A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frigarui asortate la gratar

Postat de: gicuta69 in Mancaruri cu carne

Pieptul de pui și porc il spalam cu apă rece, il uscam cu șervețele, il taiem cuburi de cca 2 cm  si il punem intr-un castron. Adaugam condimente de friptura,sare si piper. Acoperim si...Citeste continuarea

Farfalle cu carnati in sos de rosii

Postat de: Pungasa_Rogue in Farfalle

Se pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac....Citeste continuarea

Fasole boabe scazuta la tigaie

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Ceapa rosie se curata, se spala si se toaca marunt. Adreiul kapia se curata de cotor, se spala si se taie bucati. Punem uleiul la incins in tigaie, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat,...Citeste continuarea

Friptura la gratar

Postat de: Dya in Mancaruri cu carne

Spalam foarte bine carnea, o portionam daca este necesar, o condimentam dupa gust si o asezam pe gratar. O lasam sa se rumeneasca uniform. Rosiile le coacem pe gratar. Intre timp...Citeste continuarea

Frigarui cu legume

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Taiem legumele in cuburi/felii. Le asezam pe betele de frigarui, una cate una, in ordinea dorita. Le condimentam cu sare si piper, dupa gust. Le asezam pe gratarul incins, intocandu-le...Citeste continuarea

Ficatei de pui in sos de rosii cu...

Postat de: Pungasa_Rogue in Ficat

Se spala ficateii, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, acoperindu-i cu un capac. Cand sunt aproape gata, se mai scurge din lichidul din tigaie si se adauga rosiile...Citeste continuarea

Friptura de iepure la tigaie cu...

Postat de: luminita20_2006 in Iepure

Se taie bucati iepurele se pune in tigaie putin ulei, carnea apa cat sa fie pana la jumatea carnii si se acopera cu un capac. Se lasa la foc mic de tot sa fiarba aproximativ 30 minute sau mai...Citeste continuarea

Farfalle in sos de carnati

Postat de: Satisfyyourcravings in Farfalle

Se curata si taie legumele si chili si se maruntesc cu ajutorul unui robot de bucatarie. Se adauga carnatii, feniculul si oregano si se transforma totul intr-o pasta.  Se rastoarna...Citeste continuarea

Faguri cu cacao si nuca

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Crema: Intr-o cratita se dilueaza amidonul cu putin lapte. Se adauga galbenusurile, zaharul, esenta, cacaua si restul de lapte, se amesteca si se fierb pana cand se ingroasa. Se lasa sa se...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie glazurate si...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Intr-un bol incapator punem margarina Rama la temperatura camerei impreuna cu zaharul pudra si ouale. Adaugam coaja rasa de la o lamaie mare, apoi praful de copt peste care stoarcem sucul de la...Citeste continuarea

Fasole galbena cu carne de porc

Postat de: Dya in Porc

Taiem carnea in cuburi mici si o rumenim usor in cateva linguri cu ulei. Adaugam legumele tocate marunt (ceapa, ardeiul capia, morcovul si usturoiul), le calim aproximativ 10 minute, dupa care...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Cernem faina intr-un castron, adaugam zaharul pudra, praful de copt si aschiile de ciocolata, amestecam si apoi adaugam ouale si untura. Incepem sa framantam turnand usor si laptele caldut,...Citeste continuarea

Fursecuri cu cacao

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un castron cernem faina, adaugam cacaoa,praful de copt si zaharul pudra, amestecam bine, apoi adaugam si ornamentele de ciocolata. Peste ingredientele uscate punem ouale, untura si coaja de...Citeste continuarea

Fasii din piept de curcan cu piure...

Postat de: licurici_lra in Curcan

Pieptul de curcan l-am spalat, apoi l-am taiat fasii. L-am dat cu condimente si l-am bagat la frigider, aproximativ o ora. Intr-o punga, am pus fulgii de porumb si i-am zdrobit putin, intr-o...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu nuca, umplute...

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un castron, punem untul moale, sarea, zaharul, romul, cacaoa. Mixam bine pana devine spumoasa compozitia. Spargem oul, separam galbenusul de albus. Adaugam galbenusul peste compozitia de...Citeste continuarea

Friganele sandwich

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Pentru ca le-am preparat la Panini Maker Breville, nu am avut nevoie de ulei, dar daca se prepara la tigaie, trebuie adaugat si putin ulei, fie in compozitie, fie se unge tigaia cu el. Se...Citeste continuarea

Frigarui cu pui si legume

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Se spala carnea, se taie bucatele patratoase, se pune intr-un castron si se adauga sare si Fuchs "Fix pentru Gratar" si se amesteca. Se curata ceapa de foi, se spala si se taie in...Citeste continuarea

Friptura de porc cu cartofi noi aurii

Postat de: violeta30 in Porc

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, dupa care ii curatam si ii punem la prajit, intregi. Se condimenteaza carnea, se aseaza intr-un vas si se stropeste cu bere si putin ulei....Citeste continuarea

Farfalle cu fasole si naut

Postat de: caroline in Farfalle

Punem intr-o oala apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele. Le fierbem comform indicatiilor de pe ambalaj ( circa 10 minute) amestecand din cand in cand pentru a evita...Citeste continuarea

Friptura de porc cu caise

Postat de: ctlina in Porc

Pulpa o spalam si o tamponam cu un servet. Eu am cumparat-o direct de la macelar- vezi poza O gaurim in mijloc cu un cutit lung si introducem alternand cateva jumatati de caise si untul de...Citeste continuarea

Fruit Refresher

Postat de: Adi_Caradeanu in Bauturi

Spalati bine toate ingredientele  Taiati Fructul pasiunii pe jumatate si scoateti pulpa cu o lingurita Decojiti Mango apoi taiati-l pe jumatate evitand samburele...Citeste continuarea

Frappe cu mure si capsuni

Postat de: caroline in Bauturi

Capsunile si murele le spalam bine . In paharul blender-ului  punem fructele , cupele de inghetata ( eu am folosit doua gusturi diferite) , laptele rece direct de la frigider si zaharul...Citeste continuarea

Friptura frageda de porc

Postat de: AlexandraOrdean in Porc

Spalam bine coltetul si il crestam. Intr-o tava de yena punem ulei de masline, otet balsamic si condimente. Tavalim carnea bine si o lasam 1-2 ore la marinat. Punem 200...Citeste continuarea

Foietaj cu crema banane si nutella

Postat de: caroline in Dulciuri

Mai intai avem nevoie de banane bine coapte. Le decojim si le feliem rondele subtiri . Le asezam pe o tava si dam la congelator . Eu le-am tinut pana seara .  Foietajul il scoatem din timp...Citeste continuarea

Fajitas mexicane

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Curatam si taiem ceapa si usturoiul marunt. Ardeiul se curata si se taie cubulete. Calim ceapa si usturoil in uleiul de masline, adaugam ardeiul apoi carnea si revenim bine. Punem rosiile...Citeste continuarea

Fursecuri spirala

Postat de: andaoana in Dulciuri

Avem nevoie de doua  vase Faina o impartim egal in cele doua vase , la fel bicarbonatul , untul ,zaharul (pudra de preferinta), sarea si zeama de lamaie. Intr-un vas punem coaja razuita de...Citeste continuarea

File de macrou in sos de soia cu...

Postat de: hanna in Peste

Faceti 3 creste pe partea cu pielea macroului.  Pe o foaie de aluminiu presarati o lingura de pudra de coriandru, asezati macroul si mai condimentati cu sare, piper, o felie de lamaie,...Citeste continuarea

Ficatei de pui inabusiti cu sos...

Postat de: Valclaudia in Ficat

Curatam ficatul si il spalam cu apa rece. Punem intr-o tigaie untul sau margarina, adaugam apoi ficatul, presaram putin piper proaspat macinat, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca inabusit...Citeste continuarea

FUSSILI CU BRANZA

Postat de: AlexandraOrdean in Fusilli

Fierbem pastele fussili in apa cu sare conform instructiuniilor de pe ambalaj. Strecuram si lasam sa se odihneasca. Intr-o tigaie adanca topim untul, adaugam pastele...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu ardei kapia

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel, il taiem bucatele potrivite. Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia de ardei dulce, putin busuioc uscat si le...Citeste continuarea

Frozen Margarita cu Pepene Rosu

Postat de: Adi_Caradeanu in Cocktail

Curatati pepenele de coaja si samburi Curatati lime-ul de coaja  Introduceti ingredientele in blender si mixati timp de 45 - 60 secunde (eu am folosit Oster Reversible)...Citeste continuarea

Ficatei cu mamaliguta

Postat de: Irina in Ficat

Am spalat si curatat ficateii, i-am uscat pe un prosop de hartie.  untul l-am taiat in bucati mici si l-am pus la topit intr-o craticioara, dupa care am adaugat ficateii. Am acoperit cu...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu ciolan afumat

Postat de: daniastefania in Porc

Fasolea din conserva o trecem sub un jet de apa rece, apoi o punem la scurs. Curatam ceapa, o tocam, apoi o calim in putin ulei. Adaugam rosiile curatate de coaja si taiate marunt. Fierbem doua...Citeste continuarea

Fasole verde inobilată, numai...

Postat de: klausenburger in Salate

Fasolea curăţată de aţe şi ruptă în bucăţi potrivit de mari o pui la fiert în apă cu sare. Dai un clocot cât să se înmoaie uşor. O strecori, o limpezeşti...Citeste continuarea

Frigarui asortate la cuptor

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Curatam legumele, le taiem bucati marisoare. Carnea se taie cubulete. Preincalzim cuptorul la 200 grade. Asezam hartie de copt in tava. Preparam frigaruile dupa inspiratie, asezand pe...Citeste continuarea

Felii cu somon afumat si broccoli

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Decongelati foietajul la temperatura camerei. Decongelati broccoli. Fierbeti cateva minute broccoli desfacut in buchetele  in apa cu sare [ fara capac pentru a nu-si schimba...Citeste continuarea

Ficatei cu piure de cartofi

Postat de: licurici_lra in Ficat

Am spalat ficateii, i-am lasat la scurs, apoi i-am dat cu sare si i-am pus la prajit in putin ulei 10-15min, pana s-au rumenit. Am curatat cartofii, i-am taiat cubulete si i-am pus...Citeste continuarea

Fursecuri fragede in forma de...

Postat de: AlexandraOrdean in Prajituri

Bicarbonatul de sodiu se amesteca cu zeama de la lamaie. Se pun toate ingredientele intr-un bol, mai putin zaharul pudra si se framanta bine. Intindem foi si taiem cu forme....Citeste continuarea

Fasole batuta cu ceapa calita

Postat de: gicuta69 in Mancaruri de post

Fasolea o punem peste noapte la inmuiat, in apa.A doua zi o fierbem 10 minute si aruncam apa (procedam asa de 2 ori). Adaugam si a treia apa peste fasole, punem morcovul, o ceapa si frunza de...Citeste continuarea

Friptura de purcel cu cartofi noi...

Postat de: madab in Porc

Carnea se spala si se condimenteaza dupa gust Cu sare, piper, cimbru, patrunjel si usturoi pisat sau taiat cubulete. Cartofii se curata de coaja si se condimenteaza Cu sare, piper, cimbru si...Citeste continuarea

Fursecuri fragede umplute cu gem

Postat de: andaoana in Dulciuri

Untul il scoatem din frigider si il lasam sa se inmoaie , ca sa ajunga la temperatura camerei. Il punem intr-un bol , adaugam zaharul pudra si le batem cu mixerul pana cand obtinem o spuma ....Citeste continuarea

Foietaj cu nutella,alune si biscuiti

Postat de: caroline in Dulciuri

Foietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.  Intindem aluatul de foietaj  si il taiem in doua parti egale.  Ungem fiecare foaie cu...Citeste continuarea

Fursecuri cu unt, nuca macinata si...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Untul la temperatura camerei se mixeaza cu indulcitorul, esenta de vanilie,praful de copt, galbenusul, semintele de canepa si de susan negru,praful de sare. Adaugam faina de ovaz si cea alba,...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca

Postat de: Bianca20 in Dulciuri

Untul, la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie pana devine cremos. Se adauga galbenusul si faina amestecata cu sarea si praful de copt. Va rezulta un aluat detul de...Citeste continuarea

Fettuccine delicioase

Postat de: reisnaor_2006 in Paste

      Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.In timp ce pastele fierb, fa sosul. Taie ceapa si usturoiul cat mai marunt. Razuieste parmezanul...Citeste continuarea

Ficatei cu sos

Postat de: licurici_lra in Ficat

Ficateii se spala si se scurg de apa, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins si se gatesc in jur de 10 min, pana se rumenesc. Intr-un castron se pun 3 linguri de bulion si 3...Citeste continuarea

Friganele dulci sau sarate

Postat de: margo in Aperitive / Garnituri

Cele mai bune friganele se fac cu paine de casa pentru ca este mai deasa si nu e asa aerata.Painea se taie felii un pic mai groase.Ouale se bat impreuna cu laptele.Se adauga,in functie de varianta...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu portocale si...

Postat de: andaoana in Prajituri

Intr-un bol mai inalt frecam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra pana cand se face ca si o crema. Adaugam ouale unul cate unul omogenizand bine dupa fiecare . Punem sucul de...Citeste continuarea

Ficatei de pui pane

Postat de: mirela0911 in Pui

Se spala bine ficateii si se curata de pielite. Se pun intr-un vas adanc si se toarna laptele dulce, cat sa-o acopere. Se lasa cel putin o ora, dupa care se scurg bine. Intr-un alt vas se rade...Citeste continuarea

Fasole boabe cu ciolan

Postat de: gicuta69 in Porc

 Fasolea se lasa in apa la inmuiat peste noapte  A doua zi se schimba apa si se pune la fiert . Cand apa da de cateva ori in clocot, se arunca si se inlocuieste cu alta apa calda....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]