Am vrut sa pregatesc ficateii in alt mod decat de obicei si m-am gandit sa-i combin cu gogosari in sos de rosii, facut anul trecut. Are un gust dulceag, usor picant. Mi-a placut combinatia si cu siguranta am sa mai incerc.
MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu gogosari in sos de rosii:
Ficatul l-am spalat bine, in 3 ape, apoi l-am lasat in apa rece cu sare o jumatate de ora. Dupa, l-am scurs bine si l-am pus la prajit in putin ulei, cate 3-4 min pe fiecare parte.
Ceapa am tocat-o marunt, apoi am adaugat-o peste ficat.
Cand s-a inmuiat ceapa, am adaugat gogosarul in sos, ketchup-ul si o jumatate de pahar de apa si am potrivit gustul cu sare.
Am lasat sa scada apa, apoi am adaugat usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocat.
Nu a mai fost nevoie de alte condimente, deoarece sosul de la gogosari a avut boabe de piper, boabe de mustar si foi de dafin.
Am servit cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu gogosari in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.