A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fettuccine cu rosii si carnati

Postat de: caroline in Paste

Carnatii ii curatam de pielita ,punem carnea intr-o farfurie si o maruntim cu ajutorul unei furculite.  Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim carnea de carnati .Amestecam bine,presaram...Citeste continuarea

Frappe

Postat de: licurici_lra in Cafea

Se freaca ness-ul cu o lingurita de lapte, apoi se adauga inghetata si se freaca cu mixerul vertical. Compozitia se toarna intr-un pahar decorat cu topping de ciocolata, apoi restul...Citeste continuarea

Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide

Postat de: katty in Dulciuri

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si galbenusurile,apoi adaugam coaja si zeama de portocala. Punem fulgii de ovaz, stafidele, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.Batem...Citeste continuarea

Friptura de miel impanata

Postat de: MotanLaOale in Oaie

Carnea de miel se curata, se spala si se usuca. Usturoiul se curata si cateii mai dolofani se taie in doua. Cu un cutit cu varf ascutit facem buzunare (taieturi) in carne si introducem un...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu fistic

Postat de: licurici_lra in Pui

Pieptul de pui se spala bine, apoi se taie in bucati potrivite si se condimenteaza cu sare si piper. Albusul se bate cu un praf de sare, apoi se adauga din bucatile de pui. Fisticul se...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri de post

Fasolea se spala si se pune in apa la fiert. Dupa ce da in clocote, se varsa apa, se clateste fasolea cu apa rece, apoi se pune intr-o cratita cu apa cat sa o acopere. Ceapa se curata de foi si...Citeste continuarea

Frigarui japoneze Tsukune teriyaki

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Taiati prazul in rondele fine. Puneti painea la-nmuiat. O scurgeti si o puneti intr-un castron. Adaugati carnea, prazul, sosul de soia light, zaharul, piperul si ghimbirul. Amestecati bine...Citeste continuarea

Frigarui Yakitori de curcan

Postat de: ctlina in Curcan

Taiati carnea in bucatele de 2-3 cm. Puneti carnea taiata intr-un castron, adaugati vinul, sosurile de soia, catelul de usturoi pisat, uleiul si zaharul. Amestecati si puneti la rece 1 ora....Citeste continuarea

Fructe glazurate

Postat de: margo in Dulciuri

Am ales fructe proaspete de sezon,si cateva exotice:capsuni, banane, struguri,kiwi, mere. Am incercat su cu cateva felii de piersici din compot, scurse bine de zeama. Si ananasul merge, la fel....Citeste continuarea

Friptura rosie de porc la cuptor

Postat de: Valclaudia in Porc

Carnea de porc se clateste sub jet de apa rece, apoi se taie felii de grosimea unui deget. Presaram peste feliile de carne sare si piper dupa gust. Amestecam intr-un castron rosiile pasate...Citeste continuarea

Foi de napolitane cu crema caramel

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

200 g zahar se caramelizeaza, altele 300 g se bat cu 3 oua si se toarna peste al ars. Se amesteca continuu pana se leaga un pic. Se pune nucile, untul, esenta de rom si se amesteca....Citeste continuarea

Fasole cu coaste afumate

Postat de: Adele in Mancaruri de legume

Se curata si se toaca ceapa marunt, se spala si se taie in patru si rosiile, se pune o tigaie (un tuci) pe foc cu ulei, se adauga bucatele de sunca, ceapa si rosiile o lingura de apa si se lasa...Citeste continuarea

Felii de carne cu fenicul și...

Postat de: panacris in Porc

Feliile de pulpă de porc se condimentează cu mirodeniile Fuchs, se așează în vasul roman, ce în prealabil a fost ținut în apă rece cca.20 de minute, se pun la gătit,...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: mena29 in Mancaruri de post

Am pus fasolea de sara pana dimineata la inmuiat. Am scurs a doua zi apa de pe ea,am pus-o intr-o oala si am acoperit-o cu apa rece.Am pus-o la fiert.Cand a dat apa in clocot,am aruncat apa de pe...Citeste continuarea

Friptura la tava cu ciuperci si...

Postat de: reisnaor_2006 in Porc

      Carnea am impartit-o in trei bucati fiecare.Intr-o tava am pus fiecare bucata sarata si piperata,am stropit cu ulei de masline,vin si am turnat cana de apa.Tava am...Citeste continuarea

Falafel

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de legume

Din aceasta cantitate ne ies 3 portii, eu  le pun in pungi si apoi la congelator. Se pune seara o cana plina de naut intr-o oala mai mare se adauga apa cat sa il acopere cu mult pentru ca...Citeste continuarea

Ficatei in cartofi

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Ficat

Se curata cartofii, se spala, se taie jumatati si se scobeste fiecare jumatate. Intr-o tava punem putin ulei si putina apa. Spalam bine ficateii, ii taiem pe jumatate. Ii condimentam dupa gust....Citeste continuarea

Fursecuri pufoase cu scortisoara

Postat de: margo in Prajituri

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat bine legat. Va fi un pic lipicios,dar se lucreaza cu masa si mainile infainate bine. Dupa ce s-a framantat bine aluatul, se intinde o foaie de...Citeste continuarea

Friptură/Ruladă de curcan

Postat de: ctlina in Curcan

Eu am cumparat-o cruda de la macelar- are un carnat si branza in mijoc, si este inconjurata de felii subtiri de bacon   Incălziti untul intr-o tigaie profunda pe foc....Citeste continuarea

Flori aperitiv

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Se pregateste maiaua din 100 ml lapte caldut, zaharul, putina faina si drojdia, se amesteca si se lasa la odihnit 10-15 minute. Intr-un bol se pune faina, sarea, uleiul, crema de...Citeste continuarea

Foi de napolitane cu ciocolata de casa

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput se pune apa cu zaharul intr-o oala la fiert pentru cateva minute pana se topeste zaharul, se adauga untul si se lasa pana se topeste, intr-un vas mai mic se amesteca cacaoa cu un...Citeste continuarea

Faguri cu bautura din lapte de cocos

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Crema: Intr-o cratita, ouale se bat cu zaharul, dupa care se adauga bautura din lapte de cocos, esenta de vanilie si faina si se omogenizeaza. Se adauga margarina si se pune cratita la foc...Citeste continuarea

Foi de napolitane cu crema caramel

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Faina, 100 g zahar si laptele se amesteca foarte bine si se fierb pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga untul amestecandu-se bine pana se omogenizeaza. Restul de zahar se...Citeste continuarea

File de Tilapia în crustă de cartofi

Postat de: Bunica in Peste

Cartofii se curăță, spală si se pun la fiert. Când au fiert îi facem un piure în care punem semințele de floarea soarelui și untul. Peștele spalat, uscat cu...Citeste continuarea

Fasole scazuta

Postat de: Luana in Mancaruri cu carne

Fasolea se lasa la inmuiat in apa cu o seara inainte . Se da intr-un fiert si se arunca apa . Ceapa se caleste cu carnea pana prinde un pic de culoare. Se adauga sosul de rosii apoi...Citeste continuarea

Frittata cu mazare

Postat de: Retete_Haplea in Aperitive / Garnituri

Tocam marunt ceapa si ardeiul. Calim ceapa, apoi adaugam ardeiul tocat Adaugam si mazarea scursa bine, apoi ouale batute si condimentate cu sare si piper   Lasam la cuptor pentru...Citeste continuarea

Focaccia

Postat de: Retete_Haplea in Piine

Amestecam ingredientele si framantam circa 10 minute pana obtinem o coca Modelam si intindem coca pana obtinem un rotund cu diametru de aproximativ 30 cm. O asezam in tava acoperita cu foaie...Citeste continuarea

Friands cu nuci si zmeura

Postat de: Bucataras in Retete diabetici

Intr-un bol batem albusurile pana cand obtinem o spuma usoara (nu este nevoie sa le batem spuma lucioasa). In alt bol amestecam restul ingredientelor (mai putin nucile si zmeura, care sunt pentru...Citeste continuarea

Ficatei dietetici la tigaie

Postat de: Valclaudia in Ficat

Curatam ficatul de pielite, presaram putin piper peste el si il punem in tigaia antiaderenta cu 1/4 cana apa. Lasam tigaia acoperita la foc potrivit. Morcovul se curata de coaja, se spala,...Citeste continuarea

Fursecuri cuplate si tavalite

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Se pregatesc toate ingredientele la indemana. Intr-un castron, foarte curat, se mixeaza frisca lichida cu intaritorul de frisca si zaharul vanilat. Intr-un castronel  se toarna un pahar...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ceapa verde si...

Postat de: gurita_ta2005 in Ficat

Taiem ceapa verde, punem untul, lasam cateva minute sa se caleasca, dupa care adaugam ficatul curatat de pielite. Se adauga apa cat sa acopere ,se pune si un capac si se lasa la foc potrivit....Citeste continuarea

Farfalle cu macrou afumat

Postat de: MotanLaOale in Farfalle

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet. Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs. Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati. Branzeturile, fara...Citeste continuarea

Felii Nanaimo

Postat de: mitinita in Prajituri

Baza Intr-un bol se adauga ingredientele pentru baza si se amesteca. Se unge cu ulei o tava de copt de 22×22 cm (sau puteti folosi hartie de copt) si se adauga compozitia. Se niveleaza...Citeste continuarea

Frigarui asortate

Postat de: Oana in Pui

taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu carnati de curcan

Postat de: gurita_ta2005 in Curcan

Fasolea se lasa in apa rece peste noapte intr-un castron cu multa apa. Intr-o craticioara se pune fasolea la fiert in 3 ape. Ceapa se toaca marunt,telina o taiem feliute,iar morcovul rondele...Citeste continuarea

Fasole boabe cu ciolan afumat

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Boabele de fasole alese de impuritati spalate se pun la infoiat in apa  cateva ore sau de pe o zi pe alta . Daca este nevoie completati apa. Ciolanul se portioneaza si se spala...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Se amesteca faina ,cacaua si sarea intr- un bol. Separat se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat pana devin o crema. Se adauga galbenusul si laptele , apoi ingredientele uscate si  se...Citeste continuarea

Ficăței de pui în sos de lapte

Postat de: CulinaryRainbow in Ficat

Am pus ficățeii și untul într-o tigaie și am presărat piper roșu proaspăt măcinat. I-am sotat puțin, apoi am adăugat morcovii rași și ceapa tăiată julien. Am acoperit cu un...Citeste continuarea

Fursecuri moi cu ciocolata

Postat de: papabundetot in Dulciuri

Am mixat bine untul moale la temperatura camerei cu zaharul, apoi am adaugat pe rand ouale, amestecand dupa fiecare foarte bine, am adaugat apoi zeama de la mineola, lichiorul (in tot acest timp...Citeste continuarea

Faguri cu nuca

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Umplutura pentru cojile de  faguri: Se amesteca ouale cu un praf de sare si toata cantitatea de zahar. Se pune laptele, faina, uleiul putin cate putin si la sfarsit adaug praful de...Citeste continuarea

Fudulii de curcan

Postat de: dantes in Curcan

Curatam fuduliile de pielita si le lasam 10 minute in apa rece cu putina sare si otet apoi le scurgem si le stergem cu un prosop de hartie absorbanta. Intr-o tigaie punem la topit untul si cei...Citeste continuarea

Ficăței de pasăre in sos de...

Postat de: iri_love in Ficat

Spălăm ficăței  si apoi ii punem intr-un vas in care am adăugat uleiul si  apa cât să îi cuprindă, foi dafin, dupa care i-am pus la fiert la foc mic.    ...Citeste continuarea

Fasole batuta cu carnati si varza...

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Se lasa fasolea in apa rece peste noapte. Se fierbe fasolea in apa rece, adaugand o ceapa, o ramura de cimbru, o foaie de dafin si piper. Cand da in clocot, strecuram fasolea si schimbam apa. Cand...Citeste continuarea

Friptura de iepure cu ardei copti...

Postat de: carla27carla in Iepure

Se spala carnea de iepure.Ardeii copti se curata de cotor si de seminte.In drycooker se pune 1 lgt de ulei de masline si se lasa sa se incinga,apoi se adauga ardeii copti taiati fasii.Carnea de...Citeste continuarea

Fasole batuta sau facaluita

Postat de: comanligia in Mancaruri de post

Am spalat bine fasolea si am lasat-o peste noapte la inmuiat. Am scurs apa apoi am pus-o intr-o oala la fiert in cateva ape. Am adaugat ceapa taiata marunt,morcovul la fel iar cartofii...Citeste continuarea

Fursecuri cu gem

Postat de: sufletista in Dulciuri

Se mixeaza untul cu zaharul, adaugam galbenusul si mixam pana ce se incorporeaza. Adaugam 150 g faina amestecata cu sarea,praful de copt si amestecam pana rezulta un aluat nelipicios (daca este...Citeste continuarea

Fajitas de vita

Postat de: Retete_Haplea in Vita

Taiem carnea fasii subtiri, apoi o marinam in ulei de masline, sare, piper, boia, pudra de curry. Lasam macar o ora la frigider Taiem julien ardeii si ceapa Calim in ulei carnea pana cand isi...Citeste continuarea

Friptură de miel cu ananas, roșii...

Postat de: panacris in Oaie

Pulpele de miel se curăță dacă sunt prea grase, adică de acel ”său” cum i se spune. De data asta am lăsat un mic strat de grăsime. Bucățile se așează într-un vas...Citeste continuarea

FURSECURI CU SMOCHINE USCATE

Postat de: Retete_Haplea in Dulciuri

Mixam (la viteza mica) untul lasat la temperatura camerei cu zaharul.  Adaugam oul, coaja razuita de lamaie si portocala si mixam in continuare. Presaram faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Friptura de vitel

Postat de: Camy_gby in Vita

Carnea am spalat-o bine si am oparit-o cateva minute. Am incins ulei intr-o tigaie si am calit ceapa pana aceasta a devenit translucida. Am adaugat boiaua, carnea, sarea si piperul. Am acoperit...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]