Fasole cu coaste afumate

de Adele in Mancaruri de legume, 31 Mai 2015 | 7126 vizualizari

 

Ca la mama acasa sau nu (asa cum scria pe plicul de condimente) eu sunt sigura ca e buna, asa ca la mine acasa :))))

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole fiarta.
  • 3-4 rosii cherry proaspete (sau 1 rosie potrivita)
  • 1 jumatate de ceapa (o ceapa mai mica).
  • cateva bucatele de sunca.
  • 3-4 coaste afumate.
  • sare.
  • 1 lingura cu ulei.
  • condiment special pentru pregatirea fasolei (fuchs)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu coaste afumate:

Se curata si se toaca ceapa marunt, se spala si se taie in patru si rosiile, se pune o tigaie (un tuci) pe foc cu ulei, se adauga bucatele de sunca, ceapa si rosiile o lingura de apa si se lasa cateva minute la calit. Dupa care se pune fasolea si coastele, se adauga putina apa (jumatate de pahar) se potriveste de sare si se pune si condiment dupa gust. Se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute la foc potrivit.

Se serveste alaturi de muraturi, castraveti in otet etc. Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu coaste afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole in paine