam de cateva ori si lasam sa fiarba 6...Citeste continuarea

Fusilli cu bacon, sos Pesto si...

Postat de: simona72 in Paste

Se pune apa cu sare la fiert. Apa sa fie multa, aproximativ 1,5 litri. Cand apa da in clocot se adauga pastele si se fierb 10 minute. Intre timp facem sosul… Taiem baconul in bucatele si...Citeste continuarea

Fritatta cu ceapa verde si cartofi

Postat de: CameliaComan in Aperitive / Garnituri

Eu am fiert cartofii seara pentru ca dimineata nu am timp prea mult.Puteti sa ii fierbeti si dimineata daca aveti timp.Tocam ceapa verde rondele finute.Cei 3 cartofi trebuie taiati in cubulete...Citeste continuarea

Fusilli cu ton la cuptor

Postat de: licurici_lra in Paste

Am pus apa la fiert. Cand a fiert apa, am adaugat pastele si putina sare, apoi le-am fiert 8 min. Am pus o lingura de ulei intr-o tigaie, am adaugat usturoiul pisat si l-a calit 1...Citeste continuarea

Fusilli cu legume și chilli

Postat de: mirela0911 in Paste

Se fierb pastele în apa clocotită cu sare. Când sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece și se lasă să se scurgă.  Dovlecelul se curăță de coajă și de...Citeste continuarea

Fursecuri aromate de toamna

Postat de: momo121 in Dulciuri

Untul la temperatura camerei il amestecam cu zaharul pudra pana formam o crema, adaugam si oul cu albusul(optional) pana le incorporam bine si pe acestea. Faina cu praful de copt...Citeste continuarea

Fusilli cu ragu de ton,vanata si...

Postat de: caroline in Paste

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe, punem sare si pastele .Le fierbem pentru 11 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.  Vanata se...Citeste continuarea

Fursecuri fragede ,, Arici,,

Postat de: andaoana in Dulciuri

Untul impreuna cu zaharul (ar fi bine sa utilizati zahar pudra pentru a scurta timpul de mixare) il mixam bine pana cand devine spumos. Adaugam pe rand cate un ou mixand bine dupa fiecare. Punem...Citeste continuarea

Fasole scazuta la cuptor cu ardei...

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Intai de toate, spalam fasolea, pe care o alegem inainte, o punem la inmuiat in apa clocotita pentru 3-4 ore. In acest timp, schimbam o data apa, dar punem tot clocotita. Intr-o oala punem apa,...Citeste continuarea

Frittata cu de toate

Postat de: iri_love in Pui

Pentru început curățăm  cartofii, ii spălăm  si apoi ii taiem felii ca pentru prajit. Carnea o spălăm,  dupa care o taiem in cubulete. Cartofii si bucatile de...Citeste continuarea

Fusilli cu ton si rosii

Postat de: Pungasa_Rogue in Fusilli

Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand dau in clocote se pun pastele, fierbandu-se conform indicatiilor de pe pachet, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac. Se unge o tigaie...Citeste continuarea

Farfalle cu cascaval si sos de...

Postat de: reisnaor_2006 in Farfalle

      Cascavalul il dam prin razatoare.Intr- o tigaie incingem uleiul si sotam usturoiul.Adaugam sosul de rosii cu busuioc,sare,piper si busuioc tocat....Citeste continuarea

Friptura de porc cu legume

Postat de: anamaria33 in Porc

Se amesteca condimentele (boia, sare, piper, fara chimen). Carnea se spala, se usuca si se condimenteaza bine cu condimentele amestecate. Se curata legumele, se spala si se taie in bucati...Citeste continuarea

Fasole cu carnati in stil frantuzesc

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se taie fasiile de Pancetta in cuburi si se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei, 2 minute. Se adauga ceapa taiata julienne si prazul tocat. Dupa 1 minut se adauga foile de dafin, rozmarinul,...Citeste continuarea

Friganele cu scortisoara

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Intr-o craticioara se topeste untul cu zaharul iar apoi se adauga scortisoara. Cele 2 oua si laptele se bat intr-un castron cu o furculita. Marginile feliilor de paine toast se taie iar apoi...Citeste continuarea

Ficăţei cu ciuperci

Postat de: Zamfira in Ficat

Spălam ficăţeii de pui şi ii tăiem în 2-3. Tăiem in bucăţi mai mici ciupercile, dacă sunt ciuperci proaspete trebuie curăţate şi spălate abia apoi mărunţite. Curăţăm,...Citeste continuarea

Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon

Postat de: CameliaComan in Paste

Curatam ciupercile si apoi le taiem feliute.Punem 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie iar dupa ce se incinge punem ciupercile si dam focul potrivit.Dupa 1 minut adaugam 1 catel de usturoi...Citeste continuarea

Ficat de porc cu sos de mustar

Postat de: cristeena20 in Ficat

- Feliile de ficat le condimentam cu sare si piper negru macinat si presaram cu cimbru verde. lasam cca 10 minuite la frigider sa se intrepatrunda aromele. - Intr-o tigaie adanca punem uleiul...Citeste continuarea

Farfalle cu sos alb

Postat de: mihasara in Farfalle

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp punem 1 lingura de ulei in tigaie si adaugam kaizerul taiat fasii. Il lasam cateva minute sa se rumeneasca si...Citeste continuarea

File de biban la cuptor

Postat de: Ksenya in Peste

Pestele il verificam de oase  ,saram si piperam si il lasam la frigider pentru a 2-a zi.A 2-a zi pregatim o marinada cu care vom unge fileurile din: coaja de lamaie ,sucul de lamaie,uleiul de...Citeste continuarea

Fasole prajita

Postat de: Anett in Mancaruri de legume

Punem fasolea cu o zi inainte de preparare in apa. A doua zi scurgem si fierbem. Maruntim ceapa si calim in ulei, adaugam apoi fasolea si ardeiul. Prajim pentru cateva minute apoi adaugam pasta...Citeste continuarea

Friptura de pui in sos picant de...

Postat de: merisor67 in Pui

Pentru ca puiul meu a fost unul de curte, am pus mai intai carnea la fiert pentru a o fragezi, dar si pentru a folosi supa ulterior la mancare. Deci, portionam carnea si o punem la fiert in apa...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata alba si...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Din aceasta compozitie ne iese o tava plina de fursecuri. Untul rece dar moale( eu l-am dat pe razatoare) se mixeaza cu zaharul si vanilia 3 minute, se adauga oul si galbenusul si se mixeaza in...Citeste continuarea

Ferrero Rocher

Postat de: Meea in Dulciuri

Incepem prin a sfaramita napolitanele.Intr-un bol punem napolitanele sfaramitate impreuna cu  nuttela si 50g alune macinate si amestecam bine pana cand aluatul se poate modela usor(la nevoie...Citeste continuarea

Ficat de porc cu ceapa

Postat de: Moni_alex in Ficat

Se spala bine ficatul de porc si se lasa in lapte timp de o ora. Se pun untul si uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa taiata feliute si se lasa la calit timp de cateva minute. Se scoate...Citeste continuarea

Foietaj cu gem de gutui

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se spala bine gutuile de puf, apoi se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari. Int-o ola cu fundul dublu se pune gutuile razalite impreuna cu zeama de lamaie, zaharul si apa la foc...Citeste continuarea

Friptura de porc in vin rosu la tigaie

Postat de: Valclaudia in Porc

Carnea de porc se taie bucatele apoi se pune la prajit in 2 linguri de ulei. Lasam la prajit doua minute, apoi o intoarcem pe cealalta parte. Adaugam sare dupa gust, bobitele de mustar si...Citeste continuarea

Fasole alba - la congelator

Postat de: mihaelar63 in Conserve

Am ales fasolea. Boabele trebuie sa aiba coaja neteda fara portiuni inegrite sau ingalbenite. Am spalat fasolea si am pus-o la hidratat 2 ore in apa calduta. Am fiert fasolea...Citeste continuarea

Fantana de dragoste

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Preparam intai crema pentru a avea timp sa se raceasca. Laptele se pune pe foc mic si se infierbanta , in el se pune vanilia. Ouale se mixeaza bine cu zaharul, se adauga amidonul, apoi se...Citeste continuarea

Fursecuri Milano cu ciocolata

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Untul moale se mixeaza  2 minute, apoi se adauga zaharul pudra, vanilia si se mixeaza pana devine totul o crema( sa nu va speriati ca la inceput  se va face firmituri). Se adauga usor...Citeste continuarea

Felii de mar la cuptor cu...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Merele se feliza subtire,  se pensuleaza cu apa de trandafiri, apoi se pun in formele de briose, felie cu felie se presara cu vanilie si scortisoara si deasupra se toarna sirop de artar....Citeste continuarea

Foi fragede cu branza si stafide

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Aluatul: Topim untul. Mixam ouale cu zaharul, adaugam untul topit, apoi laptele. Cernem faina, incepem sa o incorporam treptat cu praful de copt si sarea. La final punem vanilia, framantam pana...Citeste continuarea

Friganele sarate

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Spargem oul si il batem ca pentru omleta. adaugam delikatul si inmuiem feliile de paine in omleta pe ambele parti. Prajim in ulei incins. Putem adauga o felie de sunca pe una din felii, iar pe...Citeste continuarea

Frigarui cu mozzarella si mini wurstel

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Rosiile le spalam si le taiem in patru parti . Daca vom folosi rosii tip cherry e de ajuns sa le taiati in doua .  Mozzarella o scurgem bine de apa de conservare , punandu-le pe un servet...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si stafide

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul pudra si sarea. Incorporam oul, apoi nuca pe care o macinam inainte. Adaugam stafidele, praful de copt, apoi faina cernuta, treptat. La...Citeste continuarea

Fursecuri cu gem de caise si bezea

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai pregatim bezelele,de preferat cu o zi inainte. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,pana obtinem o spuma tare,apoi adaugam zaharul, putin cate putin si mixam bine, adaugam si...Citeste continuarea

Ficăţei prăjiţi (reţeta mea)

Postat de: ela2015 in Ficat

Spălăm ficăţeii, îi curăţăm de pieliţe (atenţie, înlăturaţi uşor şi eventualele pungi cu fiere) şi îi lăsăm la scurs. Într-o tigaie destul de...Citeste continuarea

Felie de lapte - Milch Schnitte

Postat de: Corina33 in Prajituri

Separam galbenusurile de albusuri. Pe primele le mixam cu zaharul, vanilia si mierea aprox. 5 minute. Adaugam laptele si uleiul si mai mixam putin. Amestecam faina cu cacaua, grisul si praful de...Citeste continuarea

Fasole boabe noua cu carne afumata

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Curatati fasolea. O puneti la fiert intr-o cantitate mare de apa, timp de  30 de minutes. Aruncati apa si scurgeti fasolea.  Intre timp preparati sosul de rosii cu legume.  ...Citeste continuarea

Foietaj de casa cu branza sarata

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Untul rece se razuie pe razatoarea mare intr-un vas, se adauga faina, oul, smantana, sarea si se framanta aluatul pana se omogenizeaza. Se mai invaluie usor intr-un strat de faina si se da la rece...Citeste continuarea

Fursecuri vegane de cocos cu banane

Postat de: Corina33 in Vegan / Raw vegan

Am pornit cuptorul si am tapetat o tava cu hartie de copt. Am luat doua banane mari si coapte, le-am facut piure cu un mixer vertical. Peste banane am turnat 100 g de cocos si am amestecat bine....Citeste continuarea

Fasole cu jambon -in gastra (vas...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Am oparit bucata de jambon. Am spalat fasolea si le-am pus sa fiarba in oala sub presiune timp de 45 minute. Am curatat si spalat legumele. Am prajit usor  ceapa cubulete si ardeii...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu gogosari in sos...

Postat de: licurici_lra in Mancaruri cu carne

Ficatul l-am spalat bine, in 3 ape, apoi l-am lasat in apa rece cu sare o jumatate de ora. Dupa, l-am scurs bine si l-am pus la prajit in putin ulei, cate 3-4 min pe fiecare parte....Citeste continuarea

Fasole verde cu usturoi

Postat de: merisor67 in Salate

Punem apa la fiert cu putina sare. Curatam fasolea de capete, o spalam bine in 2-3 ape, iar cand apa atinge punctul de fierbere, scufundam fasolea in ea si o lasam sa fiarba pana cand se va...Citeste continuarea

Foietaj cu ciocolata

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Foietajul dezghețat se taie pe jumătate.  Se ia o foaie, se pune ciocolata, se taie fâșii pe margine și se împletește.  La fel se procedează și cu cealaltă...Citeste continuarea

Frigarui din miez de lapte pentru...

Postat de: AlexTeacher in Cook and smile

Asezati strugurele alb pe frigaruie, urmat de bucatica de branza Delaco, apoi o buc de afina, strugure roz si alta bucata de branza, zmeura afina, alta bucata de strugure alb si...Citeste continuarea

Fursecuri cu cacao si scortisoara

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Pastram ingredientele la temperatura camerei minim o ora. Intr-un castron, punem untul, un praf de sare, zaharul brut si amestecam cu un tel. Adaugam oul batut si amestecam in continuare....Citeste continuarea

Fudulii de curcan cu praz

Postat de: gurita_ta2005 in Curcan

Fuduliile se pun intr-un castron cu apa rece,pentru a se spala bine si se curata de pielite. Se pun intr-un ceaun cu ulei de masline,se lasa cateva minute sa se prajeasca, dupa care se adauga...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]