Frigarui asortate la gratar
Postat de: gicuta69 in Mancaruri cu carnePieptul de pui și porc il spalam cu apă rece, il uscam cu șervețele, il taiem cuburi de cca 2 cm si il punem intr-un castron. Adaugam condimente de friptura,sare si piper. Acoperim si...Citeste continuarea
Farfalle cu carnati in sos de rosii
Postat de: Pungasa_Rogue in FarfalleSe pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac....Citeste continuarea
Fasole boabe scazuta la tigaie
Postat de: Valclaudia in Mancaruri de postCeapa rosie se curata, se spala si se toaca marunt. Adreiul kapia se curata de cotor, se spala si se taie bucati. Punem uleiul la incins in tigaie, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat,...Citeste continuarea
Friptura la gratar
Postat de: Dya in Mancaruri cu carneSpalam foarte bine carnea, o portionam daca este necesar, o condimentam dupa gust si o asezam pe gratar. O lasam sa se rumeneasca uniform. Rosiile le coacem pe gratar. Intre timp...Citeste continuarea
Frigarui cu legume
Postat de: Dya in Aperitive / GarnituriTaiem legumele in cuburi/felii. Le asezam pe betele de frigarui, una cate una, in ordinea dorita. Le condimentam cu sare si piper, dupa gust. Le asezam pe gratarul incins, intocandu-le...Citeste continuarea
Ficatei de pui in sos de rosii cu...
Postat de: Pungasa_Rogue in FicatSe spala ficateii, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, acoperindu-i cu un capac. Cand sunt aproape gata, se mai scurge din lichidul din tigaie si se adauga rosiile...Citeste continuarea
Friptura de iepure la tigaie cu...
Postat de: luminita20_2006 in IepureSe taie bucati iepurele se pune in tigaie putin ulei, carnea apa cat sa fie pana la jumatea carnii si se acopera cu un capac. Se lasa la foc mic de tot sa fiarba aproximativ 30 minute sau mai...Citeste continuarea
Farfalle in sos de carnati
Postat de: Satisfyyourcravings in FarfalleSe curata si taie legumele si chili si se maruntesc cu ajutorul unui robot de bucatarie. Se adauga carnatii, feniculul si oregano si se transforma totul intr-o pasta. Se rastoarna...Citeste continuarea
Faguri cu cacao si nuca
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriCrema: Intr-o cratita se dilueaza amidonul cu putin lapte. Se adauga galbenusurile, zaharul, esenta, cacaua si restul de lapte, se amesteca si se fierb pana cand se ingroasa. Se lasa sa se...Citeste continuarea
Fursecuri cu lamaie glazurate si...
Postat de: Valclaudia in DulciuriIntr-un bol incapator punem margarina Rama la temperatura camerei impreuna cu zaharul pudra si ouale. Adaugam coaja rasa de la o lamaie mare, apoi praful de copt peste care stoarcem sucul de la...Citeste continuarea
Fasole galbena cu carne de porc
Postat de: Dya in PorcTaiem carnea in cuburi mici si o rumenim usor in cateva linguri cu ulei. Adaugam legumele tocate marunt (ceapa, ardeiul capia, morcovul si usturoiul), le calim aproximativ 10 minute, dupa care...Citeste continuarea
Fursecuri cu ciocolata
Postat de: Constelatialeu in DulciuriCernem faina intr-un castron, adaugam zaharul pudra, praful de copt si aschiile de ciocolata, amestecam si apoi adaugam ouale si untura. Incepem sa framantam turnand usor si laptele caldut,...Citeste continuarea
Fursecuri cu cacao
Postat de: Constelatialeu in DulciuriIntr-un castron cernem faina, adaugam cacaoa,praful de copt si zaharul pudra, amestecam bine, apoi adaugam si ornamentele de ciocolata. Peste ingredientele uscate punem ouale, untura si coaja de...Citeste continuarea
Fasii din piept de curcan cu piure...
Postat de: licurici_lra in CurcanPieptul de curcan l-am spalat, apoi l-am taiat fasii. L-am dat cu condimente si l-am bagat la frigider, aproximativ o ora. Intr-o punga, am pus fulgii de porumb si i-am zdrobit putin, intr-o...Citeste continuarea
Fursecuri fragede cu nuca, umplute...
Postat de: privatelaura in DulciuriIntr-un castron, punem untul moale, sarea, zaharul, romul, cacaoa. Mixam bine pana devine spumoasa compozitia. Spargem oul, separam galbenusul de albus. Adaugam galbenusul peste compozitia de...Citeste continuarea
Friganele sandwich
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriPentru ca le-am preparat la Panini Maker Breville, nu am avut nevoie de ulei, dar daca se prepara la tigaie, trebuie adaugat si putin ulei, fie in compozitie, fie se unge tigaia cu el. Se...Citeste continuarea
Frigarui cu pui si legume
Postat de: Pungasa_Rogue in PuiSe spala carnea, se taie bucatele patratoase, se pune intr-un castron si se adauga sare si Fuchs "Fix pentru Gratar" si se amesteca. Se curata ceapa de foi, se spala si se taie in...Citeste continuarea
Friptura de porc cu cartofi noi aurii
Postat de: violeta30 in PorcSe fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, dupa care ii curatam si ii punem la prajit, intregi. Se condimenteaza carnea, se aseaza intr-un vas si se stropeste cu bere si putin ulei....Citeste continuarea
Farfalle cu fasole si naut
Postat de: caroline in FarfallePunem intr-o oala apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele. Le fierbem comform indicatiilor de pe ambalaj ( circa 10 minute) amestecand din cand in cand pentru a evita...Citeste continuarea
Friptura de porc cu caise
Postat de: ctlina in PorcPulpa o spalam si o tamponam cu un servet. Eu am cumparat-o direct de la macelar- vezi poza O gaurim in mijloc cu un cutit lung si introducem alternand cateva jumatati de caise si untul de...Citeste continuarea
Fruit Refresher
Postat de: Adi_Caradeanu in BauturiSpalati bine toate ingredientele Taiati Fructul pasiunii pe jumatate si scoateti pulpa cu o lingurita Decojiti Mango apoi taiati-l pe jumatate evitand samburele...Citeste continuarea
Frappe cu mure si capsuni
Postat de: caroline in BauturiCapsunile si murele le spalam bine . In paharul blender-ului punem fructele , cupele de inghetata ( eu am folosit doua gusturi diferite) , laptele rece direct de la frigider si zaharul...Citeste continuarea
Friptura frageda de porc
Postat de: AlexandraOrdean in PorcSpalam bine coltetul si il crestam. Intr-o tava de yena punem ulei de masline, otet balsamic si condimente. Tavalim carnea bine si o lasam 1-2 ore la marinat. Punem 200...Citeste continuarea
Foietaj cu crema banane si nutella
Postat de: caroline in DulciuriMai intai avem nevoie de banane bine coapte. Le decojim si le feliem rondele subtiri . Le asezam pe o tava si dam la congelator . Eu le-am tinut pana seara . Foietajul il scoatem din timp...Citeste continuarea
Fajitas mexicane
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriCuratam si taiem ceapa si usturoiul marunt. Ardeiul se curata si se taie cubulete. Calim ceapa si usturoil in uleiul de masline, adaugam ardeiul apoi carnea si revenim bine. Punem rosiile...Citeste continuarea
Fursecuri spirala
Postat de: andaoana in DulciuriAvem nevoie de doua vase Faina o impartim egal in cele doua vase , la fel bicarbonatul , untul ,zaharul (pudra de preferinta), sarea si zeama de lamaie. Intr-un vas punem coaja razuita de...Citeste continuarea
File de macrou in sos de soia cu...
Postat de: hanna in PesteFaceti 3 creste pe partea cu pielea macroului. Pe o foaie de aluminiu presarati o lingura de pudra de coriandru, asezati macroul si mai condimentati cu sare, piper, o felie de lamaie,...Citeste continuarea
Ficatei de pui inabusiti cu sos...
Postat de: Valclaudia in FicatCuratam ficatul si il spalam cu apa rece. Punem intr-o tigaie untul sau margarina, adaugam apoi ficatul, presaram putin piper proaspat macinat, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca inabusit...Citeste continuarea
FUSSILI CU BRANZA
Postat de: AlexandraOrdean in FusilliFierbem pastele fussili in apa cu sare conform instructiuniilor de pe ambalaj. Strecuram si lasam sa se odihneasca. Intr-o tigaie adanca topim untul, adaugam pastele...Citeste continuarea
Frigarui de pui cu ardei kapia
Postat de: rocsi_1612 in PuiSpalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel, il taiem bucatele potrivite. Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia de ardei dulce, putin busuioc uscat si le...Citeste continuarea
Frozen Margarita cu Pepene Rosu
Postat de: Adi_Caradeanu in CocktailCuratati pepenele de coaja si samburi Curatati lime-ul de coaja Introduceti ingredientele in blender si mixati timp de 45 - 60 secunde (eu am folosit Oster Reversible)...Citeste continuarea
Ficatei cu mamaliguta
Postat de: Irina in FicatAm spalat si curatat ficateii, i-am uscat pe un prosop de hartie. untul l-am taiat in bucati mici si l-am pus la topit intr-o craticioara, dupa care am adaugat ficateii. Am acoperit cu...Citeste continuarea
Fasole scazuta cu ciolan afumat
Postat de: daniastefania in PorcFasolea din conserva o trecem sub un jet de apa rece, apoi o punem la scurs. Curatam ceapa, o tocam, apoi o calim in putin ulei. Adaugam rosiile curatate de coaja si taiate marunt. Fierbem doua...Citeste continuarea
Fasole verde inobilată, numai...
Postat de: klausenburger in SalateFasolea curăţată de aţe şi ruptă în bucăţi potrivit de mari o pui la fiert în apă cu sare. Dai un clocot cât să se înmoaie uşor. O strecori, o limpezeşti...Citeste continuarea
Frigarui asortate la cuptor
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriCuratam legumele, le taiem bucati marisoare. Carnea se taie cubulete. Preincalzim cuptorul la 200 grade. Asezam hartie de copt in tava. Preparam frigaruile dupa inspiratie, asezand pe...Citeste continuarea
Felii cu somon afumat si broccoli
Postat de: mihaelar63 in Aperitive / GarnituriDecongelati foietajul la temperatura camerei. Decongelati broccoli. Fierbeti cateva minute broccoli desfacut in buchetele in apa cu sare [ fara capac pentru a nu-si schimba...Citeste continuarea
Ficatei cu piure de cartofi
Postat de: licurici_lra in FicatAm spalat ficateii, i-am lasat la scurs, apoi i-am dat cu sare si i-am pus la prajit in putin ulei 10-15min, pana s-au rumenit. Am curatat cartofii, i-am taiat cubulete si i-am pus...Citeste continuarea
Fursecuri fragede in forma de...
Postat de: AlexandraOrdean in PrajituriBicarbonatul de sodiu se amesteca cu zeama de la lamaie. Se pun toate ingredientele intr-un bol, mai putin zaharul pudra si se framanta bine. Intindem foi si taiem cu forme....Citeste continuarea
Fasole batuta cu ceapa calita
Postat de: gicuta69 in Mancaruri de postFasolea o punem peste noapte la inmuiat, in apa.A doua zi o fierbem 10 minute si aruncam apa (procedam asa de 2 ori). Adaugam si a treia apa peste fasole, punem morcovul, o ceapa si frunza de...Citeste continuarea
Friptura de purcel cu cartofi noi...
Postat de: madab in PorcCarnea se spala si se condimenteaza dupa gust Cu sare, piper, cimbru, patrunjel si usturoi pisat sau taiat cubulete. Cartofii se curata de coaja si se condimenteaza Cu sare, piper, cimbru si...Citeste continuarea
Fursecuri fragede umplute cu gem
Postat de: andaoana in DulciuriUntul il scoatem din frigider si il lasam sa se inmoaie , ca sa ajunga la temperatura camerei. Il punem intr-un bol , adaugam zaharul pudra si le batem cu mixerul pana cand obtinem o spuma ....Citeste continuarea
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti
Postat de: caroline in DulciuriFoietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. Intindem aluatul de foietaj si il taiem in doua parti egale. Ungem fiecare foaie cu...Citeste continuarea
Fursecuri cu unt, nuca macinata si...
Postat de: Valclaudia in DulciuriUntul la temperatura camerei se mixeaza cu indulcitorul, esenta de vanilie,praful de copt, galbenusul, semintele de canepa si de susan negru,praful de sare. Adaugam faina de ovaz si cea alba,...Citeste continuarea
Fursecuri cu nuca
Postat de: Bianca20 in DulciuriUntul, la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie pana devine cremos. Se adauga galbenusul si faina amestecata cu sarea si praful de copt. Va rezulta un aluat detul de...Citeste continuarea
Fettuccine delicioase
Postat de: reisnaor_2006 in PasteFierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.In timp ce pastele fierb, fa sosul. Taie ceapa si usturoiul cat mai marunt. Razuieste parmezanul...Citeste continuarea
Ficatei cu sos
Postat de: licurici_lra in FicatFicateii se spala si se scurg de apa, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins si se gatesc in jur de 10 min, pana se rumenesc. Intr-un castron se pun 3 linguri de bulion si 3...Citeste continuarea
Friganele dulci sau sarate
Postat de: margo in Aperitive / GarnituriCele mai bune friganele se fac cu paine de casa pentru ca este mai deasa si nu e asa aerata.Painea se taie felii un pic mai groase.Ouale se bat impreuna cu laptele.Se adauga,in functie de varianta...Citeste continuarea
Fursecuri fragede cu portocale si...
Postat de: andaoana in PrajituriIntr-un bol mai inalt frecam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra pana cand se face ca si o crema. Adaugam ouale unul cate unul omogenizand bine dupa fiecare . Punem sucul de...Citeste continuarea
Ficatei de pui pane
Postat de: mirela0911 in PuiSe spala bine ficateii si se curata de pielite. Se pun intr-un vas adanc si se toarna laptele dulce, cat sa-o acopere. Se lasa cel putin o ora, dupa care se scurg bine. Intr-un alt vas se rade...Citeste continuarea
Fasole boabe cu ciolan
Postat de: gicuta69 in PorcFasolea se lasa in apa la inmuiat peste noapte A doua zi se schimba apa si se pune la fiert . Cand apa da de cateva ori in clocot, se arunca si se inlocuieste cu alta apa calda....Citeste continuarea