Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor

de madab in Porc, 3 Iul 2015 | 3733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc
  • 300g cartofi noi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • usturoi
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor:

Carnea se spala si se condimenteaza dupa gust Cu sare, piper, cimbru, patrunjel si usturoi pisat sau taiat cubulete.

Cartofii se curata de coaja si se condimenteaza Cu sare, piper, cimbru si patrunjel.

Se pun in tavi difetite cu putin ulei fiecare si se acopera cu folie de aluminiu.

Se dau la cuptorul preincalzit,  la 180 grade pana cartofii si carnea se inmoaie

Cand sunt moi se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca. 

Se pot servi cu salata de vara sau cu mujdei de usturoi. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]